Camtasia Videolu Anlatımlar (Eşleşen Geçme)

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Teşekkürler camtasia kullanmayı biliyordum ama genede izledim.İyiki izlemişim yeni bişey öğrendim :) uzun video editleyeceğim zaman bir sürü parça video oluyordu bu parça videoları ayrı ayrı video yapmak için siliyordum sayenizde renderlamak istediğim videoyu seçip renderlamayı öğrendim teşekkürler.

Allah razı olsun hocam çk faydası oldu bu bilginin emeğine sağlık

Ben her yolu denememe rağmen bir çözüm bulamadım. :) ARtık yt hiçbir şey yemiyor. Yediğini de deneme yanılma ile bulacağız inşallah. BAzıları bu yöntemlerin yenilerini de bilmesine rağmen açıklamıyorlar. Elbette haklılar, kendilerine rakip istemiyorlar.

Aynen öyle edius istemiyorum 😊

Dünya genelinden tamamen geçmeyi ve verdirmemeyi basardim sonunda

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Aynen öyle edius istemiyorum 

Dünya genelinden tamamen geçmeyi ve verdirmemeyi basardim sonunda

Biz de iki arkadaş (ikimiz de montajcıyız) bir şekilde ya bu gece ya da yarın gün içerisinde teliflerden geçmeyi başaracağız. Bazı yöntemler üzerinde halen denemelerimiz devam ediyor :) Hayırlı kazançlar dilerim.

Bu kadar eminsin yani geçecegine😊 sanada.

Bu kadar eminsin yani geçecegine sanada.

Geçtik ancak stabil değil. Bizim sorunumuz eşleşenlerle. Aslında bu konuda bana yardımı dokunacak kişiler irtibata geçse, ben de bildiklerimden onlara destek versem. kategori v.s vermediğimiz sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam bu konuda yardım bekleme bence 1 ay ugrastim ben😊 mesela

telif eşleşen geçen programlar var özellikle bu iş üzerine yapılmış onlar video üstü efekt ve ses dosyaları camtasi yorar adamı ama adam akılı 20 video hazırla kanala daha spam yapmana gerek kalmaz zamanla eşleşen gelsede sen parseli toplarsın

telif eşleşen geçen programlar var özellikle bu iş üzerine yapılmış onlar video üstü efekt ve ses dosyaları camtasi yorar adamı ama adam akılı 20 video hazırla kanala daha spam yapmana gerek kalmaz zamanla eşleşen gelsede sen parseli toplarsın

Telif, eşleşen geçen dizi, sinema ya da tv programlara baktığımda üstünde herhangi bir montaj ya da oynama göremiyorum. Bana telifi geçmiş herhangi bir video gösterin size üzerinde neler yapılmış tek tek anlatayım hem de bir faydam dokunsun.

Telif, eşleşen geçen dizi, sinema ya da tv programlara baktığımda üstünde herhangi bir montaj ya da oynama göremiyorum. Bana telifi geçmiş herhangi bir video gösterin size üzerinde neler yapılmış tek tek anlatayım hem de bir faydam dokunsun.
videoların gama sı ile oynandıgında genelde eşleşenden geçer ama sesde hızlandırmak sıkıntı mesela arkadaşın videoda yapmış oldugu işlem topluluk alma riski çok yüksek insanlar heleki yabancılar videoyu izlerler ve izlediklerinde aradıklarını bulamadılarmı hemen flag atarlar çünkü aradıkları şeyin içinde sinir bozucu olanların kalmasını isterler.

Hocam Eline Ağzına Sağlık Walla Çok Teşekkür Ederim...

Acaba bi video renderlenirken başka bi video editleyebiliyormuyuz ?

yani bi kaç videoyu aynı anda editlemekten bahsediyorum..

Hocam Eline Ağzına Sağlık Walla Çok Teşekkür Ederim...

Acaba bi video renderlenirken başka bi video editleyebiliyormuyuz ?

yani bi kaç videoyu aynı anda editlemekten bahsediyorum..

hayır hocam o şekilde olmuyor renderi bitirmesi gerekiyor. benim başka bir sorum olacak. camtasia yı vds de çalıştırmada ve tek tek render da sorun yok ancak toplu renderda sorun oluyor render yapmıyor. vds üzerinde camtasia ile toplu render yapabilen varmı?

wondershare ne acaba vds var,Camstasia ile vds de çok uzun sürüyor.Ayrıca ben bu yöntemle 0 ünlem alıyorum.

ben camtasia ile bir yabancı diziye çerçeve yaptım (oldukça büyük bir çerçeveydi nereden baksanız yüzde altmışının kaplıyor ekranın)sesini de yüzde on hızlandırdım ancak yine 20. dakikasında bi şey buldu ve dünya engeli yedi. Daha sağlam yöntemler yok mudur?

ben camtasia ile bir yabancı diziye çerçeve yaptım (oldukça büyük bir çerçeveydi nereden baksanız yüzde altmışının kaplıyor ekranın)sesini de yüzde on hızlandırdım ancak yine 20. dakikasında bi şey buldu ve dünya engeli yedi. Daha sağlam yöntemler yok mudur?

o videoyu atmıcan demekki olmuyorsa zorlamıcan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri