Camtasia Videolu Anlatımlar (Eşleşen Geçme)

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
arkadaşlar camtasia'da mkv formatlı videoları açamıyorum.
bunun bir çözümü var mı yoksa convert programı indirip tek tek mp4 mü yapmak lazım ?

mkvmerge programını mı kullanıyosunuz ? bazı programların videoyu kodlayış biçimi yüzünden diger programlar tanımayabiliyo

[MENTION=8558]Yeteneck[/MENTION] Wondershare programında 2 videodan fazla olunca hepsine uygula dediğimde hata veriyor the resolution of the source file is inconsistent and can not be used to apply to all hatasını alıyorum.Videoların süresi fazla diyemi acaba

çözünürlük derken hepsini freemake ile indiriyorum.Nasıl düzeltebilirim bu hatayı

Yine wondersharela hepsini önce convert et mp4 formatına sonra çevirdiklerine istediğini uygulayabilirsin toplu olarak dostum

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Hocam az önce çok ilginç bir durumla karşılaştım. Yüklediğim bir Videom 3.taraf eşleşeni verdi sonra dedim acaba nerde verdi. Girdim 8. dakikada sesten vermiş. Bana şöyle bir uyarı verdi telif hakkı içeren sesi kaldırmak istermisiniz şeklinde. bende evet dedim ve telif veren yerden sesi kaldırdı youtube. sonra video tekrar işlendi ve para kazanmam tekrar aktif oldu. Şuan da 3. taraf eşleşeni olmadan videom yaşamaya devam ediyor :)

Var mı böyle bir durumla karşılaşan hiç...

Hocam az önce çok ilginç bir durumla karşılaştım. Yüklediğim bir Videom 3.taraf eşleşeni verdi sonra dedim acaba nerde verdi. Girdim 8. dakikada sesten vermiş. Bana şöyle bir uyarı verdi telif hakkı içeren sesi kaldırmak istermisiniz şeklinde. bende evet dedim ve telif veren yerden sesi kaldırdı youtube. sonra video tekrar işlendi ve para kazanmam tekrar aktif oldu. Şuan da 3. taraf eşleşeni olmadan videom yaşamaya devam ediyor :)

Var mı böyle bir durumla karşılaşan hiç...

evet bu yöntem youtube sunuyor bize ama şarkılar da işe yaramaz :D sessiz videoyu kimse izlemez

Hocam benim sorunum vds'de batch render almak için save project as olarak kaydettiğim dosyaları işlemek için açtığımda toplu olarak işlemiyor failed hatası alıyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olman mümkün müdür?

Hocam benim sorunum vds'de batch render almak için save project as olarak kaydettiğim dosyaları işlemek için açtığımda toplu olarak işlemiyor failed hatası alıyorum. Ne yapmam gerek yardımcı olman mümkün müdür?

çözen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla söyliim xp uyumluluk modunda çalıştırmak gerekiyormuş o zaman bu sorun çözülüyormuş..nasıl yapılacağını googledan bulabilirsiniz sanırım

video render bittikten sonra tarayıcı açılıyor onu nasıl kapatabilirizzzzz????

Mesajim bulubsun eline saglik eve gidince izlicem videolari yavastan ogrenmek lazim bunlarida :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tarayıcı açılmaması için finish bölümü kısmında render baslamadan önceki son kısmında altında kutucuklar işaretli oo işaretli kutucukları kaldırın

VDS de toplu render almak isteyince nedense başarısız diye hata veriyor, nasıl toplu render alabilirim VDS de ?

Camtasia sağ tuş özellikler oradan win xp sp3 uyumlu olarak çalıştırdığınız takdirde vds de toplu render çalışıyor.

ZN59dg.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri