Selamın Aleyküm Arkadaşlar canlı yayınla her türlü eşleşenli dünya engeli videoyu canlı yayın olarak her hangi bir çerçeve, filtre kullanmadan geçebiliyorum. Bu yöntemi forum dan en fazla 3 kişiye göstercem.
Yönetimi bana para kazandıracak başka yöntemle takas yapılacaktır.
Spamdan şu anda para kazanamıyorum canlı yayınlar ve spam videolarıma doğru düzgün izlenim gelmediğinden bu konuyu açtım.
Takas olarak düşündüğüm yöntemler yüksek izlenim alma, canlı yayına izlenim alma, videoları trende çıkarma vb. her türlü para kazanmamı sağlayacak yöntemlerdir her türlü takas teklifine açığım bu konuda.
Yöntemi kendim buldum hiç bir yerden alınma değildir.
İçerik Kanıtları Aklında Soru İşareti Kalmasın Kimsenin
Family Guy 15. Sezon

İstediğiniz içerik olursa kanıtını yollarım.
Önemli: Bu konu birlikte kazanç sağlamak ortak bulmak için açılmıştır.
Para karşılığı satılmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar pm olarak yada skype den yazabilirler.
Yönetimi bana para kazandıracak başka yöntemle takas yapılacaktır.
Spamdan şu anda para kazanamıyorum canlı yayınlar ve spam videolarıma doğru düzgün izlenim gelmediğinden bu konuyu açtım.
Takas olarak düşündüğüm yöntemler yüksek izlenim alma, canlı yayına izlenim alma, videoları trende çıkarma vb. her türlü para kazanmamı sağlayacak yöntemlerdir her türlü takas teklifine açığım bu konuda.
Yöntemi kendim buldum hiç bir yerden alınma değildir.
İçerik Kanıtları Aklında Soru İşareti Kalmasın Kimsenin
Family Guy 15. Sezon

İstediğiniz içerik olursa kanıtını yollarım.
Önemli: Bu konu birlikte kazanç sağlamak ortak bulmak için açılmıştır.
Para karşılığı satılmayacaktır. İlgilenen arkadaşlar pm olarak yada skype den yazabilirler.
Son düzenleme: