bilen bilir-eski bir profitclickingzede olarak(justbeenpaid)-her türlü kazanç sisteminden uzak duruyorum..Youtube çok yaşa 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CASHFiESTA
__Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki;Ben CashFiestaya üye olalı daha 1 ay olmadı yani daha çek isteme talebinde bulunmadım.Şuan için 90.000 Puanım var ve istatistikler ay sonunda açıklanacağı için daha kaç dolarım olduğunu bilmiyorum.
__Bütün bu sipekülasyonlar bir yana fiestabar'ı indirip puan kazanmanızda bi sakınca yok ve ayrıca puan kazanmak çok kolay, ben üye olalı 25 gün olmasına rağmen şuan 90.000 puanım var, İsteyenler şimdiden puan kazanmaya başlayabilir, Paramızı alıp alamayacağımız nasılsa 1- 1 bucuk ay sonra (1 ay istatistiklerin açıklanması+ çekin gelmesi 2 hafta) belli olacak.
CashFiesta'nın tam 4.500.000 üyesi var. 2001 yılından beri hizmet veriyor. Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Türkiye ve Dünyanın her yerine ödeme yapıyorlar. Kredi kartı numarası vermeden ve üyelik için ücret ödemeden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey üye olmak ve bilgisayarınıza cashfiesta tarafından gönderilecek olan programı indirmek. Bazı antivirüs programları bunu virüs olarak algılayabilir ama program tamamen güvenlidir. Bu program bilgisayarınızın üst kısmında açılacak olan reklamlar ve kazandığınız point değerlerini gösteren bir programdır. Reklamların hemen yanında küçük bir adam göreceksiniz. Bu adam yürüdüğünde pointleriniz birikiyor olacak. Uyumaya başladığında ise mouse'la adama tıklayarak uyandırmanız gereklidir.
Paranızı Nasıl Alacaksınız
Paranızı çek olarak alacaksınız. Sizden istenen bilgileri doğru yazmanız gereklidir. En önemli bilgi adresiniz. Çünkü yanlış yazdığınız adres yüzünden çekiniz başka yere gidebilir. Çek, adresinize güvenli bir şekilde gelecektir. Siz bu çeki İş Bankası veya Ziraat Bankası' n da bozduracaksınız. Bu parayı katlamak sizin elinizde. Mesela üye yapacağınız her kişi için 1000 points kazanacaksınız.
Bu parayı verenlerin amacı
Amaç bir çeşit kar ortaklığı. Yani herkes birbirine para kazandırıyor. Cash fiesta aldığı reklamlardan kazanıyor ve bizlerde bu reklamlara tıklayarak Cash Fiestaya kazandırıyoruz ve cashfiesta da bize kazandırıyor. Yani herkes kazanıyor.
Çekiniz Nasıl Geliyor
Üye olurken 50$ bölümünü işaretli bırakacaksınız. Bunun anlamı; paranız 50$ olduğunda çekinizi isteyebileceksiniz ve çekiniz adresinize teslim edilecek. Yani sınır 50$ . İster alırsınız ister daha çok biriktirirsiniz.
Üyelik İşlemleri ve Üyelik Yardımı;
Üye olmak için; Free money making opportunity
Free money making opportunity
yukarıdaki referans linkine tıklayın ve Aşağıdaki adımları izleyerek kaydınızı tamamlayın;
DİKKAT: üyelik bilgilerinizi kesinlike türkçe karakter kullanmadan yapın. (ı,ğ,Ğ,Ü,ü,Ş,ş,İ,Ö,ö,Ç,ç) bu karakterleri kullanmamanız gerekmektedir.
Login: (kullanıcı adınız)
Password: (şifreniz)
Verify password: (şifre tekrar)
First, tell us where we can send your checks (Bu alandaki bilgiler önemli, doğru yazın. Gönderilecek çek bu bilgiler ile gelecek)
First name: (Adınız)
Last name: (Soyadınız)
Street address: (Adresiniz)
City: (Şehir)
Zip/Postal code: (Posta Kodunuz)
State: (Bu alan olduğu gibi kalsın)
Province: (Bu alan Boş kalsın)
Country: (Ülke)
E-mail address: (E-Mail Adresiniz)
Verify e-mail address: (E-Mail adresini tekrar yazın)
Old e-mail address: (Burası boş kalsın)
Now, please tell us more about yourself (kişisel Bilgilerin)
Year of birth: (Doğum Yılınız)
Education: (öğrenim Durumunuz)
Annual household income: (Yıllık Geliriniz)
Industry: (Çalıştığınız Dal)
Title: (İşyerindeki Ünvanınız)
Additional Information (fazladan Bilgi)
Please tell us about your interests. (İlgi alanlarınızı İşaretleyin, hepsini işaretlerseniz daha iyi olur)
Please tell us what you search for or buy online and our partners will send you third party offers targeted to your interests*. (İnternet üzerindeki ilgi alanlarınız Bunuda Çok İşaretleyin)
Earn cash by subscribing to receive special offers and announcements from our partners. Please read our Privacy Policy and be assured that your e-mail address will not be shared without your permission. (Bu Bölüm işaretli olsun)
Payment Information (Ödeme ile ilgili Ayarlar)
Preferred check size: (Çekinizi kaç dolar olduğu zaman isteyeceğiniz 50$ işareli olması yeter)
Referral Information
Referred by:
Sharing your opinion pays off! (Bu alan İşaretli olsun)
I have read and understand the Member Agreement. (Bu alan işaretli olsun )
Bu alanları doldurduktan sonra SUBMİT REGİSTRATİON Butonuna tıklayın Üyeliğinizi tamamlayın.
Üyeliğinizi tamamladıktan sonra Açılan sayfada download a tıklayarak programı bilgisayara indirerek çalıştırın. Formda belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi girerek Para kazanmaya başlayın.
CASHFİESTA İLE PARA KAZANMANINN İNCELİKLERİ:
Şirket puan sistemi ile çalışıyor.
Ay sonunda kazandığınız puanlar Dolara çevriliyor.
Potansiyel üyelerine her 1000 paun için 1,666 $ veriyor.
Siz ilk etapta belki biraz az kazanabilirsiniz buda size bağlı birşey. Sakın pes etmeyin. (Emek ve çaba göstermeden hiçbir şey kazanılmaz.)
Cash Fiesta, Bizlere kendi bünyesinde tam 7 çeşit para kazanma seçeneği sunuyor.
Bunlar;
1. Fiesta Bar : Reklam İzleme Yöntemi
2. Bonus Point : Extra Puanlar
3. Fast Money : Sponsonsor Şirketlere üye olarak (Önemli)
4. Referral Program : Üyelik Sistemi
5. Affilicate Program : Webmaster lar için hazırlanmış
6. Mail Okuyarak
7. Oyun Oynayarak : Bu sistem daha çok yeni ve deneme aşamasında
1. Fiesta Bar : Fiesta bar bir Raklam barıdır. Burada çıkan reklamları izleyerek para kazanırsınız. Reklamlara tıklamanıza gerek yok.
Üyelikten sonra Fiesta Barı bilgisayara indiriyoruz. Çalıştırdıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girerek puan kazanmaya başlayın.
Fiesta Bar ekranın üstüne yerleşir ve orada çalışmaya devam eder. Çok kullanışlıdır Fiesta barın üzerinde nekadar puan kazandığınızı ve kaç tane alt üyeniz olduğunu görebilirsiniz.
Fiesta bar çalışırken her istediğinizi yapabilirsiniz, isterseniz internette sörf yapın isterseniz Chat veya oyun oynayın Program her halukarda çalışmaya devam ediyor.
Kullanıcıya hiçbir sorun çıkarmıyor.Fiesta bar ile saatte yaklaşık 1000 kazanabiliyorsunuz. Barın Hiçbir zaman kısıtlaması yok , isterseniz günde 24 saat çalıştırın.
Programla puan kazanabilmeniz için ekranın sağ alt köşesinde bulunan Dolar işaretinin Yeşil olması gerek. Kırmızıya döndüğü zaman mausla Reklamların üzerine gelmeniz yeterli. Fiesta barın üzerinde gezinen küçük bir adam var. Bu adam oturduğu zaman ve sağa sola gezdiği zaman Dolar işareti Kırmızıya döner adamın üzerine tıklayarak Dolar işaretinin yeşile dönmesini sağlayabilirsiniz.
Önemli Not: Bazı Virüs programları Fiesta barı Virüs olarak algılayabilir. Kesinlikle Bir virüs değildir. Hiç emdişe etmeyin.
2. Bonus Point : Fiesta bar ile topladığınız puanlar için Extadan Puanlar Kazanın.
Bonuslar:
2,000-4,999 puan
1,000 puan
5,000-9,999 puan
2,000 puan
10,000-19,999 puan
4,000 puan
20,000-29,999 puan
6,000 puan
30,000 puana 7,000 puan bonus gelmektedir
3. Fast Money : Sponsor şirketlere üye olarak Puan kazanabilirsiniz. Burdada iki şeçeneğiniz var.
a. Günün sponsor şirketlerine üye olarak puan kazanıyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabınıza 2$ ekleniyor.
b. Diğer Sponsor şirketlerine üye olarak puan kazanıyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabınıza 1$ ekleniyor.
Bu ençok kazandıran yöntemlerden birisi en az 6 tane sponsora üye olmanızı tavsiye ederim.
Ne kadar çok üye olursanız saat başı alacağınız para değeri yükseliyor.
Altında World yazan Sponsorlara üye olabilirsiniz.
0 sponsor üyeliğin yoksa-1,000 puan-$0.010 dolara karşılık gelmektedir.
1 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$0.040 dolara karşılık gelmektedir.
2 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$0.333 dolara karşılık gelmektedir.
3 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$0.500 dolara karşılık gelmektedir.
4 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$0.660 dolara karşılık gelmektedir.
5 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$0.830 dolara karşılık gelmektedir.
6 tane sponsor üyeliğin varsa-1,000 puan-$1.000 dolara karşılık gelmektedir.
Gold Club puanın 133 ise
1,000 puan-$1.666 dolara karşılık gelmektedir.
Önemli Not: Sponsorlara üye olurken, Cash fiestada kullandığınız Mail adresini kullanın yoksa puanlar hesabınıza gelmez.
4. Referral Program Bir çeşit üyelik sistemi, Siz başkalarını kendi referansınızla üye yaptırıyorsunuz. ve bu sistemle kazandığınız paraları katlıyorsunuz. Kendi üyelerinizin kazandığı puanların % 15 i kadar da sizin hesabınıza ekleniyor.
Tam 8 basamak üyelik basamak var.
Not: Sizin kullanıcı isminiz sizin referraliniz oluyor.
1.basamak üyelerden kazandığının %15 i Kadar
2.basamak üyelerden kazandığının %7 i Kadar
3.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
4.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
5.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
6.basamak üyelerden kazandığının %3 i Kadar
7.basamak üyelerden kazandığının %1 i Kadar
8.basamak üyelerden kazandığının %1 i Kadar Senin hesabına aktarılıyor. Diğer üyelerin puanlarında eksilme olmuyor senin hesabına Extradan ekleniyor.
1. basamak üyeler senin referansınla üye yaptırdığın kişiler oluyor.
2. basamak üyeler ise senin üye yaptırdığın kişilerin üye yaptırdığı kişiler oluyor.
Diğer basamaklar da böyle devam edip gidiyor.
Bu sistemde çok kazandıran yöntemlerden biri sizde elinizden geldiği kadar başkalarını kendi referansınızla üye yapın.
CashFiesta; Para Kazanmanın En kral Yolu (100%) - puantoplaparakazan - Blogcu.com alinti yapilmistir::
arkadaslar simdi kendimden yazayim kullanilmasi cok kolay bir sistem..Bu isi yapan bir iki yabanci arkadasla konustum ve parayi verdiklerini soyliyolar.Ben simdilik para almadim ama 15-ni bekliyorum paralar kesinlesince alacagimsimdilik 60.000 puanim var 50$ gectigime inaniyorum..Cokta yapacagimiz bir sey yok bu is benim gibi 4-5 saat pc basinda oturanlar icin cok guzel bir sistem.Konu ile ilgili püf noktaları ve önemli detayları öğrenmek için bana skyp-tan ulasa bilirsiniz..
Bol Kazanclar..
Vay be cashfiesta hala duruyo mu?heralde 5 sene önce görmüştüm.Tabi buna benzer pekçok şey vardı.Nostalji oldu sanıyodum ya![]()
Allah aşkına şu kadar uzun bir yazıyı alıntı yapmanın mantığı nedir arkadaş ya. En gıcık olduğum şey.
Senin beğenine göre yorum yapmıyorum arkadaşım kendime göre yapıyorum
Bu yaptığından sadece ben rahatsız olmuyorum. Egoist misin ?
Arkadaşım beni tahrik etme uzatmaya gerek yok.Bu şekilde devam edersen seni şikayet etmek zorunda kalıcam.
Bence sen konuyu uzatmayıp bahsettiğim yorumu düzeltsen daha güzel olurdu.
Şu yaptığın belki yasak değil ama illaha bir yerde yasak yazmasına gerek yok. Hoş mu gözüküyor sence. İstediğin gibi de şikayet edebilirsin ceza alacak bir yorum yapmıyorum.
Böyle alengirli sitelerle hem emeğinizi hem de zamanınızı heba etmeyin. 50$-100$-500$ hiçbir şey yapmadan pat diye bir çırpıda hiçbir legal site vermez.
4 yıldan beri internetten para kazanma üzerine araştırmalar yaparım; pek çok site,forumda gördüğüm:
Anket doldur kazan, mail oku, tıkla kazan,hopla kazan zıpla kazan vb. asla kazandırmaz. Kazandırsada o kadar göz emek yorgunluğuna 3-5 kuruş.
Devir e-ticaret devri. e-ticaret siteleri her zaman revaçta olacak deniyor.
Bence web siteleri,bloglar her daim kazandırır, youtube aksi olmadıkca kazandırır,satış ortaklığı kazandırır,digital fiziki ürün sahibi olup satışı kazandırır,web dizayn yazılım vb. işler kazandırır deniyor kazanç sağlayanlarca.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.