Camtasia Sorun

ayarlarizya

Kayıtlı Üye
Selamlar, kanalımda slayt tarzı videolar oluşturuyorum. Çok fazla fotoğraf kullandığım için vaktim çok gidiyor.

Bir konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

f4h4sh.png
[/url][/IMG]

Fotoğrafta da görüldüğü gibi boyut tam oturmuyor ve ortada kalmış oluyor.

Fotoğrafları tam boyut göstermek için yapmam gereken; kırmızı alanda gösterdiğim gibi Scale fit butonuna basmam gerekiyor..

CYK6iK.png
[/url][/IMG]

Slayt üzerinde yaklaşık 100 fotoğrafa yakın fotoğraf kullandığım için normalde 20 dakikamı alacak uğraş bana nereden bakılsa 45 dakikamı alıyor. Acaba toplu şekilde bu fotoğrafları tam ekran yapabileceğim bir şey var mı?

Farklı render program da olur onu da kullanabilirim yeter ki bu uğraştan kurtulayım. Yardım edene çok minnettar kalırım.

Selamlar, kanalımda slayt tarzı videolar oluşturuyorum. Çok fazla fotoğraf kullandığım için vaktim çok gidiyor.

Bir konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

f4h4sh.png
[/url][/IMG]

Fotoğrafta da görüldüğü gibi boyut tam oturmuyor ve ortada kalmış oluyor.

Fotoğrafları tam boyut göstermek için yapmam gereken; kırmızı alanda gösterdiğim gibi Scale fit butonuna basmam gerekiyor..

CYK6iK.png
[/url][/IMG]

Slayt üzerinde yaklaşık 100 fotoğrafa yakın fotoğraf kullandığım için normalde 20 dakikamı alacak uğraş bana nereden bakılsa 45 dakikamı alıyor. Acaba toplu şekilde bu fotoğrafları tam ekran yapabileceğim bir şey var mı?

Farklı render program da olur onu da kullanabilirim yeter ki bu uğraştan kurtulayım. Yardım edene çok minnettar kalırım.
Photospace'yi indir, 40 50 mb bir şey, toplu düzenleyici var orada, istediğin kadar fotoğrafı at oraya YENİDEN BOYUTLANDIRMA seçeneğinden istediğin boyutları girip kaydet, başka bir şeye ihtiyacın olmaz

Photospace'yi indir, 40 50 mb bir şey, toplu düzenleyici var orada, istediğin kadar fotoğrafı at oraya YENİDEN BOYUTLANDIRMA seçeneğinden istediğin boyutları girip kaydet, başka bir şeye ihtiyacın olmaz

aynen hangi çözünürlükte çalışıyorsan fotoğrafları o şekilde toplu olarak belli çözünürlüğe ayarla ardından camtasiaya at hepsi tam oturur

%60 yazan yeri tıklarsan orda ölçüler var, resimleri camtasiaya atmadan önce oraya sadece 1 kere manuel olarak, en küçük fotonun ölçülerini yazarsan bütün hepsi aynı olur ve tam oturur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri