cansuyıldız Hocamla Tbm Çalışması Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam tebrikler çalışmalar meyvesini vermiş..kimseyi inandırmak zorun da değilsiniz boşverin hocam...ayrıca ben anlamıyorum bi adam neden tbm yükseldi diye yalan sölesin sölese ne olacak ki ne kazancak...bunlar boş iş...herkeze bol kazançlar

Kardesim Sen Nasil Birisinya Bu tür yazilari yakiştirmiyorum bak sana suan bu yazını okudum okadar sinirlendimki sana başka şeyler yazacaktim ama üslubum buna izin vermiyor herbirşeyi sen g.tün den anliyorsun yaşin benden büyük ama beyin yaşin fazla ilerliyememiş gördügüm kadariyla ,,,diyorsunki yalan söylese ne olacak arkadaslar buna inanip cansuya para verecekler .ama işte sen bunu algilayamiyorsun dostum ben insanlar dolandirilmasin diye videolu eklensin diyorum ama sen inadina farkli yerlere çekmeye çalişiyorsun bunu..

Arkadaşlar bende bu niche kelimelere merak saldım iki sorum olacak genel aramalara mı yoksa yerel aramalara mı bakıyoruz? Hangisine bakıyorsak hangi aralıkta olması ideal ?

Kardesim Sen Nasil Birisinya Bu tür yazilari yakiştirmiyorum bak sana suan bu yazını okudum okadar sinirlendimki sana başka şeyler yazacaktim ama üslubum buna izin vermiyor herbirşeyi sen g.tün den anliyorsun yaşin benden büyük ama beyin yaşin fazla ilerliyememiş gördügüm kadariyla ,,,diyorsunki yalan söylese ne olacak arkadaslar buna inanip cansuya para verecekler .ama işte sen bunu algilayamiyorsun dostum ben insanlar dolandirilmasin diye videolu eklensin diyorum ama sen inadina farkli yerlere çekmeye çalişiyorsun bunu..

efkan hocam boşver sen öylelerini sakin ol .Arkadaş senin iyi niyetini anlayamıyor ne yazık ki video bile koymuşşun daha ne olacak .sonuçta amacın buradakilere yardımcı olmak.Güzel kazanç sağlamışşın tebrikler Allah daim etsin kazancını :)

ya sen ne biçim konuşuyorsun,terbiyeni takın arkadaşım,sen nasıl bana hakaret edersin hakaretlerine cvb verip seviyemi, düşürmek istemiyorum...seni gerekli modlara şikayet edeceğim...

bu arada ben cansu yıldız veya başka birine kimsenin yalan yere para kaptırmasını tabiki istemem ben u arkadaşımızın o kişiyle bir alakası yoksa neden o arkadaşı övsün ne olcak,nedne yalan sölesin anlamında yazdım onu...benim beynim çok şükür yerinde ,,,,

ya sen ne biçim konuşuyorsun,terbiyeni takın arkadaşım,sen nasıl bana hakaret edersin hakaretlerine cvb verip seviyemi, düşürmek istemiyorum...seni gerekli modlara şikayet edeceğim...

bu arada ben cansu yıldız veya başka birine kimsenin yalan yere para kaptırmasını tabiki istemem ben u arkadaşımızın o kişiyle bir alakası yoksa neden o arkadaşı övsün ne olcak,nedne yalan sölesin anlamında yazdım onu...benim beynim çok şükür yerinde ,,,,

Ben Nasil Ve Ne Şekil Kiminle Nasil Konuşacağimi Bilecek bi yaştayım.Madem kimsenin yalandan yere para kaptırmasını istemiyorsun ozaman neden uslubuna uymayan gereksiz bi yorum yapıyorsun..Burada insanlari düşünmek suç olmuşş..

Ben Nasil Ve Ne Şekil Kiminle Nasil Konuşacağimi Bilecek bi yaştayım.Madem kimsenin yalandan yere para kaptırmasını istemiyorsun ozaman neden uslubuna uymayan gereksiz bi yorum yapıyorsun..Burada insanlari düşünmek suç olmuşş..

Arkadaşlar ne gerek var birbirimizin kalbini kırmaya ortada bir yanlış anlaşılma var lütfen bırakın atışmayı.

Konuda ki tüm gereksiz mesajlar silincek ve gerekli cezalar verilcektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri