cansuyıldız Hocamla Tbm Çalışması Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

facebook

Kayıtlı Üye
cansuyıldız hocamla 31.05.2013 - 06.06.2013 tarihleri arasında olan 1 haftalık niche çalışması sonuçları bunlar arkadaşlar 200 tl ödedim çalışma için ama aldığım para 500 tl'yi geçti kendisiyle sorunsuz bir şekilde çalışabilirsiniz işini itina ile yapıyor ve bununlada bitmiyor iş bittikten sonra bile video kaynağı, niche kelimeler ve daha bir sürü işinize yarayacak bilgileri vermeye devam ediyor. Kendisine burdan teşekkürlerimi iletiyorum ve hayırlı kazançlar diliyorum.

Herhangi bir soru sormak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilirler.

Adsense çalışma öncesi ve sonrası videosu:

cansuyıldız hanımla Tbm Çalışması - YouTube

Dostum Aslinda Bu Tür Şeylerin Artik Videoya Çekilip Koyulmasi Gerekiyor.Nereden Bilelim kod ile değiştirmediğini...

Tebrik ederim iştah kabartıcı olmuş günlük kazançlar başarılı

başarılı bir çalışma olmuş bol kazançlar...

süpermiş hayırlı olsun Allah daha çok versin yapanada helal olsun

Dostum Aslinda Bu Tür Şeylerin Artik Videoya Çekilip Koyulmasi Gerekiyor.Nereden Bilelim kod ile değiştirmediğini...

Hocam kimseyi inandırmak zorunda değilim ben cansu hocamla çalışmayı yaptım memnunum inanmayan arkadaşlarada saygı duyarım çünkü bu gibi forumlarda üç kağıtçı çok geçenlerde azeri bir arkadaş 8.000$ kazandığını iddia etmişti ama yalan çıktı ve banlandı.

Hocam kimseyi inandırmak zorunda değilim ben cansu hocamla çalışmayı yaptım memnunum inanmayan arkadaşlarada saygı duyarım çünkü bu gibi forumlarda üç kağıtçı çok geçenlerde azeri bir arkadaş 8.000$ kazandığını iddia etmişti ama yalan çıktı ve banlandı.

Dostum benim ben saten sana birşey demiyorum insan lar kandirilabilir diyorum sadece ..

hocam videoda çektim yüklüyorum en sevmediğim şeylerden birisidir güvensizlik.

Dostum bana hayla sitem ediyorsun anlatmak istedigim şeyi sen kendine göre algiliyorsun daha önce butür olaylar yaşandigi için ben video olarak yüklense daha makbul olur diyorum diger arkadaslar açisindanda

Dostum bana hayla sitem ediyorsun anlatmak istedigim şeyi sen kendine göre algiliyorsun daha önce butür olaylar yaşandigi için ben video olarak yüklense daha makbul olur diyorum diger arkadaslar açisindanda

tmm hocam bende makbul olması için yüklüyorum videoyu sitem falan etmiyorum yanlış anlama çünkü haklısın kimseye güven olmuyor artık.

---------- Mesaj saat 19:50:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:20 civarında gönderildi. ----------

sayfa görüntülenmeleri neden öyle düşmüş hocam ?

çünkü bu bir niche çalışması artı adsenseden diğer kanalları çektim sadece çalışma yapılan kanalı bağladım bu yüzden düştü normal olarak

tmm hocam bende makbul olması için yüklüyorum videoyu sitem falan etmiyorum yanlış anlama çünkü haklısın kimseye güven olmuyor artık.

---------- Mesaj saat 19:50:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:20 civarında gönderildi. ----------

çünkü bu bir niche çalışması artı adsenseden diğer kanalları çektim sadece çalışma yapılan kanalı bağladım bu yüzden düştü normal olarak

hocam tebrikler çalışmalar meyvesini vermiş..kimseyi inandırmak zorun da değilsiniz boşverin hocam...ayrıca ben anlamıyorum bi adam neden tbm yükseldi diye yalan sölesin sölese ne olacak ki ne kazancak...bunlar boş iş...herkeze bol kazançlar

Buyrun hocam: cansuyıldız hanımla Tbm Çalışması - YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri