aman bır haftaya fixlenir.. bos
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman nba maçlarını canlı yayınlayın, milyon tl kazanırsınız
Biri izlenimle biri telifle alakalı görüş, nasıl çakıştığını anlayamadım.
İzlenim için etkinlik planlayarak çözüm bulunabilir.En az bir hafta önceden planlayıp, promote seçeneğini işaretlerseniz, youube dan olmasa bile google'dan ciddi hit gelir, dizi ve filmlerde.
---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------
Amerikan içeriklerde kolay kolay yaptırmazlar, manuel bulduysalar.Eşleşen atanları deneyin.Bir domuz var dünyaca ünlü mesela.İsmi neydi.
viralhog mu![]()
Game of Thrones sızdırılan görüntüleri yaparsanız 3000-4000 dolara çıkarHer içeriği geçebiliyorsanız Game of Thrones veya son çıkan filmleri canlı yayınlayın, sadece canlı yayında 1000/2000 dolar kazanırsınız taktik aramanıza gerek yok.
Hocam peki canlı yayın bittikten sonra da mı dünya engeli gelmiyor? Yani kanalda kaldığında?
Bilmeyen varsa diye söylüyorum Sponge bob, Family guy v.s bir çoğunda telif sorunu yok videoyu canlı yayında tuttuğunuz sürece. Önemli olan yayınladıktan sonra telif gelmemesini sağlıyor musunuz?
Benim 10 bölüm yayın yapmışlığım var ancak izleyici gelmiyor yüksek izlenimli canlı yayın yapanlarda kalıyor. Kısacası üsteki içeriklerde dahil yayın sırasında bi telif sıkıntısı olmuyor. Torrentden indirip deneyin arkadaşlar, arkadaş eğer başka dizilerin vikings, got v.s güncel dizilerden 30-40.dk larından bir görsel eklerse daha sağlıklı olacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.