Camtasia da video resim eklemek

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar camtasia kullanıyorum.Bir video var çerçeve içinde Çerçeve dışında kalan kısma video ile ilgili resim eklemek istiyorum ancak resmi büyütünce çerçeve içindeki videonun olduğu kısmı kapatıyor.Ben resmin videonun arkasında olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım?

önce resimi at sonra videoyu üstüne fırlat

Hocam video çerçeve içinde ya dediğini yapınca videonun çerçevesi dışındaki bölümde resmin üstüne çıkıyor :( Dediğin şey video çerçeve içinde olmazsa olur ama bu şekilde olmuyor :(

Bak siyah ekrana ilk videoyu at dikey yap, sonra bida at dikey yap sağa sola yerleştir ortaya çerçeve ve çerçevenin orasına da video

öyle değil mi

Hocam alt şeritte olan bir öğe üst şeritteki öğenin arkasında kalır . sorunu tam olarak anlatamıyorsun o zaman hocam

Hocam alt şeritte olan bir öğe üst şeritteki öğenin arkasında kalır . sorunu tam olarak anlatamıyorsun o zaman hocam

Hocam şimdi şöyle video var ama çerçeve içerisinde olduğundan çerçeve dışındaki kısma resim koymak istiyorum resmi atınca tamamen kaplıyor ekranı diğer türlü arka planda kalıyor.

hocam o zaman şöyle yapacaksınız videoyu kaplamayacak (sadece eski çerçeveyi kaplayacak) şekilde bir çerçeve hazırlayacaksınız sonra yeni yaptıgınız çerçeveyi üst şerite videoyu iste alt şerite bırakacaksınız

hocam o zaman şöyle yapacaksınız videoyu kaplamayacak (sadece eski çerçeveyi kaplayacak) şekilde bir çerçeve hazırlayacaksınız sonra yeni yaptıgınız çerçeveyi üst şerite videoyu iste alt şerite bırakacaksınız

Hocam hep hazır çerçeve kullandım bugüne kadar nasıl yapacağımı bilmiyorum.Tarif eder misin?

Photoshop ile yapmanız lazım hocam isterseniz 1 saat sonra bana özelden yazın istediğiniz boyutta size çerçeve yaparım

Photoshop ile yapmanız lazım hocam isterseniz 1 saat sonra bana özelden yazın istediğiniz boyutta size çerçeve yaparım

Camtasia ile yapılamaz mı?Bende photoshop yok hocam ya.Şimdi tamam sana söylerim yaparsın da her çerçeve gerektiğinde sana soramam kendim yaparsam sıkıntı çıkmaz.

Camtasia ile yapılamaz mı?Bende photoshop yok hocam ya.Şimdi tamam sana söylerim yaparsın da her çerçeve gerektiğinde sana soramam kendim yaparsam sıkıntı çıkmaz.

ya hocam kategoriden korkuyorsanız ekran görüntüsü alıp video olan kısmı karalayın şimdi ben videodaki çerçeveyi bilmeden yeni çerçeveyi nasıl yapabilirim üstünü kapatacak şekilde ? :D

ya hocam kategoriden korkuyorsanız ekran görüntüsü alıp video olan kısmı karalayın şimdi ben videodaki çerçeveyi bilmeden yeni çerçeveyi nasıl yapabilirim üstünü kapatacak şekilde ? :D

Hocam pm attım.Kategori falan da açık korkmuyorum :) sana zahmet :)

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

FatihYT sağol hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri