Dasboot
Yasaklanmış
arkadaşlar render nedir ve ne işe yarar ?
kısaca video üzerinde yaptığın değişikliklerin işlenme süresi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar render nedir ve ne işe yarar ?
bu süreyi kısaltmak zararlı değil midir ?kısaca video üzerinde yaptığın değişikliklerin işlenme süresi
bu süreyi kısaltmak zararlı değil midir ?
anlamadın sanırım olayı,ortada problemlik birşey yok.
süreyi kısaltırsak yapacağı birşeyi atlamıyormu yada hızlı hızlı yazmıyormu ?
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=H2yRQu_C348
Yönetici arkadaş Konuyu sabitlerse sevinrim
Herkesin Faal olarak kullandığı Camtasia Studio programının .xml dosyalarının ayarlarıyla oynayarak render süresini kısaltma hakkında bir anlatım gerçekleştirdim umarım faydalı ve yararlı olmuşumdur.
videoyu çekerken hazırlıksız olduğum için pc mikrofonun sesi kötü aldığını bilmiyordum. Bu video herhalde 7 veya 8. çekimim. En son Telefon ile sesi ayrı alıp entegre ettim, umarım sendikasyon hatası olmaz![]()
Dünya engeli geçme: (Denemelerim devam ettiği çin onun için ayrı bir video çekmeyi düşünüyorum. Yakında olumlu sonuçlar ile inşallah)
bu yöntem son güncelleştirme ile çöp olmuş durumda ancak kendinize özel çerçeveler iniz varsa veya yeni yöntemleriniz tabi ki engellerden kurtulursunuz.
Önerdiğim programlar Camtasia ve Adobe Premiere
Sorularınız varsa konu altında tekrar alabilirim...
not: bir çok arkadaşı beklettim ama sonunda anlatabildim. benimde denemelerim ve işlerim yoğun olarak devam ediyor, Bot vds felan fistan kullanmıyorum![]()
ben sürkli 720 p yükleme yapıyorum.
dediğiniz ayarları yapdıktan sonra 500 mb video oldu 1.6 gbt bende esgisine geri döndüm...
acaba yüksek kalitede düşük mb nasıl ayarlarız...
Render suresi hakkinda yorumunuz nedir peki hocam?
Çalışıyor arkadaşım 5 yıldır bu yöntemi kullanıyorum![]()
1 saat 30 dk bir videoyu PowerDirector 15 dk da 4 GB dan 700 MB ye kücültüyor. Bu camtasia ile ugrasmak akilli isi degil cünkü renderi cok yavas.
Videoyu senmi çektin
evet sesi telfon ile alıp entegre ettim
çekim ve yöntem %100 bana aittir
Güzel omuş kardeşim digerinde ses çıkmıyordu sestee var bunda eline agzına saglık..
evet sesi telfon ile alıp entegre ettim
çekim ve yöntem %100 bana aittir
... siz acaba hangisine yoğunlaştınız ben yavaşdan encode + adobe pre. kaymaya başladım da
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=H2yRQu_C348
Yönetici arkadaş Konuyu sabitlerse sevinrim
Herkesin Faal olarak kullandığı Camtasia Studio programının .xml dosyalarının ayarlarıyla oynayarak render süresini kısaltma hakkında bir anlatım gerçekleştirdim umarım faydalı ve yararlı olmuşumdur.
videoyu çekerken hazırlıksız olduğum için pc mikrofonun sesi kötü aldığını bilmiyordum. Bu video herhalde 7 veya 8. çekimim. En son Telefon ile sesi ayrı alıp entegre ettim, umarım sendikasyon hatası olmaz![]()
Dünya engeli geçme: (Denemelerim devam ettiği çin onun için ayrı bir video çekmeyi düşünüyorum. Yakında olumlu sonuçlar ile inşallah)
bu yöntem son güncelleştirme ile çöp olmuş durumda ancak kendinize özel çerçeveler iniz varsa veya yeni yöntemleriniz tabi ki engellerden kurtulursunuz.
Önerdiğim programlar Camtasia ve Adobe Premiere
Sorularınız varsa konu altında tekrar alabilirim...
not: bir çok arkadaşı beklettim ama sonunda anlatabildim. benimde denemelerim ve işlerim yoğun olarak devam ediyor, Bot vds felan fistan kullanmıyorum![]()
Dediğiniz Gibi yapıyorum Programı açtıktan sonra değerler Otomatik bir şekilde
<MP4VideoLevel>31</MP4VideoLevel>
<MP4VideoBitRateMode>1</MP4VideoBitRateMode>
<MP4VideoBitRateAvg>819200</MP4VideoBitRateAvg>
<MP4VideoQuality>50</MP4VideoQuality>
<MP4VideoKeyframeRate>5</MP4VideoKeyframeRate>
aynı Değere kavuşuyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.