Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vallahi olmadı bro bende 8 var nere tıkladın orası nerden acıldı anlamadım ilk defa kulandım programı kusura bakma çok oldu amaatttığım resimler yardımcı oldu mu![]()
yapmadım hocam bi ara yapacm suan ona geçemyi düşünmüyorum beter bir makinaöylesine 2-3 sn ye ekran görüntüsü çek kaydet bakalım ne çıkacak onu söylersin sonra bakarız
---------- Mesaj saat 23:43:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:30:45 civarında gönderildi. ----------
yaptınız mı dediklerimi ?
örnek oalrak paint de bise yaaprsın kaydet yapıcna cıkan kısm vardır onun gibi cıkıyor ama formlarda avi ve camrej gibi bise yazıyor okadar elleme .mp4 girince acaba olurmu ?videoyu kaydettikten sonra karşınıza ne çıkıyor.
camrec diyeceksiniz.selamun aleyküm arkadaşlar
130dk bir kayıt aldım boyutu 16gb a yakın normalmi ? bunu nasıl ufak bouttu çeke bilirim bunu youtube koymam imkansız gibi bişe
iyi forumlar.
bu formati mp4 yapacakmi hocam eminmisimniz ?..................
---------- mesaj saat 21:02:40 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 20:37:40 civarında gönderildi. ----------
camrec diyeceksiniz.
sonra çıkacak mp4 seçeneği ilk kayıt camrecbu formati mp4 yapacakmi hocam eminmisimniz ?
denicem şimdi yüklüyorum bu pc yede inş olursonra çıkacak mp4 seçeneği ilk kayıt camrec
yok kardeş olmadı yada ben yapımıyorum dicem yapamcıak bise yok aslıdna camrec ile de kaydettim hereyere baktım mp4 yazan hiç bir yer yok cıldırcamsonra çıkacak mp4 seçeneği ilk kayıt camrec
kaydedince ne çıkıyor birşey çıkmıyor muyok kardeş olmadı yada ben yapımıyorum dicem yapamcıak bise yok aslıdna camrec ile de kaydettim hereyere baktım mp4 yazan hiç bir yer yok cıldırcam![]()
kaydettim bu sefer format gen camre olarak yaptım ama gene buyuk yani boyur 10sn video 9mb bouyutu varkaydedince ne çıkıyor birşey çıkmıyor mu
kaydettim bu sefer format gen camre olarak yaptım ama gene buyuk yani boyur 10sn video 9mb bouyutu var
biliyorum camtasia nı kendi formatıCamrec video değild ki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.