Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yorumun için teşekkürler ff yi biliyorum fakat bana kayıt sonu lazım yani direk ugrasmadan yt ye atmam gerek
yorumun için teşekkürler ff yi biliyorum fakat bana kayıt sonu lazım yani direk ugrasmadan yt ye atmam gerek![]()
yorumun için teşekkürler ff yi biliyorum fakat bana kayıt sonu lazım yani direk ugrasmadan yt ye atmam gerek![]()
neden olmasın efembiz yapıp atalım istersen ?
hocam onu nasıl yaapcaz ben direk record yaptım nasıl ayarlaımmp4 olarak kaydetseydiniz.
kardes bende zaten onu yaptımEn kötü ihtimali düşünerek öneride bulunuyorum, videoyu aç camtasia recorderi de aç 130 dakika boyunca videonun görüntüsünü çek.
kardes bende zaten onu yaptımfakat boyutu 14gb onu editlicen reklamları silcen youtube atacan ölme essegim ölme
bana direk ufak boyut olcak hemen atacam reklam kesmeden
![]()
Camtasia da videoyu nasıl yan çeviririm bu konuda bilgisi olanda bana yazarsa sevinirim bi türlü bulamadım
More -> visual properties -> Position-Rotation dan yapabilirsin
millet paraları götürsün diyorsun bizde mal gibi bekleyekpc yi açık bırak sabaha kadar yüklesin (ttnet kullanıyorsan bu 1 haftayı bulur)![]()
videoyu çektinten sonra kayıtları gerçekleştirdikten sonra bir bölüm çıkıyor ordan mp4ü seç seçili olan avi olmalıhocam onu nasıl yaapcaz ben direk record yaptım nasıl ayarlaım
kardeş öyle br yer yok ben bitirince direk kayıt sayfaı cıkıyor format olarak 2 format var avi ve camrec di yanlıs hatırlamıyorsamvideoyu çektinten sonra kayıtları gerçekleştirdikten sonra bir bölüm çıkıyor ordan mp4ü seç seçili olan avi olmalı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.