✔Caner1992 Onaysız Gmail 1tl

• Kullanıcı caner1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
530 adet onaysız siparişim kalmıştır bitince tekrardan sipariş alımı aktif olacaktır teşekkürler

Bir arkadaş parasını başka yere harcadıgından mailleri alamadı ondan kaynaklı stok kaldı 255 adet daha sonrasında 1000 adet onaylı siparişim olacagından onaylı bitene kadar sipariş almayacagım

Son düzenleme:
500 adet onaylı teslim edildi 500 onaylı siparişine başlandı
peşine 500 onaysız siparişim var arkadaşlar satışlara devam ama siparişlerden stok olmuyor çok şükür devam ediyorum

Ben Teşekkür ederim Çok şükür Tüm siparişlerimi Gününden Önce ve Gününde Teslim ettim Tekrardan Satış aktiftir.

Videoyap Hazır Client Satış 1Tl(mailleri siz verirseniz 50 kuruş)

Arkadaşlar Client satışımızı daha aktif hale getirmek istiyorum mailler sizden olursa 50 kuruş tanesi bu şekilde excell halinde teslim ediyorum

Sipariş teslim edildi 80 adet skype üzerinden onaylı siparişi aldım Sipariş Teslim edildi Sipariş Alımı açıktır.

Son düzenleme:
80 adet onaylı skype üzerinden teslim edildi 100 adet onaysız stoktadır yetişen alır öyle 1000 2000 stok çıkmaz bende oldugu kadar Herkese bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri