✔Caner1992 Onaysız Gmail 1tl

• Kullanıcı caner1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
100 adet onaysız teslim edildi stok 155 onaylı kaldı onaysız stok 0 sipariş alınır

Son düzenleme:
15 adet deneme amaçlı mail alındı. İlgisi için ayrıca teşekkürler arkadaşıma : ) İnşallah devamlı çalışırız.

15 adet deneme amaçlı mail alındı. İlgisi için ayrıca teşekkürler arkadaşıma : ) İnşallah devamlı çalışırız.

15 adet teslim edildi
15 onaylı skype üzerinden onaysız üyeye teslim edildi
inşallah memnun kalırsınız hocam

stok 140 adet onaylı

140 ONAYLI 320 Onaysız Stok kaçırmayın buralardayım 12 ye kadar

Son düzenleme:
Sagolun hocam bol kazanclar ben teşekkür ederim 50 adet teslim edildi 30 da skype üzerinden teslim edildi 0 onaylı 500 onaysız stok vardır
150 onaylı skype üzerinden teslim edildi

Son düzenleme:
80 adet teslim edildi 400 adet onaysız stok mevcuttur 40000 mail satışını geçmiş bulunmaktayız gerçek sayıdır şişirme degildir müşterilerim ortadır :) bekliyorum siparişlerinizi

9 onaylı 550 adet onaysız gmail stokta teslime hazırdır

Skypedan 500 adet teslim edildi
arkadaşa 50 adet teslim edildi

Stok 8 onaysız 9 onaylı stok eklenecektir yakında sipariş alımı açıktır

canerden konunun 25000 okunması şerefine 25.000 mail hediye ! diye bi ses mi geldi ne :P.

şaka bi yana güvenilir bi kardeşimizdir :). Kolay gelsin nice 25.000 lere :)

canerden konunun 25000 okunması şerefine 25.000 mail hediye ! diye bi ses mi geldi ne :P.

şaka bi yana güvenilir bi kardeşimizdir :). Kolay gelsin nice 25.000 lere :)

Eyvallah kardeşim sagolasın :) inşallah devam ediyoruz bakalım :)

100 adet teslim edildi Teşekkür ederim :) Sınavlarımın yaklaşmasından dolayı cok aktif forumda olamıyorum skype üzerinden istenilen siparişleri açıyorum ve stok varsa hemen teslim ediyorum Şuan elimde 60 onaysız stok var stok eklenecektir

Genel Sorunlara Çözüm bulamadık Henüz bu yüzden çok kısıtlı mail açabiliyorum Stok cıktıgı gibi satıcam yani 1 gün geçtikten sonra onaysızlarında kanal oluşturuyorum kontrol amaçlı
Mecburen onaysız 1 tl onaylı 2 tl

19 Adet Onaysız Kanal mevcut(kanalları oluşturulmuş)

105 adet onaylı skype üstünden teslim edilmiştir
Stok kadar satılacaktır skype durum sürekli stok takip edebilirsiniz yeni yöntem sebebi ve zorlugu ekstra onay gerektiginden onaylı 2 tl onaysız 1 tl

3 adet onaylı 7 adet onaysız stokta

105 adet onaylı skype üstünden teslim edilmiştir
Stok kadar satılacaktır skype durum sürekli stok takip edebilirsiniz yeni yöntem sebebi ve zorlugu ekstra onay gerektiginden onaylı 2 tl onaysız 1 tl

3 adet onaylı 7 adet onaysız stokta

canerim allah kolaylık versin hayırlı işler

düğün davetiyesini bekleyiruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri