Merhaba suan icin forum kapsaminda jumana haricinde kampanyadan yararlanan olmadi.İsterseniz kampanyamzdan yararlanabilirsiniz.Yada test edebilirsiniz.
Ekran kartı taktırma özelliği varsa bende alabilirim hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba suan icin forum kapsaminda jumana haricinde kampanyadan yararlanan olmadi.İsterseniz kampanyamzdan yararlanabilirsiniz.Yada test edebilirsiniz.
Arkadaştan 1 adet makine alınmıştır.İlgili birisi, makinede de performans güzel.İyi satışlar dilerim..
Teşekkür ederim.Mesajım bulunsun. Hayırlı satışlar
mobil mesaj
Merhaba evet ekran kartı taktırma gibi bir imkanımız bulunmaktadir.Ekran kartı taktırma özelliği varsa bende alabilirim hocam.
Hizmetinizi güle güle kullanın , güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Merhaba evet ekran kartı taktırma gibi bir imkanımız bulunmaktadir.
Kampanyamız tüm hızıyla devam etmektedir. Intel® Core i7-3770 @ CPU 2.67 GHz stokları biten sunucumuzun yerine Intel® Core i7-3930 @ CPU 3.20 GHz işlemciye sahip sunucumuzla kampanyamız devam etmektedir.
Merhabalar tabiki test imkanınız mevcuttur.1 saatlik deneyebilir miyim son paketi
memnun kalırsam almayı düşünüyorum.
arkadaş hamama girmiş gibi oldum yav
karakterli adamgüzellik de yaptı saolsun
son paketi aldım , pişman olmucağıma eminim
arkadaştan ssd li 4 gb ram li bir vds aldık. Makina canavar. ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
[MENTION=15499]GalaxyShell[/MENTION] ilk paket deneye bilirmiyiz
Merhaba test imaknımız mevcut evethocam deneme imkanımız var mı 2 tane vds var suan bende kasma sorunu yaşıyorum eğer istediğim gibiyse bi 5 10 dk deneyip almak istiyorum uygunsa
Merhaba test imaknımız mevcut evet
Merhaba test imaknımız mevcut evet
şuana kadar denediğim vdsler içinde en rahat ettim vds diyebilirm kendi pcmdeki rahatlığı alabildim hiç olmazsa sinir olmadım vds iken
Websitenizde suan sıkıntı mı var sunucu almayı düsünüyorum ama malesef websitenize giris yapamıyorum.
Bende ücreti havale yoluyla aytırdım pm alabilirmiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.