Çalışmakta olduğum türktelekom dan ayrılıyorum fakat bir kaç bilgiye ihtiyacım var.

• Kullanıcı mosyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mosyo

Kayıtlı Üye
kilitlenebilir

Son düzenleme:
seni yönetici yapan, ücretinde artış sağlayan kim ?
hareketleriyle seni orada istemeyenler kim ?

En doğru bilgiyi bir mali müşavirden alabilirsin hocam avukat falan hikaye oluyor bu tarz durumlarda ilgilenmiyorlar.Ha burada da benzer bişey başına gelmiş bir arkadaş varsa işin içinden nasıl çıkmış anlatırsa çok iyi olur.

2 Yılım olucak 2 hafta sonra türktelekomun mağazasında çalışmaya başlayalı. fakat bu işimden ayrılma kararım var. çünkü bana vaad edilenler, hic bir zaman gerçekleşmedi. gerçekleşmedği için de işten ayrılma kararları aldığımda , ilk seferinde yönetici(sadece yaka kartımda yönetici,yani formalite müdür), ikinci seferinde ise ücretimde artış yaptılar. ama biraz bu sebeplerden dolayı psikolojik baskı, psikolojik baskı der iken , üst yöneticilerin kendilerinin tatmin edilme istekleri, saçma sapan şeylere yorum yapmaları. artık bu iş yerinde istenilmediğinin birer kanıtları olarak gelmeye basladı bana. şimdilik sizlerden bu tip durumla daha öncesinde karşılaşmış deneyimli arkadaşlarımız yada ne yapılması gerektiğini bilen var ise, kendilerinden fikir verebilmeleri için ricada bulunmak isterim. varsa benim savunmam gereken hakkım bunun için çaba göstermek isterim.
iyi forumlar herkese

piyasada issizlik cok fena bılen bılır sızde bılırsınız..
bn yerınızde olsam ısı bırakmadan aynı veya benzer sektor bırkac ıs basvurusu ve akabınde gorusmesı yaparım.
zira is basvurularında deneyım önplanda
bana sorarsanız 2.onemlı konuda ıssız bır ınsanın ıs araması ıle calısan bır ınsanın ve sızın gıbı vaadlerın tutulması gıbı sıkıntılardan ıs araması cok farklı degerlendırılıyor. +puan calısan ve ıs arayan bana sorarsanız.

yenı gorusmenızde muhakkak çalısmadan yılmayacagınızı sureklı basarılı olma ıstegınız oldugunu duragan olmadıgınızı fakat bunun yanında bu kadar calısmamın ve basarlı olmamın sozle odullendırılmesı yanında maas konum ve saygınlık acısından da karsılıgını alabılmek ısterım dıyın,bnları mevcut ısımde saglayamadıgımdan ve yazdıklarınızıda ekleyın bence..
ıse gırmede zorluk cekmezsınız..
tekrar soledıgım gıbı sektorunuzu bılmıyorum fakat ıssızlık cok fazla ve maaslar dusuk ıs yok dogru duzgun calısırken aramanız hayrınıza olur dıye dusunuyorum..
kolay gelsın allah yardımcınız olsun

klasik mobing uygulaayıp istifanızı sağlamak .. ama onların sizi çıkarmasını bekleyin bence kıdem ihbar tazminatllarıızı alın ayrıca 6 ay işssizlik maaşşıda alırsınız

En doğru bilgiyi bir mali müşavirden alabilirsin hocam avukat falan hikaye oluyor bu tarz durumlarda ilgilenmiyorlar.Ha burada da benzer bişey başına gelmiş bir arkadaş varsa işin içinden nasıl çıkmış anlatırsa çok iyi olur.
yorum için teşekkürler reis

piyasada issizlik cok fena bılen bılır sızde bılırsınız..
bn yerınızde olsam ısı bırakmadan aynı veya benzer sektor bırkac ıs basvurusu ve akabınde gorusmesı yaparım.
zira is basvurularında deneyım önplanda
bana sorarsanız 2.onemlı konuda ıssız bır ınsanın ıs araması ıle calısan bır ınsanın ve sızın gıbı vaadlerın tutulması gıbı sıkıntılardan ıs araması cok farklı degerlendırılıyor. +puan calısan ve ıs arayan bana sorarsanız.

yenı gorusmenızde muhakkak çalısmadan yılmayacagınızı sureklı basarılı olma ıstegınız oldugunu duragan olmadıgınızı fakat bunun yanında bu kadar calısmamın ve basarlı olmamın sozle odullendırılmesı yanında maas konum ve saygınlık acısından da karsılıgını alabılmek ısterım dıyın,bnları mevcut ısımde saglayamadıgımdan ve yazdıklarınızıda ekleyın bence..
ıse gırmede zorluk cekmezsınız..
tekrar soledıgım gıbı sektorunuzu bılmıyorum fakat ıssızlık cok fazla ve maaslar dusuk ıs yok dogru duzgun calısırken aramanız hayrınıza olur dıye dusunuyorum..
kolay gelsın allah yardımcınız olsun
tavsiye desteğin için çok teşekkürler , cümlemizin Allah yardımcımız olsun

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

klasik mobing uygulaayıp istifanızı sağlamak .. ama onların sizi çıkarmasını bekleyin bence kıdem ihbar tazminatllarıızı alın ayrıca 6 ay işssizlik maaşşıda alırsınız
benimde ilk aklıma gelen durum bu fkat , gerçekten zamanında çok değerli olan personelleri olan ben, bölgemde 1 yıl boyunca hiç kimse satış adetimi geçememesi , en kritik ve en eksik olan ürünlerin satışını stoklarda yok denene kadar tüketen ben olduktan sonra, şuan ki konum yeni bir personelle eş tutulduğum için. çok fazla sabır gösteremiyorum ama sanırım bununla baş etmeye calısıcam askerliğim gelene kadar. bu arada teşekkürler.

dogru hocam,
fakat bu sefer yenı ıs ararken ıssızken ıs basvurularında antıpatık oluyor yaklasımlar..
asıl mesele ıse ısımde mobbın yapılıyordu ve ısten ayrıldım mı dıcek ısten cıkarttırdımmı kendını dıyecek?
sonucta daha once calıstıgı yere de arayıp sorma durumları var bu nedenle yenı bır ıse gırme planı yapıyorsanız ısı bırakmadan muhakkak ıs gorusmesı yapın bıraz garantıye baglar gıbı olun yenı ısı ona gore hareket edın.
tabı hepımızınkı tavsıye sıze kalmıs

dogru hocam,
fakat bu sefer yenı ıs ararken ıssızken ıs basvurularında antıpatık oluyor yaklasımlar..
asıl mesele ıse ısımde mobbın yapılıyordu ve ısten ayrıldım mı dıcek ısten cıkarttırdımmı kendını dıyecek?
sonucta daha once calıstıgı yere de arayıp sorma durumları var bu nedenle yenı bır ıse gırme planı yapıyorsanız ısı bırakmadan muhakkak ıs gorusmesı yapın bıraz garantıye baglar gıbı olun yenı ısı ona gore hareket edın.
tabı hepımızınkı tavsıye sıze kalmıs
aynen zaten fikir edinebilmek adına yorum almak istedim,en doğrusu ne şekilde olucaksa ona göre hareket edicem. teşekkürler

aynen zaten fikir edinebilmek adına yorum almak istedim,en doğrusu ne şekilde olucaksa ona göre hareket edicem. teşekkürler

ben 26-27yasındayken dedıgınız sıkıntıyı cok cektım ve enson rest cektım dayanamadım artık mudur baskısına.fakat ımzaladıgımız bır sozlesme vardı yuksek mıktarda cunku egıtımıdır vs bayagı bı yatırım yapmıstı adamlar.bıraksam odemek zorunda kalacaktım bende arkadasımızın dedıgı gıbı kendımı cıkarttırdım ve sozlemesmeden dogan bedelı odemedıgım gıbı tazmınatımıda aldım fakat oyle kotu bır doneme geldıkı ne ıs bulabıldım ne param vardı cebımde neredeyse 1 yıla yakın bu sorunla ugrastım ozamanlar haberımde yok youtube dan olsa ıyı paralar kazanırdık eskıden kolaydı yetısemedım..
yanı "iki dusun bir konuş" demısler..
hayırlısı hakkınızda hocam .

ben 26-27yasındayken dedıgınız sıkıntıyı cok cektım ve enson rest cektım dayanamadım artık mudur baskısına.fakat ımzaladıgımız bır sozlesme vardı yuksek mıktarda cunku egıtımıdır vs bayagı bı yatırım yapmıstı adamlar.bıraksam odemek zorunda kalacaktım bende arkadasımızın dedıgı gıbı kendımı cıkarttırdım ve sozlemesmeden dogan bedelı odemedıgım gıbı tazmınatımıda aldım fakat oyle kotu bır doneme geldıkı ne ıs bulabıldım ne param vardı cebımde neredeyse 1 yıla yakın bu sorunla ugrastım ozamanlar haberımde yok youtube dan olsa ıyı paralar kazanırdık eskıden kolaydı yetısemedım..
yanı "iki dusun bir konuş" demısler..
hayırlısı hakkınızda hocam .

youtube eskisi gibi olsa zaten, kimsenin egosuna katlanmadan çekerim resti. fakat tek dayanak iş iş iş çalışmak çalışmak. eyvallah hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri