Camtasia Studio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar camtasia studio 6 sürümünü kullanıyorum.1 dakikalık video çeksem dahi 156 -170 mb gibi abuk sabuk bir yer kaplıyor.Nasıl kayıt etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

HD 720P Ben hep oyle kayit ediyorum hem mb dusuk hemde goruntu kaliteli ha dersen ki benim icin oda buyuk WEB ile alakli birseyi vardi tam aklimda degil, o kisimlara bak kayit yerinde uzanti secerken WEB le alakaliydi galiba, o kismin resmini koyarsan su diyebilirim

Kayıt tamamlandıktan sonra stop diyorum sonra kaydet diyorum .camrec uzantısıyla kaydediyor.Daha sonra çift tıklayıp açıyorum dosyayı ve camtasia programının içindeyken ona sağ tıklıyorum "extract content" diyorum ve dosyaları atıyor.Daha sonra oluşturmuş olduğu wmw dosyasına sağ tıklayıp boyutuna bakıyorum 170 mb gibi çok yüksek bir mb ortaya çıkıyor etc hd olarak nasıl kaydedicem
HD 720P Ben hep oyle kayit ediyorum hem mb dusuk hemde goruntu kaliteli ha dersen ki benim icin oda buyuk WEB ile alakli birseyi vardi tam aklimda degil, o kisimlara bak kayit yerinde uzanti secerken WEB le alakaliydi galiba, o kismin resmini koyarsan su diyebilirim

Kayıt tamamlandıktan sonra stop diyorum sonra kaydet diyorum .camrec uzantısıyla kaydediyor.Daha sonra çift tıklayıp açıyorum dosyayı ve camtasia programının içindeyken ona sağ tıklıyorum "extract content" diyorum ve dosyaları atıyor.Daha sonra oluşturmuş olduğu wmw dosyasına sağ tıklayıp boyutuna bakıyorum 170 mb gibi çok yüksek bir mb ortaya çıkıyor etc hd olarak nasıl kaydedicem

kayit bittikten sonra stop deyip kayit ederken... Kayit turu yazan yere tikla. video file avi yazar zaten 2 tane secenek veriri aviyi sec kayit et, goruntu kaliteli olsun dersen bu yaptigin video yu movie maker tarzinda olan kismina at solda olan seceneklerden Produte basligi altinda olan Produte video as gibi birsey gorurusun zaten anlarsin ona tikla bukez sana hangi uzantiyla kayit edecegini soracak HD yi sec, 1280 * 720 mi cozunurluk galiba onu sec ilerle kayitt bittiginde 720p kalitesinde dusuk mb li videon hazir olacak...

kardes bu anlatimim ezbere valla eger anlamadiysan kurarim programi resimli yada video lu anlatim hazirlarim ama once lutfen anlamaya calis :)

Tamam etc çok sağol buldum produce dedikten sonra HD seçeneği geldi ve kaydettim.Allah razı olsun

azıcık rahatsızlık mı var sende?

1 sefer tagladın birsey demedim bu 2. oldu artık taglamaktan vazgeç?

üslubunu değiştir önce nerden bileyim senin rahatsız biri olduğunu.Forumda ne işin var senin??? Rastgele tag ladım.Bir dahakine düzgün konuş ağzımı bozmak istemiyorum saygısızlık yapma
azıcık rahatsızlık mı var sende?

1 sefer tagladın birsey demedim bu 2. oldu artık taglamaktan vazgeç?

ben büyük dosyalarda format factory progrmını kullanıyorum. dönüştürüyorum fazla kayıp etmeden boyut ufalıyoo :D

Arkadaşlar konu sapmasın diye kilitliyorum.

Konu ile alakası olmayan üyeleri izinsiz lütfen konuya etiketleme yapmayın.
Ayrıca herhangi bir konuda rahatsızlık duyarsanız da yetkili arkadaşlara rapor ederseniz sorunlar kavga ve atışma haline gelmeden çözülecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri