✔Caner1992 Onaysız Gmail 1tl

• Kullanıcı caner1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Skype 100 adet teslim edildi arkadaşada 50 adet teslim edildi :) bol kazanclar

ilgili arkadaş, sağolsun mailsiz bırakmıyor, 20 daha alındı

20 adet teslim edildi dedim dedim noldu şimdi kaldı 50 stok 100 mn siparişi aldım ona başlıyorum

10 adet deneme alabilirim.

Hocam merhaba sipariş alımı açıkmı saygılar

Teslim Edilen Kanal Sayısı :17835
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] bu ne la :D utanmıyon mu şunu yazmaya :D bu kadar kanal satılırmı. arkadaşı banlayın.. :)

evet hocam MAASALLAH basarılarınızın devamı dılegıyle hocam 100 hesap hazırlarmısınız hazırda varsa hemen alayım saygılar

Merhaba Mesut Hocam 480 adet siparişim var Sipariş Almıyorum Ancak sipariş Sayısı azaldıkca teslim yaptıkça yenisini alıyorum şuan

137/480
Son sürat açıyorum aceleniz var ise magdur olmamınız için arkadaşlardan bakın 2 3 güne kalmaz bitiririm siparişleri. Dilersenizde sıraya koyabilirim.

Merhaba Mesut Hocam 480 adet siparişim var Sipariş Almıyorum Ancak sipariş Sayısı azaldıkca teslim yaptıkça yenisini alıyorum şuan

137/480
Son sürat açıyorum aceleniz var ise magdur olmamınız için arkadaşlardan bakın 2 3 güne kalmaz bitiririm siparişleri. Dilersenizde sıraya koyabilirim.

hocam sıraya yaz benı 100 adet pm atarsın hazır oldugunda kolay gelsın saygılar

100 adet teslim edildi Fiyat 0,75 kuruş olmuştur teslim edilen kanal sayısı 19000 sürekli çalıştıgım kişiler var onlara açıyorum Quize agırlık verdim Quiz siparişleniz alınır

quiz kanal fiyatı nedir hocam nekadar stok var elinizde

50 adet kanal alındı, sağolsun kanalsız bırakmıyor :)

19190 kanal dile kolay Hedef 20.000 275 adet siparişim var onaysız Quiz 36 adet stok vardır Allaha şükürler olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri