ÇANAKKALE SAVAŞINDAKİ İLAHİ YARDIM DÜŞMAN YUTAN BULUT - Mustafa Güner

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizikit

Kayıtlı Üye
Mavi balina oyunu ve görevleri hakkında her şey

Herkese Merhabalar Arkadaşlar.
Bana destek olmak için, videomu beğenebilir, yorum atabilir ve kanalıma buradan abone olabilirsiniz
Videoyu izleyin ve lütfen fikirlerinizi video altına ya da buraya yazınız.

Son Videom;

MAVİ BALİNA OYUNU VE GÖREVLERİ HAKKINDA HER ŞEY

Mavi Balina diğer adı ile Blue Whale oyunu ve görevleri hakkında bir çok bilgiyi bu videoda anlatmaya çalıştım. Oyunun yol açtığı ölüm ve intiharlardan, oyunun amacına, görevlere ve nasıl oynandığına dair bilgileri paylaştım.

https://www.youtube.com/watch?v=FBXvrmOuGH4

Son düzenleme:
Neden uykudan yeni uyanmış gibi konuşuyor bu tarz video yapanlar? Canlı ve akıcı olması bence daha makul.

Neden uykudan yeni uyanmış gibi konuşuyor bu tarz video yapanlar? Canlı ve akıcı olması bence daha makul.

:D:D hocam benim normal sesim de böyle. Yani telefonla konuşunca da böyle çıkıyor. Ekstra bir çaba içinde değilim yani. Ama daha canlı okumak için çabalıcam:D:D

:D:D hocam benim normal sesim de böyle. Yani telefonla konuşunca da böyle çıkıyor. Ekstra bir çaba içinde değilim yani. Ama daha canlı okumak için çabalıcam:D:D

Her zaman bu tavırda olursa ilerlersin.videoyu izlemedim internet paketim yok diye ama adam sana olumsuz eleştiri yapmış ve ilerleteceğini söylemişsin.Tavrın sürekli geliştiremye yönelik olup asla ters tepki vermezsen güzel çalışma ile ilerlersin.

Tavsiyem daha spesifik şeyler yapılması.Daha ilgi uyandırıcı şeyler.Ne diye sorma bilsem kendim yaparım :)
Başarılar

Her zaman bu tavırda olursa ilerlersin.videoyu izlemedim internet paketim yok diye ama adam sana olumsuz eleştiri yapmış ve ilerleteceğini söylemişsin.Tavrın sürekli geliştiremye yönelik olup asla ters tepki vermezsen güzel çalışma ile ilerlersin.

Tavsiyem daha spesifik şeyler yapılması.Daha ilgi uyandırıcı şeyler.Ne diye sorma bilsem kendim yaparım :)
Başarılar

:)eyw hocam dikkate alıcam dediğini.

Youtubedaki en ana baba kategori herşey dahil,iyi fikir vs aynı adamın seslendirdiği kanallar dışında diğerleri öne çıkamıyor ben ne zaman baksam önerilenler de hep bunlar.Tr içerikte en çok kanal olan kategori bana göre emeğini başka daha güzel nish bir alana çevir emeğinin karşılığını al.Bir arkadaşta bu kanallara darbe yapıldığını idda ediyorsu bu herşey dahil vs çıktığından günden beri ruhi çenet bile izlemezken 50-60 bin abone de hep 1milyon izleniyordu yani bir dalavere döndürüp duruyorlar

https://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/129867-bilgi-kanallarina-yapilan-darbe.html
https://youtu.be/uoMjISPeJdo

Youtubedaki en ana baba kategori herşey dahil,iyi fikir vs aynı adamın seslendirdiği kanallar dışında diğerleri öne çıkamıyor ben ne zaman baksam önerilenler de hep bunlar.Tr içerikte en çok kanal olan kategori bana göre emeğini başka daha güzel nish bir alana çevir emeğinin karşılığını al.Bir arkadaşta bu kanallara darbe yapıldığını idda ediyorsu bu herşey dahil vs çıktığından günden beri ruhi çenet bile izlemezken 50-60 bin abone de hep 1milyon izleniyordu yani bir dalavere döndürüp duruyorlar

https://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/129867-bilgi-kanallarina-yapilan-darbe.html
https://youtu.be/uoMjISPeJdo

hocam ruhi ile bu kanallar farklı bana göre. Adam videolarında kendini gösteriyor. Onun dışında vlog ve eğlenmelik videolar da atıyor. Bu kanalları genelde hep aynı kişi seslendiriyor ve sadece foto video slaytı olarak yapılıyor. Aynı kefeye koymak doğru olmaz yani. Yine de fikirlerinizi yardımcı olmak için paylaşmanız çok güzel.

hocam ruhi ile bu kanallar farklı bana göre. Adam videolarında kendini gösteriyor. Onun dışında vlog ve eğlenmelik videolar da atıyor. Bu kanalları genelde hep aynı kişi seslendiriyor ve sadece foto video slaytı olarak yapılıyor. Aynı kefeye koymak doğru olmaz yani. Yine de fikirlerinizi yardımcı olmak için paylaşmanız çok güzel.

%100 Aynı demiyor yahu zaten ama ruhi 1-2 yıldır formatını değiştirdi ondan önceki haliyle bu kanal aynı zaten.Bunlar daha ufakken bile hep milyon izleniyorlardı şu anda da önerilenlerde bu ve 10-15 kanal varsa var geri kaşan 1000 kanal önerilerde yok.Bana göre %2 şansınız olduğu bir kategori

Hocam uykudan kalkıp direk kamera karşısına geçmiş gibisin.

Giyiminize dikkat edin.
Üzgün gibi durmayın.
Arkaplan değişebilir.
İlgi çekici video başlıkları atın. İlk başta ne olduğunu anlamadım.
Daha yaratıcı şeyler çıkabilir. Hitli kanal olsanız bu başlık olurdu fakat başta daha ilgi çekici başlık olmalı bence
"Dehşet veren ölümler ve onlara hissettirdikleri"
Diksiyonunuza dikkat edin. Kitap okur gibi değil, vurgulu, tonlamalı konuşmalar yapın. Yoksa cansız bir konuşma yeterli ilgiyi çekmez. Örneğin Ruhi Çenet gibi anlaşılır ifade etmelisiniz. alterreaz katılıyorum özellikle başlangıç kötü olmuş sonra biraz daha toparlamışsınız gibi. Ağzınızı açarak konuşmalısınız.
Videoda ilk baştaki nefes boşluklarında video kesilmesi beni rahatsız etti. Oralara da resimler eklenip kesintilerin belli olmaması sağlanabilir. Konu başlıkları özellikle daha vurgulu ve biraz daha belirgin olabilir. Anında konu değişmesi konuya hakimiyeti zorlaştırıyor. Konu başlıklarını yazı ile de belirtebilirsiniz.
DOLAR NEDEN YÜKSELİR ? videonuz ışık olarak ve duruş olarak daha iyi .
Aşağıya bakarak değil videoya bakarak konuşmalısınız. Seyirciye hitap ettiğinizi belli etmelisiniz.
Resim seçimleri videolar güzel.
Umarım işinize yarar kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri