EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Merhabalar herkese, başlıkdada belirttiğim gibi Camtasia benzeri program arıyorum çoğunuz başlığı görür görmez dedinizki; ''kardeşim aklını peynir ekmeklemi yedin her işini görüyor daha ne istiyorsun.'' İlk izlenim bunu veriyor ama benim genellikle indirdiğim videolar Avi. formatında oluyor ve Camtasia nın destekleyip açtığı formatlar kısıtlı böyle olunca ilk olarak Camtasia da kesmek biçmek için kullanıcağım videoyu converter programıyla mp4 e çevirmem gerekiyorki kesip biçmem için hazır hale gelsin, malum uzun videolarda çalışıyorum birde dönüştürme işi olunca heleki videolarım 1080p büyüklüğünde olunca renderlenmeleri çok fazla zamanımı alıyor bari diyorumki Camtasia benzeri bir program olsunda ilk Mp4 e çevirme converter işi ile uğraşmıyayım,
Programda olmasını istediğim hususlar;
1-Bütün video formatlarını desteklemeli.
2-Ses düzelte yapmak istediğim zaman sesi alçaltıp yükseltebilmeli.
3-Videoda istediğim yeri kestikden sonra otomatikman kesilen yerlerden videoları birbirine bağlayıp devam edebilmeli.
Son olarak Wondershare Video Editor gibi slayt için tasarlanmış bütün formatları destekleyen fakat 2. ve 3. seçeneklerdeki isteklerimi karşılamayan programlar önermeyin lütfen.
Yoksa henüz dünya üstünde bu dediklerimi yapabilen Camtasia'nın aynısı gibi olup bütün formatları destekleyen bir video editor çıkmadımı.
Programda olmasını istediğim hususlar;
1-Bütün video formatlarını desteklemeli.
2-Ses düzelte yapmak istediğim zaman sesi alçaltıp yükseltebilmeli.
3-Videoda istediğim yeri kestikden sonra otomatikman kesilen yerlerden videoları birbirine bağlayıp devam edebilmeli.
Son olarak Wondershare Video Editor gibi slayt için tasarlanmış bütün formatları destekleyen fakat 2. ve 3. seçeneklerdeki isteklerimi karşılamayan programlar önermeyin lütfen.
Yoksa henüz dünya üstünde bu dediklerimi yapabilen Camtasia'nın aynısı gibi olup bütün formatları destekleyen bir video editor çıkmadımı.