camtasia ile aldığım oyun kaydında büyük sorun çıktı

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

freusty

Kayıtlı Üye
arkadaşlar oyuna girmeden kaydı başlattım. ardından oyunu açtım ve yaklaşık 1,5-2 saat oynadım. sonrasında kayda döndüğümde kayıt devam ediyordu. stop yaptım, kayıt hazırlanıyor dedi eyvallah dedim. kayıt hazırlandığındaysa karşıma oyuna dair hiç bi şey gelmedi. mouse işaretim masaüstünde bi sağa bi sola gidiyor, oyunun sesleri mevcut ama hiç bi görüntüsü görünmüyordu. bu sorunla karşılaşan biri yahut birileri var mı? yardımcı olursa çok sevinirim.

ayrıca bu sorunun aynısını corel visual studio da da yaşadım. o programdan kaynaklıdır dedim ama camtasia da da aynısını yaşayınca büyük bi sorun olduğunu anladım. yardımlarınızı bekliyorum.

camtasia nın tam ekran kayıdında olan problem bende de aynı sorun oluyor genel yani. sadece windows mode da sorunsuz çekiyor

Öncelikle sadece oyun kaydediyorsan Fraps veya Bandicam kullanabilirsin.Fraps sistemi biraz yorar ve fps düşmesine sebep olur eğer iyi bir sistemin yoksa.Camtasia ise tam ekranda oyunları kaydetmiyor pencere moduna alırsan da bazen kaydediyor sebebi de aero tema sanırsam önceliği ona veriyor.

Hocam 1.5-2 Saatlik oyun videosu mu olurmuş ? Size tavsiyem max 40 dakka çekin. Kimse bir oyun için 2 saatini harcamaz. Harcasa bile sıkılır.

Hocam 1.5-2 Saatlik oyun videosu mu olurmuş ? Size tavsiyem max 40 dakka çekin. Kimse bir oyun için 2 saatini harcamaz. Harcasa bile sıkılır.

hocam ben oyunu direkt oynuyorum, 2 saat çekiyorum. ardından toplam süreyi partlara ayırıp öyle upload ediyorum. 2 saatlik oyundan 3 gün faydalanıyorum yani öyle hesap et. bi anda hepsini yollamıyor, movie maker da falan kesiyorum :)

--

bandicam ve fraps haricinde bildiğiniz güzel bi kayıt programı var mı? corel videostudio prox6 da da aynı sorun var camtasia gibi. bandicamı istemememin sebebi eşşek kadar logo koyuyolar ekrana, can sıkıcı. fraps ise sağlam makine istiyor + süre sınırı var diye biliyorum. teşekkürler.

silverlight güncel sürüm ekran kartınız güncel sürüm framework bunları kontrol dostum özelikle silverlight :)

Camstia masa üstü kayıt için ideal.
Oyun kaydedersen cok sorun yaşarsın

Camtasia tam ekran kaydı desteklemiyor kayıt yapmasını istiyorsan oyunu pencere modunda başlatmalısın.

Haa senin sorununu anladım sanırsam. Oyunlar opengl gibi sistemler kullandığı için kayıt programlarıyla bazen uyumsuz olabiliyorlar. Bu oyunun kullandığı sistemle alakalı. Camtasia demek ki opengl sistemi kullanan oyunları desteklemiyor.

Sen en iyisi fraps, mirillis aciton veya daha yeni çıkan daha modern programlar kullan.

Keşke ilk önce bi deneme, yanılma yoluyla görüntü alınıp alınmadığını kontrol etseydiniz.

2 saat diyorsunuz, giden zamana yazık.

2 saat videonun boyutu 100 GB'den aşağı olmaz onu renderlayıp youtubea atman 1 ay sürer :D

camtasia ile oyun cekilmezki... Ses duyarsiniz sadece ama siyah görüntü verir...

yoksa benmi yanlis biliyorum ? (Oyunla aram pek iyi degil)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri