camtasia render süresi hızlandırma

Dosyaları ekledim
yarın müsait olursam hepsini derli toplu anlatacağım
O gün bugün, şu 3 tane text dosyasımı ne var orayı anlamadım, sesi yoktu pek videonun kulağıma yapıştırdım dinliyorum arada senin bilgisayar hata veriyor ses çıkartıyor zaten senin sesini duymaya çalışıyorum volume %100 de hata sesi bi anda çıkıyor ona kıl oldum. :D

oktay ses olmadığını biliyorum aceleye getirdiler aslında yarın çekecektim
daha doğrusu çerçeve kullanmadan geçirme peşindeyim belki onu anlatırım dedim ama yarın ola hayroola

hocam elinize sağlık teşekkürler, yarını iple çekiyorum, dört gözle bekliyorum kolay gelsin şimdiden

camtasi uzun zaman süre kullandığım için bi kaç püf nokat mevcut,arkadaşlar hem görüntü kalitesi 1080p ve daha hızlı render alabilmek mevcut. yinede burda pc performansı önemli , camtasi kendi codrlerinde daha hızlı render ve 1080p goruntu almak mevcut..

yeni konu olarak paylaşmam gerek alsında sadece bi demo olarak resım ekliyorum

9X0LYQ.png

buraya nereden giriyoruz bulamadım?

camtasi uzun zaman süre kullandığım için bi kaç püf nokat mevcut,arkadaşlar hem görüntü kalitesi 1080p ve daha hızlı render alabilmek mevcut. yinede burda pc performansı önemli , camtasi kendi codrlerinde daha hızlı render ve 1080p goruntu almak mevcut..

9X0LYQ.png

bu ayara tam olarak nerden ulaşılıyor ? tools options diyorum böyle bi ekran gelmiyor

buraya nereden giriyoruz bulamadım?

Camtasia 8.2 Sürümde
Camtasia Recorder aç

Tools

Options ulaşırsın.

arkadaşlar birde şunu söylemek isterim....

Şuan Camtasia 8.4 Sürüm Kullanıyorum. malesef şuan bende pasif durumda

ZN4dy0.png

9X0LYQ.png

bende bu divx 6.9.2 codec gibi birşey yaz mıyor sadece " scren codec 2 diye birşey yazıyor bu dediğinizi ekleme imkanımız var mı ?

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]
[MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION]
[MENTION=12553]Doktor33[/MENTION]

arkadaşlar öncelikle pc'de : divx 10 codec programı yüklü olması lazım..

DivX 10 | HEVC Player | HEVC Converter | DivX.com

Camtasia recorder açalım

V27omB.png

Not : camtasia 8.4 sürümde ayarlar kısmı pasif gözükmekte.

Arkadaşlar ben sürüm 8.4 ü kullanıyorum . 480p video yükleyince hata veriyor acaba sebebini bilen var mı ?

Destek lenemeyen media diyor a codec paketlerini yükleyin k lite Mega codec.b yemezse total video converter de tekrar mp4 yapın.

mobil mesaj

Konudaki camtasia hızlandırma olayını hatırlayan varmı beyler ? klasörden ayarları değiştiriyorduk ama unuttum ve videoda kaldırılmıs bilen varsa güncelleyebilirmi

CPU ile değil yani işlemciyle değil GPU ile yani ekran kartıyla render yaparsanız render süresi en az 5 misli hızlanır. 4 gb lık bir ekran kartıyla 10 dakika da aldığım renderi GPU kapattığım da sadece CPU yani işlemci üzerinden yaparsam 1 saatte anca tamamlanıyor. Kullandığım işlemci de intel core i7 :) 4 çekirdek.. işlemci ne kadar çok çekirdeğe sahip olursa olsun farketmez asla ekran kartı üzerinden yapılan renderin hızına değil yetişmek yanına bile yaklaşamaz. Ama tabi render programın GPU destekleyecek yazılım sunması gerek. Mühendisler neden Nvidia nın 8-12-16 gb lık Quadro ve Tesla Ekran Kartlarına binlerce dolar döküyor sanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri