çalıştığınız partnerler hangileri?

buhar41

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar genel olarak herkesin kabul ettiği 2 partner var şu anda galiba iyi olan.
- quiz
- life

bunların haricinde hangi partnerlerle çalışıyorsunuz, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz? son gelişmeler ne durumda, partner konularını pek takip edemiyorum.

- zoomin
- awesomenesstv
- music nation
- freedom
- creative
- rec studios
- forela
- rule network
- exonia
- ?

Bence ödeme konusunda sıkıntı oluşturmayan en iyi üç partner Quiz, Life, MN kim ne derse desin diğer partnerler çöp

edit: MN yi yalnızca film ve çizgifilm çalışırken kullanıyorum

Son düzenleme:
life quiz çalışıyorum

Bunları bilmiyorum
- rec studios
- rule network
- exonia

Geri kalanlarlarla işim olmaz yanlarından geçmem

awe de artık eski sorunlar yok yani?

Bence ödeme konusunda sıkıntı oluşturmayan en iyi üç partner Quiz, Life, MN kim ne derse desin diğer partnerler çöp
mn de sıkıntı var diyorlardı hocam?
sadece adsense ama arada bir belki quiz ve life

hocam adsense çok karıştı ya nasıl olacak bilmiyorum, 3 adsense den 2 si banlandı. tekrar adsense e dönmek zor geliyor.

Adsense çalışıyorum Quiz e 5 kanal soktum, ödemem kesinleşti fakat paypala para gelmedi. Adsense iyi gerçekten.. Bu ay Quiz kanallarım 4 hane oldu bile, fakat Paypalla ilgili sıkıntı var galiba. webmoney yada moneybookers hesabı aç diye yazmış arkadaşın biri link vermiştide, Açacağımda telefona kod gelmiyor açamadım .

Life iyi diyorlar.

musicnations a kötü diyenler çok ama çok beğenenlerde var işin bi ilginci.

Freedom çalışan bir kaç arkadaşım var ...

ama Sanırım quiz ve life en iyileri.

Bu arada arkadşaşlar böyle 100.000 - 1.000.000 hit şartı olan, Yüksek izlenime Ödeme yapan kaliteli iyi gelir getiren partner firması bileniniz varmı ? Ödemyi kesin yapsın varsın geç yapsın, telif - topluluk yiyen, kapanan kanalları ödesin. süper olur.

awe de artık eski sorunlar yok yani?

mn de sıkıntı var diyorlardı hocam?

hocam adsense çok karıştı ya nasıl olacak bilmiyorum, 3 adsense den 2 si banlandı. tekrar adsense e dönmek zor geliyor.

karışsada etsede ben vazgeçemiyorum ya vazgeçmemek lazım bence

aman hocam sakın ha tüm forum tarafından bilindiği için öyle bir şaka yapayım dedim ben awe için hiç iyi şeyler söylemiyolar :D

ya var ya :D ben eskide kaldım bu konuda o yüzden tekrar sordum.

diğer konuları okudum arkdaşlar. alex in açtığı konudan derlemişim zaten bu partnerleri. şimdi bağlamaya başlayacağım da hangi sırayla gitsem diye düşünüyorum. en çok oran quiz ve life olacak.

ya var ya :D ben eskide kaldım bu konuda o yüzden tekrar sordum.

diğer konuları okudum arkdaşlar. alex in açtığı konudan derlemişim zaten bu partnerleri. şimdi bağlamaya başlayacağım da hangi sırayla gitsem diye düşünüyorum. en çok oran quiz ve life olacak.

hocam açtığın her kanalın birer kopyasını sırayla quiz, life, mn ,creative, fredom ve zoomin e bağla günde 6 kanal açarak bu şekilde ilerlersen hangisi ödemiş hangisi ödememiş diye kontrol dahi ediceğini sanmıyorum :D :D paypalda biriken paraya bakarsın sadece :D

karışsada etsede ben vazgeçemiyorum ya vazgeçmemek lazım bence
ya aslında haklısın tekrar düşüneceğim bu konuyu teşekkürler.
hocam açtığın her kanalın birer kopyasını sırayla quiz, life, mn ,creative, fredom ve zoomin e bağla günde 6 kanal açarak bu şekilde ilerlersen hangisi ödemiş hangisi ödememiş diye kontrol dahi ediceğini sanmıyorum :D :D paypalda biriken paraya bakarsın sadece :D

quiz life zoomin kesin de diğerlerinde kararsızım aynı kanaldan 3er adet yapayım o zaman :D

creative de ve mn de kanalın kapanmadığı sürece ödeme alırsın diyenler var hocam öle uçmadan fazla kazancak kanalı değilde şöle bi kanal sana 50-150 dolar kazandırsın az olsun dikkat çekmesin :D

Quiz candır Life Heyecan :D

3. olarakta Mn kullanıyorum :)

Yalnız geçen aya kadar hiç bu partner işlerinden anlamazdım adsensem banlandı 1 hafta içinde forumdaki bütün partner konularını yorumlarını süzdüm doğru yolu buldum inşallah :D

ben zaten günlük 2-3 tl bırakan kanallar yapayım yeter fazlasında gözüm yok.

yarın başlıyorum bağlamaya hedef toplamda 400 bakalım hayırlısı.

yardımcı olanlara teşekkür ederim arkadaşlar. farklı bir partner çıkmadı konuşulanlardan genelde belli quiz life ve mn en iyi 3lü gibi görünüyor.

ben zaten günlük 2-3 tl bırakan kanallar yapayım yeter fazlasında gözüm yok.

yarın başlıyorum bağlamaya hedef toplamda 400 bakalım hayırlısı.

yardımcı olanlara teşekkür ederim arkadaşlar. farklı bir partner çıkmadı konuşulanlardan genelde belli quiz life ve mn en iyi 3lü gibi görünüyor.

400 kanalmı :eek:

:D Hadi kolay gelsin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri