Canlı Yayın Yapmak İçin Gerekli Kodlar ve Anlatım

• Kullanıcı fsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sıkıntısız şekilde çalışıyor hocam.

Ozaman bi vds alam ben :)

Teşekkürler Hocam :)

---------- Spam Engelliyici 11:59 ---------- Önceki Mesaj 11:59 ----------

Bu sıralı şekilde yapmayı nasıl yapıcaz?

Atıyorum 30 video sırasıyla yuklensin istiyoruz???
Canlı Canlı bilen yazarsa yada bi PM atarsa sevinirim :)

fsever, emeğine sağlık. Videolu olarak anlattığın için teşekkürler. Taşlar şimdi yerine oturmuş oldu. Hayalet301, sende gerekli yönlendirmen ve yardımların için sağol.

Peki bu şekilde videolardan para kazanılıyor mu? Videoda telifli videolar yayınlamaya izin var mı?

aliq, telifli videolar yayınlamaya kalkarsan o zaman canlı yayında bile telif yiyorsun. Ondan dolayı ya telif riski çok düşük içierklerde deneyeceksin. Ya da özgün içeriklerinde deneyeceksin. Tabi deneme ve yanılma yaparak sonucu da görebilirsin.

Arkadaşlar bazı şeyleri bende sizin kadar biliyorum :) araştırarak bu kod ve akabinde youtube ile ilgii 10 15 tane daha kod geçti büyük ihtimalle vietnamlıların kullandıkları olabilir.Çözdükçe sizinle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz :)

Ozaman bi vds alam ben :)

Teşekkürler Hocam :)

---------- Spam Engelliyici 11:59 ---------- Önceki Mesaj 11:59 ----------

Bu sıralı şekilde yapmayı nasıl yapıcaz?

Atıyorum 30 video sırasıyla yuklensin istiyoruz???
Canlı Canlı bilen yazarsa yada bi PM atarsa sevinirim :)

SolveigMM Video Splitter Business Edition programla toplu birleştirme yapabilirsin. Dikkat etmen gereken video formatların uyumlu olması. mp4+ mkv birleştirmek istediğinde hata verir.

N12LZY.png

r2N0O1.png

Not : Mutlaka kod ile klasör içerisinde buluan videoları sırayla oynatma vardır. Kısa vadede çözüm için bahsettiğim yöntemi kullanabilirsin.

SolveigMM Video Splitter Business Edition programla toplu birleştirme yapabilirsin. Dikkat etmen gereken video formatların uyumlu olması. mp4+ mkv birleştirmek istediğinde hata verir.

N12LZY.png

r2N0O1.png

Not : Mutlaka kod ile klasör içerisinde buluan videoları sırayla oynatma vardır. Kısa vadede çözüm için bahsettiğim yöntemi kullanabilirsin.

Hocam anlatımın için çok çok teşekkürler ...
Kendim birleştirip atacak olduktan sonra birleştirmenin parcalamanın envayi çeşidini yaparım daaa :D dadada :)

Sordugum şuydu söyle acıklayım ...

1 saatlık yada 30 dk lık yada 10 dakıkalık 10 civarı içeeigimiz var yani videomuz var. Canlı olayda bunun sırayla olmaaının bir yöntemi varmıdır?

Şöyle ki :

1.Video bitecek 2.Videoya gececek , 2.bitecek 3.videoya gececek falan fişman böyle 10 - 20 video paylaştırabilirmiyiz? Ard arda ve ayrı ayrı videolar...

Şimdiden Teşekkürler

Kendim birleştirip atacak olduktan sonra birleştirmenin parcalamanın envayi çeşidini yaparım daaa :D dadada :)

1 saatlık yada 30 dk lık yada 10 dakıkalık 10 civarı içeeigimiz var yani videomuz var. Canlı olayda bunun sırayla olmaaının bir yöntemi varmıdır?

Şöyle ki :

1.Video bitecek 2.Videoya gececek , 2.bitecek 3.videoya gececek falan fişman böyle 10 - 20 video paylaştırabilirmiyiz? Ard arda ve ayrı ayrı videolar...

Şimdiden Teşekkürler

Anladım :D ya özel program yazdıracaksın :D veya ffmpeg kodu için Slowhand rica edeceksin :) veya vinetnamlıların facebook grup sayfasına yazacaksın. :D

2gb ramlı vdsde dün denedim sorunsuz çalışıyor,

yüzüklerin efendisi 1 yüzük kardeşliği yayın yaptım, 8dk yayın yaptı sonra dünya engelinden dolayı yayın kapandı :)

Şöyle ki :

Şimdiden Teşekkürler

Q7z8Wv.jpg

bu şekilde yap hocam sırayla videoları kesinti olmadan devam eder.Alfabetik sıraya göre yayınlıyor kısacası

Q7z8Wv.jpg

bu şekilde yap hocam sırayla videoları kesinti olmadan devam eder.Alfabetik sıraya göre yayınlıyor kısacası

Videodan videoya geçerken yayın gidip gelmiyor ise paylaştığım programa entegre edeyim kodu hocam ? Herkes faydalansın daha kolay bir şekilde

canlı yayın kesilmeden videolara devam ediyor.Yapabilirseniz forum için faydalı birşeyler olur :) kodlar ilk sayfada var

Deneyeyim bakayım kesilmezse şaşırırım çünkü her video için ffmpegi tekrar çağırıyor ama umarım öyledir :)

Dediğim gibi yayın kapanıp açılıyor ama youtube bu aksamayı telafi ediyor tek videoymuş gibi devam ettiriyor. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Programı bu kodla düzeltiyorum sağolasın paylaşım için :)

Son düzenleme:
Deneyeyim bakayım kesilmezse şaşırırım çünkü her video için ffmpegi tekrar çağırıyor ama umarım öyledir :)

Dediğim gibi yayın kapanıp açılıyor ama youtube bu aksamayı telafi ediyor tek videoymuş gibi devam ettiriyor. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Programı bu kodla düzeltiyorum sağolasın paylaşım için :)

İşte bu çok süper olcak :D

denemeden yorum yapmamak lazımmış sırf senin için video bile çektim yükleniyor :)

bu yayın linki

https://www.youtube.com/watch?v=StvVJB8PChE

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri