Caner1992 gmail Sorunu Duyuru Satış Konum Hakkında

caner1992

Kayıtlı Üye
28 ekimde en son açılan kanallarda sorun olmadı
29 Ekimden Bu yana 1 aydan fazla süredir Denemedigim yöntem başka bilgisayarlar vesaire yöntem kalmadı ve şunu buldum

Şuan Ben işte açıyorum kapanmıyor diyen adam açık açık diyorum yalan söylüyordur
Eski üyelerden Anason ve Referans bilişimle 1 aydır denemedigimiz yöntem kalmadı mailler kapanmıyor çünkü kapandıgında şu vardır mail gelir
topluluktan kapandı vesaire diye bu mail gelen kutusunda yok

ring ring ve türevi sitelerle onaylayıp açtıgımızda kanala gelen mail yok ve youtube kanalı açık şekilde duruyor ve yaptıgım testle kanallar açık duruyor onay yapıp kenara koydugum ama Birşeylerin degiştiginin En büyük ispatıdır
şuan şahsi fikrim mailin tel onayı istemeden açılıp her zamanki sistemle onaylayıp kenara koyup kapanmasını bekleyip temiz ip temiz çerezle girip onaylayıp açmak olarak gördüm
bu şekilde satışa devam edecegim Alacakların bilgisine Kimse benimki kapanmıyor demesin aksini ispat edecek varsa 30.11.2015 tarihinde açılmış 10 mail ref atsın enine boyuna inceliyim burda kendisinden özürdilemeye hazırım kimse kimseyi kandırmasın diye açtım
Ring Ring sistemi arama yöntemi ile dogrulama olmasından dolayı çok geç geliyor mesaj ve bu süreç Uzadıgından eskiden 1 onaysız açmam 50 saniyemi onaylamamla 1 dakika 20 saniyemi alıyordu şuan ne yaparsam yapayım minumum hepsi 4 5 dakikayı buluyor bu yüzden az stok cıkacagından

Onaysız Gmail 1 tl
Onaylı gmail 2 tl Olarak satışa devam edecegim Duyurudur.

referans bilişim yeni bir yöntem bulduğunu ve sorun yaşamadığını söylemişti caner,

hayırlı satışlar. ringirng dısında daha hızlı bir sistem bulunana kadar anlaşılan fiyatlar yüksek kalacak.hocam maili ilk açarken direkt telefonu kayıt formuna yazsak o sekilde onaylasak yine de spama düşüyor mu? açıkçası bunu denemek aklıma gelmemişti belki siz denemişsinizdir.

hayırlı satışlar. ringirng dısında daha hızlı bir sistem bulunana kadar anlaşılan fiyatlar yüksek kalacak.hocam maili ilk açarken direkt telefonu kayıt formuna yazsak o sekilde onaylasak yine de spama düşüyor mu? açıkçası bunu denemek aklıma gelmemişti belki siz denemişsinizdir.

bu şekilde denemedik ama hocam bence kapanma ihtimali çok yüksek olur
neden derseniz eskidende o şekilde açıp kapananlar oluyordu bizimkiler telefon onayı istemeden açılan mailler ama bu sorun bizim kanallarımızın açılışı ile alakalı degil muhtemelen youtubenin bir önleyici yöntemi numara istiyor

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

Bu sözünüze katılmıyor. Mail açıp da kapanmayan var hocam.

Hocam Kim Oldugunu söylermisiniz normal yolla 10 hesap açıp kapanmamış bugun bilelim mail alıp inceleyelim hani inanın bunu söyleyen insanlar minumum 1 senelik mail açan 4 5 kişi ile konuştum genel yani hepsi birbirinden farklı sistemde mail açıyor 1 tane mail açanlar kastedmiyorum dedigim şey 10 mail açan 1 günde

sizin maillerinize şey dahilmi saçma sapan içeriklere bile reddedildi bilmem ne deyip topluluk gelmesi yani bunlar geliyor mu ?

hocam biz yeni kanal takılıyoruz bizde kapanma yok bizde yalan yok :)

Kendiniz normal kanal açıyorsunuz yeni günde 10 tane açıyormusunuz ve açtıgınız bu 10 tane kapanmıyor dogru ise ref yollarmısınız incelemek isterim

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

sizin maillerinize şey dahilmi saçma sapan içeriklere bile reddedildi bilmem ne deyip topluluk gelmesi yani bunlar geliyor mu ?

Henüz video yüklemeyi denemedim hocam onuda denerim ama yakında stok yapıp satışa başlamadan önce

28 ekimde en son açılan kanallarda sorun olmadı
29 Ekimden Bu yana 1 aydan fazla süredir Denemedigim yöntem başka bilgisayarlar vesaire yöntem kalmadı ve şunu buldum

Şuan Ben işte açıyorum kapanmıyor diyen adam açık açık diyorum yalan söylüyordur
Eski üyelerden Anason ve Referans bilişimle 1 aydır denemedigimiz yöntem kalmadı mailler kapanmıyor çünkü kapandıgında şu vardır mail gelir
topluluktan kapandı vesaire diye bu mail gelen kutusunda yok

ring ring ve türevi sitelerle onaylayıp açtıgımızda kanala gelen mail yok ve youtube kanalı açık şekilde duruyor ve yaptıgım testle kanallar açık duruyor onay yapıp kenara koydugum ama Birşeylerin degiştiginin En büyük ispatıdır
şuan şahsi fikrim mailin tel onayı istemeden açılıp her zamanki sistemle onaylayıp kenara koyup kapanmasını bekleyip temiz ip temiz çerezle girip onaylayıp açmak olarak gördüm
bu şekilde satışa devam edecegim Alacakların bilgisine Kimse benimki kapanmıyor demesin aksini ispat edecek varsa 30.11.2015 tarihinde açılmış 10 mail ref atsın enine boyuna inceliyim burda kendisinden özürdilemeye hazırım kimse kimseyi kandırmasın diye açtım
Ring Ring sistemi arama yöntemi ile dogrulama olmasından dolayı çok geç geliyor mesaj ve bu süreç Uzadıgından eskiden 1 onaysız açmam 50 saniyemi onaylamamla 1 dakika 20 saniyemi alıyordu şuan ne yaparsam yapayım minumum hepsi 4 5 dakikayı buluyor bu yüzden az stok cıkacagından

Onaysız Gmail 1 tl
Onaylı gmail 2 tl Olarak satışa devam edecegim Duyurudur.
@caner1992 durumu özetlemiş. sorun şu ki arkadaşlar hiç onaya takılmadan açılan kanallarda dahil 3 adetin üstüne çıkınca tel doğrulamasına düşüyor. mail onaya düşerekte açılsa, hiç düşmeden de açılsa bir süre sonra onaya düşüyor. onaya düşerek açarsanız 2 defa ringring onayı ve +15 onayı gerektiriyor. ki bu şekilde kanalın ayakta kalma şansı yok gibi. onaya düşmeden açılınca girişte ringring sonrasında +15 onayı yapılmak zorunda kalınıyor. açanlar olduğu konusunda ben biraz daha pozitifim canere göre.Hatta var diyebiliriz, koca adamlar yalan söylemezler diye düşünüyorum. ama tabi yöntemin yayılması zaman alacaktır. ben yapamıyorum öyleyse yapılamıyor kimse yapamıyor denmesi doğru mu bilmiyorum. ama şu bir gerçek ki mail açılımı+onayı 4-6 dakika sürüyor. seri üretimin önü her şekilde kesilmiş durumda. heleki ringring kullanılacaksa bu süre dahada uzar diyede ekliyim

Son düzenleme:
Kendiniz normal kanal açıyorsunuz yeni günde 10 tane açıyormusunuz ve açtıgınız bu 10 tane kapanmıyor dogru ise ref yollarmısınız incelemek isterim

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Henüz video yüklemeyi denemedim hocam onuda denerim ama yakında stok yapıp satışa başlamadan önce

günlük 10 kanal değil 2 3 kanal açıyorum eve geçince örnek kanal göndereceğim

Son düzenleme:
2 3 kanalda sorun yaşamıyorum hocam :) zaten onu kastetmedim telefon onayı istemeden açılmış 1 günde 10 kanaldan bahsediyorum 2 3 tane günlük açıp satmak mümkün degil

pardon hocam benim atladğım yer var 10 tane açıncamı diyorsunuz anladım pardon diyorum

günlük 2 3 kanal açıyorum yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmayın lütfen

10 kanal denemedim

Uzun süredir mail açıyorduk bu güncellemeyle tabi bizde takıldık.Üsttede yazıldığı gibi çok şey denedik takılmadan 15 hesaba kadar açabiliyoruz ama topluluktan kapanıyor.

Bir arkadaşım hala sorunsuz açabiliyordu günde 50 60 adet hemde , bizde aynı sistemi kullandığımız halde açamıyorduk, 2gün önce o arkadaşta takılmaya başladı.Güncelleme üstüne güncelleme geliyor...

Ben bugun denedim 14 kanal actim ara ara kontrol ettim bi sikinti yok. Yabanci forumlarda bu tarz mail creatorlar icin VIP programlar var benim kullandigim gibi. Sadece cerezle bitmiyor ayriyeten cmd komutuyla dns arabelligini hatta ram cookieslerini bile silmeniz gerekiyor.

Ben bugun denedim 14 kanal actim ara ara kontrol ettim bi sikinti yok. Yabanci forumlarda bu tarz mail creatorlar icin VIP programlar var benim kullandigim gibi. Sadece cerezle bitmiyor ayriyeten cmd komutuyla dns arabelligini hatta ram cookieslerini bile silmeniz gerekiyor.

Açmakta sıkıntı yok hocam url leri aldıysan gir bak topluluktan gidiyo

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Sabırlıya 2 hafta önce sipariş verdim oyaladıda oyaladı veremedi açamıyorum diyor.

O zaman kimse açamıyo forumda

Açmakta sıkıntı yok hocam url leri aldıysan gir bak topluluktan gidiyo

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

O zaman kimse açamıyo forumda

Alindi durumda zaten su an. Mail creatorlar icin belki sikinti olabilir ama ben maili actiktan sonra sahsi kullanim icin gozuksun diye bir kac foruma kaydini yaptiriyorum. Mail kullanimini bir nevi gercek sahsa ait gibi gostertip oyle kanal acilimi yapiyorum. Su an kanallara video atmayi da denerim diye dusunuyorum yarin.

Alindi durumda zaten su an. Mail creatorlar icin belki sikinti olabilir ama ben maili actiktan sonra sahsi kullanim icin gozuksun diye bir kac foruma kaydini yaptiriyorum. Mail kullanimini bir nevi gercek sahsa ait gibi gostertip oyle kanal acilimi yapiyorum. Su an kanallara video atmayi da denerim diye dusunuyorum yarin.

Dns önbelliğini zaten çerez silme prog siliyo onla alakalı olduğunu düşünmüyorum ram cookies de çok alakasız gibi ama denemekten zarar gelmez bi gelişme olursa mesajımı alıntılarmısınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri