Canlı Yayın Dünya Engeli Geçme Taktiği[Yöntem Takası]

kahn0650

Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar canlı yayınla her türlü eşleşenli dünya engeli videoyu canlı yayın olarak her hangi bir çerçeve, filtre kullanmadan geçebiliyorum. Bu yöntemi forum dan en fazla 3 kişiye göstercem.

Yönetimi bana para kazandıracak başka yöntemle takas yapılacaktır.

Spamdan şu anda para kazanamıyorum canlı yayınlar ve spam videolarıma doğru düzgün izlenim gelmediğinden bu konuyu açtım.

Takas olarak düşündüğüm yöntemler yüksek izlenim alma, canlı yayına izlenim alma, videoları trende çıkarma vb. her türlü para kazanmamı sağlayacak yöntemlerdir her türlü takas teklifine açığım bu konuda.

Yöntemi kendim buldum hiç bir yerden alınma değildir.

İçerik Kanıtları Aklında Soru İşareti Kalmasın Kimsenin

Family Guy 15. Sezon

İstediğiniz içerik olursa kanıtını yollarım.

Önemli: Bu konu birlikte kazanç sağlamak ortak bulmak için açılmıştır.

Para karşılığı satılmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar pm olarak yada skype den yazabilirler.

Son düzenleme:
Helal olsun hocam. Ne cevherler var piyasada

Hocam tamamen kendi taktiğiniz mi yoksa vietnamlılarda bir program var, satıyorlar ve canlı yayında dünya engelini geçebildiklerini iddaa ediyorlar. Bu o mu?

Son düzenleme:
Piyasada zaten çoğu kişi bu şekilde geçiyor birsürüde program türettiler hatta.
Yakında önlem alınacağını düşünüyorum açıkçası bu canlı yayına

Selamın Aleyküm Arkadaşlar canlı yayınla her türlü eşleşenli dünya engeli videoyu canlı yayın olarak her hangi bir çerçeve, filtre kullanmadan geçebiliyorum. Bu yöntemi forum dan en fazla 3 kişiye göstercem.

Yönetimi bana para kazandıracak başka yöntemle takas yapılacaktır.

Spamdan şu anda para kazanamıyorum canlı yayınlar ve spam videolarıma doğru düzgün izlenim gelmediğinden bu konuyu açtım.

Takas olarak düşündüğüm yöntemler yüksek izlenim alma, canlı yayına izlenim alma, videoları trende çıkarma vb. her türlü para kazanmamı sağlayacak yöntemlerdir her türlü takas teklifine açığım bu konuda.

Yöntemi kendim buldum hiç bir yerden alınma değildir.

Önemli: Bu konu birlikte kazanç sağlamak ortak bulmak için açılmıştır.

Para karşılığı satılmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar pm olarak yada skype den yazabilirler.

Hayırlı olsun şimdiden özelden iletişime geçeceğim sizinle :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam tamamen kendi taktiğiniz mi yoksa vietnamlılarda bir program var, satıyorlar ve canlı yayında dünya engelini geçebildiklerini iddaa ediyorlar. Bu o mu?

Vietnamlı gruplarda ücretsiz dağıtılıyor program hocam

Her içeriği geçebiliyorsanız Game of Thrones veya son çıkan filmleri canlı yayınlayın, sadece canlı yayında 1000/2000 dolar kazanırsınız taktik aramanıza gerek yok.

Her içeriği geçebiliyorsanız Game of Thrones veya son çıkan filmleri canlı yayınlayın, sadece canlı yayında 1000/2000 dolar kazanırsınız taktik aramanıza gerek yok.

Hocam bunlara manuel gelir diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sorun canli yayina izlenim almakta , engel sorun degil.

Biri izlenimle biri telifle alakalı görüş, nasıl çakıştığını anlayamadım.

İzlenim için etkinlik planlayarak çözüm bulunabilir.En az bir hafta önceden planlayıp, promote seçeneğini işaretlerseniz, youube dan olmasa bile google'dan ciddi hit gelir, dizi ve filmlerde.
Şimdi 2'nizden Birinin bilgisi yanlış çünki çakışıyor aceba hangisi doğru

---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

Amerikan içeriklerde kolay kolay yaptırmazlar, manuel bulduysalar.Eşleşen atanları deneyin.Bir domuz var dünyaca ünlü mesela.İsmi neydi.
Abi ben sana çok can alıcı bir soru sorucam manuel gelip yayını kapanan kanal bir daha yayın yapabirlir mi ?

Son düzenleme:
Biri izlenimle biri telifle alakalı görüş, nasıl çakıştığını anlayamadım.

İzlenim için etkinlik planlayarak çözüm bulunabilir.En az bir hafta önceden planlayıp, promote seçeneğini işaretlerseniz, youube dan olmasa bile google'dan ciddi hit gelir, dizi ve filmlerde.

---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

Amerikan içeriklerde kolay kolay yaptırmazlar, manuel bulduysalar.Eşleşen atanları deneyim.Bir domuz var dünyaca ünlü mesela.İsmi neydi.
NFL maçını yayınlıyordu adam 3 kere yayını telif geldi kaldırdılar o koydu eşleşen falan değil abi ben şok oldum

Adama hemen mesaj atıp yöntemini alalım:)Ben de bazen rastlıyorum.Sanki bazıları şirket çalışanı gibi geliyor bana..
NFL maçını yayınlıyordu adam 3 kere yayını telif geldi kaldırdılar o koydu eşleşen falan değil abi ben şok oldum

Arkadaşlar konu ile alakasız ancak düşük konf. VPS üzerinden canlı yayın yapmaya çalışıyorum çok fazla takılma oluyor.
https://www.quora.com/How-do-you-create-a-24-7-stream-of-youtube-videos

bu linkte elemanın birisi anlatmış herşeyi fakat bir yerde sanırım kritik bir hata yapıyorum bir türlü canlı yayını stabil hale getiremedim. Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş paylaşabilir mi acaba?

Arkadaşlar konu ile alakasız ancak düşük konf. VPS üzerinden canlı yayın yapmaya çalışıyorum çok fazla takılma oluyor.
https://www.quora.com/How-do-you-create-a-24-7-stream-of-youtube-videos

bu linkte elemanın birisi anlatmış herşeyi fakat bir yerde sanırım kritik bir hata yapıyorum bir türlü canlı yayını stabil hale getiremedim. Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş paylaşabilir mi acaba?

uprate ile oynayarak stabil hale getirebilirsin.3200 uprate değil de 1000-1500 civarında uprate değeri verirsen sağlıklı olabilir.OBS kullanıyorsan da OBS classic kullanmanı tavsiye ederim.OBS'nin normal versiyonu tamamen üst düzey PC'ler için üretilmiş

Mesele dünya engelini canlı yayın ile geçmekte değil.Zaten canlı yayında engel vermiyor.Önemli olan canlı yayın sonrası kayıt yaptığınızda engel vermemesi.Canlı yayın sonrası engel veriyormu vermiyormu?

O zaman nba maçlarını canlı yayınlayın, milyon tl kazanırsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri