Camtasia toplu video atmak?

O
  • Kullanıcı Ocean41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
O

Ocean41

Guest
Camtasiada çerceve eklıcem 5videoyu aynı anda attım 1tanede çerçeve koydum 5videoyuda birleştirdi yanı tektek çerceve eklemedi toplu olarak çerçeceve nasıl eklettırcez buna

[MENTION=820]Yeteneck[/MENTION] nickli arkadaşımızın konusunda gerekli anlatımlar videolu olarak mevcut.

Forum mesaj kısmına ctrl v yapamıyorum niye bilmem.
Yeteneck in profiline girin,
Solda konuları göster var,
Ona tıklayın konu başlığı "Camtasia Videolu Anlatımlar"

Hocam o arkadaş camtasida nasıl çerçeve eklenır 1tane vıdeo gostermıs yanı bana toplu video atcak şekılde lazım mısal camtasia ya atıcam 10tane video o çerçevelesin alayını birer birer zor oluyor

5 videoyu da aynı anda toplu çıkarmaz.
tek ekranda çalışsan bile ayrı ayrı render yapman gerekir.
daha önceki konu da bunla ilgili.
toplu render yolu yok.

Hocam öyle bir şey bildiğim kadarıyla mümkün değil.
Batch render'ı anlatan videoda var orda gözden kaçtı sanırım.
Batch render'da ilk önce her videoyu düzenleyip Project dosyası olarak kaydediyorsun,
Daha sonra batch render seçeneği ile toplu olarak render yapmana imkan veriyor program.
Ben böyle 50 bölüm düzenlediğim oluyor, üşenme. :)

Bende Camtasia 8 programını full yaparken isim Serial doğru giriyorum sonra bana alttaki hatayı veriyor ne yapmam gerekli
qq3lpR.png
[MENTION=5916]flypow3r[/MENTION] [MENTION=4347]daralll[/MENTION]

Önce şablonu yapıp misal veriyorum çerçeve yi yaptın vb ayarladın. İstediğin kısmı mous ile işaretleyip kütüphaneye eklemen lazım. Kütüphanede hazır şekilde bekler. İstediğin zaman yeni dosya açıp sürükle bırak ile yapabilirsin.

5 videoyu da aynı anda toplu çıkarmaz.
tek ekranda çalışsan bile ayrı ayrı render yapman gerekir.
daha önceki konu da bunla ilgili.
toplu render yolu yok.

yanlış yonlendiriyorsunuz toplu render var.
bakın arkadaşlar anlatayım..
camtasia yı açın ornegin 3 adet video ya cerceve ekleyeceksiniz.
1videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin.
2videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin
3videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin
bakın proje kaydedeceksiniz render yapmıyacaksınız.
daha sonra tekrar camtasia acıp

tools>sharing>Batch Production basıp 3 adet projeyi atin ve renderlayın 3 video da renderlanıp belirttiginiz yere cıkacaktır..
umarım anlatabilmişimdir,saygılar.

yanlış yonlendiriyorsunuz toplu render var.
bakın arkadaşlar anlatayım..
camtasia yı açın ornegin 3 adet video ya cerceve ekleyeceksiniz.
1videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin.
2videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin
3videoyu hazırlayıp projeyi kaydedin
bakın proje kaydedeceksiniz render yapmıyacaksınız.
daha sonra tekrar camtasia acıp

tools>sharing>Batch Production basıp 3 adet projeyi atin ve renderlayın 3 video da renderlanıp belirttiginiz yere cıkacaktır..
umarım anlatabilmişimdir,saygılar.

programı sonlandır çıkıyo vds de hocam 3 video denedim sonra 1 proje denedim yine sonlandır diyo normalde render yapıyo ama proje olunca yapmıyo neden olabilir sizce

hocam vds de olmuyo bende bunu yapıyorum ama anında hata veriyo program sonlandır diyo. fazla video olduğu için mi diye 1 tek projeyle denedim tek projede bile hata veriyo, normal olarak render yapıyo ama projeyi render yapmıyo sıkıntım bu

programı sonlandır çıkıyo vds de hocam 3 video denedim sonra 1 proje denedim yine sonlandır diyo normalde render yapıyo ama proje olunca yapmıyo neden olabilir sizce

bazı vds lerde oluyor bazılarında olmuyor onu bende anlamadım ama normalde dediğim şekilde yaparsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri