✅ Capcut Pro 1 Yıllık ✅ SADECE 150 TL ✅ Kaçıran Üzülür

çok ilgili ve nazik. 1 hesap alındı kendisine teşekkür ederim

Alacak arkadaşlar için 2 haftalık kullanımımda yaşadığım problemleri belirtmek isterim. Yorumumu da düzelteyim ki insanlara yanlış örnek olmayayım. Zira insanlar yorumlara bakıp alıyor ya da almıyor. o halde doğru yönlendirelim.

yaklaşık 2 hafta önce satın aldım. Memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum.

Arkadaşın sattığı capcut pro çoklu kullanımdır. yani bir kullanıcı ve şifreyi belki onlarca yüzlerce kişi kullanabiliyor yayılırsa. Ayrıca verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğrudan pcden giriş yapıp kullanamıyorsunuz. Pcden kullanmak için telefondan giriş yapıp QR kod okutup pcden açmalısınız.

Öte yandan hesaplar hint hesapları olduğu için çok çabuk yayılıyor ve çabuk patlıyor. hesabın patlaması başta sorun olmamıştı zira arkadaşa ulaşıp durumu belirttiğimde yeni bir kullanıcı adı ve şifre vermişti. yukarıda da söylediğim gibi bu hesaba telefondan girip QR kod okutup pcden açabiliyoruz. Ancak tam olarak burda da şöyle bir önlem almış CapCut, bu şekilde çoklu kullanılan hesaplar hangi cihazlardan girildiyse o cihazlara ban atıyor ve bir daha o cihazdan asla giremiyorsunuz.

1 cihazım capcut tarafından banlandıktan sonra satıcı arkadaşa durumu ekran videoları alıp izah ettiğimde benim yapabileceği bir şey yok. verdiğim hesaplar verdiğimde çalışıyor demişti. ben de yeni verdiği hesabı farklı bir cihazdan giriş yapıp denediğimde o hesap da kısa bir süre sonra patladı ve o giriş yaptığım yeni cihazım da banlandı.

belki aylık 300 liraya özgürce kullanacağım capcut'ı bu şekilde illegal yoldan yaptığım için 2 cihazım macban yedi.

mobil cihazımdan capcut uygulamasına giriş yaptığımda ekteki gibi "Yüklenemedi. Tekrar denemek için dokunun" yazısı alıyorum ve hiç gitmiyor.

bilginiz olsun.

8ns9k5y.jpg

Merhabalar. Her yorum benim için önemlidir ve saygı duyarım. Ama sizinki biraz satış konusunu baltalamak gibi görünsede cevapsız bırakmak istemem.

Öncelikle benden hesap almak isteyen siz dahil bütün müşterilerime Hesapların Paylaşımlı Hesaplar olduğunu ve sizden başka kullanıcılar olduğunu önceden bilgilendirmesini yaparım. Zaten satış konumun açıklamasında bile Paylaşımlı hesaplar olduğu açıkça yazıyor. Paylaşımlı hesap kullananlar da bilirler ki bu tip hesaplarda bazen farklı problemler olabiliyor.

Bende satıcı olarak bu hesapları kendim üretmeyip farklı pazarlardan edindiğim halde elimden geldiği kadar problemler ile ilgileniyor ve sorunları çözmeye çalışıyorum. Daha bu zamana kadar hiçbir müşterime yaşadığı sorunlardan dolayı "Ben hesabı verdiğimde çalışıyordu, elimden bişey gelmez" diyerek çözümsüzlüğe itmedim. Yani sizin yukarıdaki beyanınızı doğru bulmuyor ve katılmıyorum.

Sorunlu olan hesaplara gerek hesap telafileri ile gerekse ücret iadeleri ile elimden gelen desteğin en iyisini yapmaya çalıştım. Sizinle olan yazışmalarımız da en başından beri kayıtlı bir şekilde durmaktadır.

Ayrıca yaşadığını düşündüğünüz MAC-BAN olayı tamamen size özel bir durum gibi görünüyor. Bunun teknik olarak ispatı veya capcut tarafından bir bildirim veya bilgilendirmesini duymadım. Bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım. Böyle olmasına rağmen size yine hesap telafisi yaparak ve kendimde farklı cihazlarda test ederek sorununuzu çözmeye çalıştım.

Son olarak; hesapları teslim etmeden önce test edip, çalışırlığını görüp, hesapları öyle teslim ediyorum. Hesaplar bende çalışıyorsa sorunsuz olarak değerlendiriyor ve müşteriye teslim ediyorum.

Sonuçta bu hesapları ben üretmiyorum. Bende global pazarlardan satın alıp, müşterilerime satıyorum. Ve elimden geldiği kadar da destek verdiğimi düşünüyorum.

Yine de her yoruma saygım var. Herkes tecrübelerini aktarabilir.

Ama beni ilgisiz ve kestirip atan bir satıcı gibi göstermeniz hiç hoş olmamış.

Son derece şeffaf bir şekilde bilgilendirme yaparak ve sorunlara satıcı-alıcı disiplinine bağlı kalarak çözümler üretmeye devam ediyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Arkadastan 1 uyelıkte ben almıs olarak kısaca bır acıklama yapayım ... [MENTION=134744]savemrt[/MENTION]

Bende aldım , benzer sorunlar yasadım sagolsun 2 - 3 tane de hesap verdı , bende de sureklı atıyordu hesaptan , daha sonra adı burada anılması günah olan bilindik 10 luk forumdan da 3 ayrı kısıden yıne benzer sistem satın aldım , hepsınde aynı sorun var...

Buna CapCut önlem aldıgı ıcın olusan bır sorun sanırım , arkadası savunmak ıcın yazmadım sadece bende yasadıgım için yazdım ama sadece yasadıgın talıhsız olayı xxx forumdan da alsan , buradan da alsan baska bırınden de alsan %99 aynı sorunu yasayacaktın ...

Su anda sıstemde yaptıkları guncelleme ile alakalıymıs , arkaadsta güzel bir arkadas , yine de elınden gelenı yapacagını dusunuyorum ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri