Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir kanala dene amaclı 400 video yükledim yarısına geldi kapnama yok tamamlanınca tekrar yazarım ..
hayirlisi olsun hocam 36 bin satisi gectim cok sükür böyle denemeler cok yaptim 500 videolar 1000 videolar 1500 videolar yukledik kimi zaman kapandı kimi zaman acik kaldi 11 ay onceki actigim kanaldan para kazaniyorum daha dün baslayipta ömür boyu garanti iste o kapatamaz bu kapatamaz demiyorum kanal bu kapanir illaki bazen acik kalir bazende kapanir gelen kapanmalar tek tükü gecmez kimseyi magdur etmedik çok sükür 1 ay sonra tam 1 senem olacak
300 adet alındı. Maşallahı var siparişler umdugumdan erken geldi. hayırlı satışlar
102 adet kanal alındı
100 adet Onaysız Gmail-----50tl
50 adet Onaylı Gmail-------50tl
Kanalalsat.com Mnsatış hesabımda 100 adet onaylı eklidir 1.88tl den kanallar 21 günlük olmuştur 1 aylık olmasına az kaldı kaçırmayın derim bekletilmiş kanal arayanlar için
50 adet onaylı hesap alabilir miyim hocam ?
Banka hesap numaranızı yollarsanız, gün içerisinde paranızı aktarayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.