Cami yardımı için bot satışı

f1b0n4cc1

Kayıtlı Üye
Selamun aleykum

bugün era hocamdan bot almıştım lakin hiç kullanılmadı , Serkan hocamın cami kampanyasına destek olmak için botu satışa çıkartıyorum

fiyat asgari 40 tl , siz ne kadar fazla verirseniz o kadar iyi , para direk serkan hocanın konusundaki ödeme yöntemlerine aktarılsın

Güncelleme : Bot için ödeme yapıldı , hayırlı olsun

http://www.ytpara.com/etkinlikler/61888-serk-nytin-butun-ytpara-ailesine-bir-mesaji-var.html

ödeme sonrasında bilgilendirme yapılırsa sevinirim

Son düzenleme:
Konuda belirtilen paypal hesabina odemeyi gectim hocam.Resimide ekledim altda.Botu'da bana vermene gerek yok sen kullan.Bu guzel dusuncen icinde tesekkurler.

mGTXsAE.png

Durdu46 abimize teşekkürler , aramızda ne kadar duyarlı insanlar olduğunu bir kez daha gördük.

Kendisinden rica ettim , ben bu botu ilandan sonra kullanamam diye , sağolsun tercihi bana bıraktı , ben de satışa devam ediyorum , bir arkadaş almak istiyordu o da başka bot almış

Fiyat ilandaki şartlarda devam , alan arkadaşın hayırı hem kendisine , hem Serkan hocama hem de Durdu46 abimizin üzerine olsun

" Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir. " Hadisi Şerif

ben bu serkan abiyi gerçekten çözemedim. bi insan bu kadar iyi olamaz

CgCDEj3.png

Benimde çorbada az tuzum olsun.

ALLAH razı olsun , benim konu Serkan hocaya hayır konusunda rakip oldu galiba :) Hayırlısı ile şu bot ve dogecoin de satıp ulaştırsam çok memnun olacam , hadi gençlik :)

botda lazımdı hocam, hem hayır hem bot :) selametle

ALLAH , başta Serkan hocam , Durdu46 abimiz , Aiobu hocam ve kayipsans kardeşimiz olmak üzere bütün müslümanlardan razı olsun . Amin

İlgili kişilere mesaj atıldı , gerekli bilgi alış-verişleri yapıldı . Meşguliyetleri bittiğinde kayipsans kardeşimize dönüş yapacaklardır . Hayırlı olsun .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri