Cayma bedeli hakkında deneyimi olan?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Geçen aylarda TTNET'ten babamı arayıp İNTERNET HİZMETİNİZİ İYİLEŞTİRECEĞİZ, indirimli olaran kullanacaksınız diye 2 ay indirimli, 2ay bitince de bindirimli olarak 15gb ekstra AKK için aylık 30tl gibi bir miktar geçirmişler. Bunun üzerine bir de taahhüt verilmiş. 2020'ye kadar -_-

Babamda suç yok gerçekten bu işlerden anlayacak biri değil, çoğumuzun babası gibi. Ama bıktım ben bu paragöz şirketten, cayma bedeli ne kadar bir miktar olur ? Fatura 200gb'lik bir internet için 102 tl geliyor.

Sözleşme yaptığınız paketin normal fiyatı 110 tl diyelim sen bu paketi 5 ay kullandın indirimli olarak 70 tl olsun aradaki 40 tl farkı alırlar. 5x40 : 200 tl fazladan ödemek zorunluğun var. Bazı firmalar geçiş yaptıgınızda 100-200 tl arasındaki farkı ödüyorlar.

benim tavsiyem taahhütsüz firmalardan hizmet alınız. örnek turknet.

Son düzenleme:
Sözleşme yaptığınız paketin normal fiyatı 110 tl diyelim sen bu paketi 5 ay kullandın indirimli olarak 70 tl olsun aradaki 40 tl farkı alırlar. 5x40 : 200 tl fazladan ödemek zorunluğun var. Bazı firmalar geçiş yaptıgınızda 100-200 tl arasındaki farkı ödüyorlar.

benim tavsiyem taahhütsüz firmalardan hizmet alınız. örnek turknet.

Zaten Turknet'e geçmeyi düşünüyordum. Taahhüt bitmek üzereydi. Babam google'de Turknet'in sitesine girdiği gibi turk telekom aramış tesadüf mü artık :/ geçmiş'ten ve arama kaydından baktım arada 2 dk var sadece.
Cayma bedeli sıkıntıymış.

Zaten Turknet'e geçmeyi düşünüyordum. Taahhüt bitmek üzereydi. Babam google'de Turknet'in sitesine girdiği gibi turk telekom aramış tesadüf mü artık :/ geçmiş'ten ve arama kaydından baktım arada 2 dk var sadece.
Cayma bedeli sıkıntıymış.

Yeni sözleşmenin kullandığınız ayların paketini ödersiniz. Öncelikle türk telekoma soracağınız 2 soru var.

1. Yeni Sözleşme hangi ay yenilendi.
2. Yeni seçilen internet paketin Taahhütsüz fiyatını ögren.

......................................

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

ölene kadar tahattüt alsalar mış, bune

Gayet normal durum. Eski sözleşme bitmeye yakın ararlar ve biraz cezbedici bir kaç birşey sunarlar. tivibu gibi biraz kota yükseltme vs :D daha sonra iyimiş dersin ve ugrasmak istemezsin tamam devam edelim dersin. Yeni sözleşme yaparlar ve bu sözleşme 24 ay yapıyorlar :D bu durumları sende bilirsin

Geçen aylarda TTNET'ten babamı arayıp İNTERNET HİZMETİNİZİ İYİLEŞTİRECEĞİZ, indirimli olaran kullanacaksınız diye 2 ay indirimli, 2ay bitince de bindirimli olarak 15gb ekstra AKK için aylık 30tl gibi bir miktar geçirmişler. Bunun üzerine bir de taahhüt verilmiş. 2020'ye kadar -_-

Babamda suç yok gerçekten bu işlerden anlayacak biri değil, çoğumuzun babası gibi. Ama bıktım ben bu paragöz şirketten, cayma bedeli ne kadar bir miktar olur ? Fatura 200gb'lik bir internet için 102 tl geliyor.

dostum yeni aklıma geldi

sanırım bu tür tahatütlerde 7 gün içinde cayma hakkın filan vardı nette araştır bi belki bir şeyler çıkar

internet devir işlemi zor bir iş o yüzden irtibat numaralarını ailenizden kendiniz üzerine alın ;) böylelikle dolandıramıyorlar :D

Yeni sözleşmenin kullandığınız ayların paketini ödersiniz. Öncelikle türk telekoma soracağınız 2 soru var.

1. Yeni Sözleşme hangi ay yenilendi.
2. Yeni seçilen internet paketin Taahhütsüz fiyatını ögren.

......................................

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

Gayet normal durum. Eski sözleşme bitmeye yakın ararlar ve biraz cezbedici bir kaç birşey sunarlar. tivibu gibi biraz kota yükseltme vs :D daha sonra iyimiş dersin ve ugrasmak istemezsin tamam devam edelim dersin. Yeni sözleşme yaparlar ve bu sözleşme 24 ay yapıyorlar :D bu durumları sende bilirsin

TTNET'e gidip konuşacağım yüzyüze, dolandırır gibi geçirmiler ücreti -_- Geçen aradım düşürün dedim alt tarifeye, olmaz taahhüt var dediler, yükseltin dedim olur dediler. Ona taahhüt yok sanırım. Allahından bulsunlar -_-

TTNET başlı başına bir bela.

2 yıllık sözleşmem doldu adama beni en düşük paketten abone yenileyin diyorum. İşte siz eski müştirimizsiniz alt paket veya aynı paketten yenileme yapamıyoruz bir üst paket alamazsınız size içinde şukarar adil kullanım tvbu şukadar indirimli vs...

bende gittim interneti kapattım annemin üstüne yaptım.

Bu sefer kadını arayıp duruyorlarmış bende anneme türkletekom gibi 444 ve 0800 gibi garip guru yerlerden ararlarsa sakın açma dedim ve numaraların hepsini engelledim. Şimdi isteselerde arıyamıyorlar en güzeli bu.

sizde ailenizden birinin üstüne internet alıyorsanız ilk işiniz bu tip numaraları engellemek olsun. Bunların hesaplı dediği her şey kazıktır bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri