bigboss01
Yasaklanmış
Sakın pes etme Allah kaldıramayacağını bildiği dağa kar vermezmiş inşallah düzelir kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
madem bakıcak durumun yok çocuk yapma
Yav hocam bi insanın durumu iyiyken aniden kötüleşebileceğini neden hesaba katmıyorsunNeden adama yükleniyorsunuz anlamıyorum üslubu doğru olmasa da söylediği doğru bu kadar basit değil bu işler gelecek veremeyeceksen..
Öte yandan şuan sorun bu değil ancak bunun bilincinde de olması lazım arkadaşın, umarım sorununuz çözülür hocam..
Yav hocam bi insanın durumu iyiyken aniden kötüleşebileceğini neden hesaba katmıyorsun
Para kazanıyorum artik sonsuza kadar zenginim diyebilirmi bi insan
Bugunun ali agaoglusu gun gelir ac kalır yorum yapmadan önce az biraz düsunün. LÜTFEN.
Tapatalktan yollandı.
Gördünüz değil mi mesajımı alıntılanların ailelerinin düşünmeden çocuk yaptıklarını hepsinin verdiği cevap net kafaları yok çünkü çünkü beyin bunlarda aksesuar biri demiş sana mı sorucak diye biri demiş senle aynı oksijeni tüketiyorum be .. şimdi bakamıcak durumun olduğunu bilmiyo muydunda çocuk yapıyorsun benim sinir olduğum nokta bu.. Madem kötü boklukta bi hayat yaşıyosun cocuk yapıp bunu cocuğa yaşatmanın önemi nedir ? cocugun ne suçu varda doğduğunda aç kalıcak ? Ne güzel memleket ya gübresi var diye gidin 50 tane çocuk yapın sokağa atın o zaman Allah ıslat etsin ya kafalar yok yok
boyundan büyük laf etmeGördünüz değil mi mesajımı alıntılanların ailelerinin düşünmeden çocuk yaptıklarını hepsinin verdiği cevap net kafaları yok çünkü çünkü beyin bunlarda aksesuar biri demiş sana mı sorucak diye biri demiş senle aynı oksijeni tüketiyorum be .. şimdi bakamıcak durumun olduğunu bilmiyo muydunda çocuk yapıyorsun benim sinir olduğum nokta bu.. Madem kötü boklukta bi hayat yaşıyosun cocuk yapıp bunu cocuğa yaşatmanın önemi nedir ? cocugun ne suçu varda doğduğunda aç kalıcak ? Ne güzel memleket ya gübresi var diye gidin 50 tane çocuk yapın sokağa atın o zaman Allah ıslat etsin ya kafalar yok yok
La bebe sana burdan agız dolusu saydırırdım ancak alacagım 2 3 gunluk ban a bile değmezsin.Gördünüz değil mi mesajımı alıntılanların ailelerinin düşünmeden çocuk yaptıklarını hepsinin verdiği cevap net kafaları yok çünkü çünkü beyin bunlarda aksesuar biri demiş sana mı sorucak diye biri demiş senle aynı oksijeni tüketiyorum be .. şimdi bakamıcak durumun olduğunu bilmiyo muydunda çocuk yapıyorsun benim sinir olduğum nokta bu.. Madem kötü boklukta bi hayat yaşıyosun cocuk yapıp bunu cocuğa yaşatmanın önemi nedir ? cocugun ne suçu varda doğduğunda aç kalıcak ? Ne güzel memleket ya gübresi var diye gidin 50 tane çocuk yapın sokağa atın o zaman Allah ıslat etsin ya kafalar yok yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.