Cazip Fiyatlara Up/Down VPS Hizmeti Lokasyon : Almanya - GalaxyShell İnternet Teknolojileri

Konuya yorumum olsun. Hemde en afillisinden...

Aldığım sunucu :
Windows VPS4

İşlemci: Intel Xeon E5-1650 v2 @ 3.50GHz
Ram: 8192 MB RAM
Hardisk:160 GB HDD
Trafik:Sınırsız Trafik
İp:1 Adet İp
İnternet Hattı : 300 MB Bağlantı
Lokasyon: Almanya

Memnuniyetim : En üst düzeyde memnunum.

İnternet hızı mükemmel. indirme ve yüklemede bunu fark edebiliyorsunuz. AZURE kullandım 5 ay boyunca ve her lokasyonu denedim AZURE de ve bu kadar internet hızını yaşamadım.

bilgisayarın hızına gelecek olursak. müthiş diyebilirim. 8 gb ram'ı gerçekten hissediyorsunuz.
camtasia ve aiseesoft programlarını kullanıyorum. her türlü değişiklik düzenleme çerçeve ses vesaire herşeyle rahatça oynayabiliyorum ve abartısız 20-24 dakika aralığında değişen 30 adet video düşünün. bu videoların her birinin megabayt olarak boyutu 180-200 mb arası
bu videoların düzenlemelerini yaptım ve mükemmel. 30 video 1 saat 30 dakika sürdü ortalama. videolar 720p HD formatta ve videoların renk ayarları ile oynandı çerçeve eklendi, videonun hızı ile oynandı, logo eklendi vesaire vesaire, kendi bilgisayarımda nasıl işlem yapabiliyorsam bu VDS de de aynı işlemleri rahatlıkla yapabiliyorum. tek farkı benim bilgisayarım bu dediğim 30 videoyu 30 dakikada çıkarıyor. vds bir buçuk saatte çıkarıyor. çünküüüü benim bilgisayarımın ramı 32 gb....

totalde 6 gb büyüklüğünde parçalar halinde 30 adet video hd formatı çoğunuz kendi bilgisayarınızda 1 saat 30 dakikada alamazsınız. aldınız diyelim. yükleme sorunu var çünkü evinizdeki yükleme hızı vds dekinin belkide 20-30 katı daha yavaş.

Konunun Sonu (En Önemlisi )

Şu an saat 04:34
Bu VDS yi satan arkadaşı aradım. evet bu saatte.
Ne için aradım. Harddiskime ekleme yapılıp yapılamayacağını sordum. Yapabiliriz 10 TL karşılığında dedi. kaç GB olduğunu söylemeyim belki bana özeldir :)
bu saatte bile cevap verebilen ve ilgili bir satıcıdır.
kendimi aldığımın haricinde 2 adet te 30 TL lik vds lerden aldım arkadaşlarıma.
onlarda çok memnunlar. donma - bağlanamama vesaire herhangi bir sorunla onlarda bende karşılaşmadık.
farzedelim öyle bir sorunla karşılaştık.
arkadaşı aramamız yeterli. sağolsun hem skype üzerinden hemde cep üzerinden meşgule almıyor. her yerden anında iletişim.

Burdan da kendisine teşekkür ediyorum. Bu işe başladım başlayalı ilk defa bu kadar sağlam ve ilgili bir satıcı ile karşılaştım.
Çalışmadığım arkadaşları katmıyorum bu sözün içine. belki başka satıcılarda vardır bu kadar ilgili ama ben bu arkadaşı kesinlikle tavsiye ediyorum. gönül rahatlığı ile alışverişte bulunabilirsiniz.

Aldığım sunucu :
Windows VPS4

İnternet hızı mükemmel. indirme ve yüklemede bunu fark edebiliyorsunuz. AZURE kullandım 5 ay boyunca ve her lokasyonu denedim AZURE de ve bu kadar internet hızını yaşamadım.

bilgisayarın hızına gelecek olursak. müthiş diyebilirim. 8 gb ram'ı gerçekten hissediyorsunuz.
camtasia ve aiseesoft programlarını kullanıyorum. her türlü değişiklik düzenleme çerçeve ses vesaire herşeyle rahatça oynayabiliyorum ve abartısız 20-24 dakika aralığında değişen 30 adet video düşünün. bu videoların her birinin megabayt olarak boyutu 180-200 mb arası
bu videoların düzenlemelerini yaptım ve mükemmel. 30 video 1 saat 30 dakika sürdü ortalama. videolar 720p HD formatta ve videoların renk ayarları ile oynandı çerçeve eklendi, videonun hızı ile oynandı, logo eklendi vesaire vesaire, kendi bilgisayarımda nasıl işlem yapabiliyorsam bu VDS de de aynı işlemleri rahatlıkla yapabiliyorum. tek farkı benim bilgisayarım bu dediğim 30 videoyu 30 dakikada çıkarıyor. vds bir buçuk saatte çıkarıyor. çünküüüü benim bilgisayarımın ramı 32 gb....

totalde 6 gb büyüklüğünde parçalar halinde 30 adet video hd formatı çoğunuz kendi bilgisayarınızda 1 saat 30 dakikada alamazsınız. aldınız diyelim. yükleme sorunu var çünkü evinizdeki yükleme hızı vds dekinin belkide 20-30 katı daha yavaş.

Ne için aradım. Harddiskime ekleme yapılıp yapılamayacağını sordum. Yapabiliriz 10 TL karşılığında dedi. kaç GB olduğunu söylemeyim belki bana özeldir :)
onlarda çok memnunlar. donma - bağlanamama vesaire herhangi bir sorunla onlarda bende karşılaşmadık.
arkadaşı aramamız yeterli. sağolsun hem skype üzerinden hemde cep üzerinden meşgule almıyor. her yerden anında iletişim.

Burdan da kendisine teşekkür ediyorum. Bu işe başladım başlayalı ilk defa bu kadar sağlam ve ilgili bir satıcı ile karşılaştım.
Çalışmadığım arkadaşları katmıyorum bu sözün içine. belki başka satıcılarda vardır bu kadar ilgili ama ben bu arkadaşı kesinlikle tavsiye ediyorum. gönül rahatlığı ile alışverişte bulunabilirsiniz.
Bu güzel düşünceniz için biz teşekkür ederiz. Sizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize.

Stoklarımız güncel kampanyamız devam etmektedir.

Deneme imkanımız varmı movie maker çalışıyormu kontrol edeceğimde hocam :)

arkadaştan vds aldım. çok ilgilendi saolsun. bakalım vds ile youtube işi nasıl oluyormuş ben de öğreneyim :)

bana hesap bilgilerinizi atar mısınız. [MENTION=15499]GalaxyShell[/MENTION]

Aldığım sunucu :
Windows VPS4

bu saydığın vds özellikleri ne kadar

edit 60 tlymiş tamam

az önce 8 gb VDS aldım.
Speedtest sonuçları aşağıdadır.
Sağolsun içerisine de bizim için gerekli ne kadar program varsa yüklemiş

3662279432.png

8 gb makinenin performansı çok garip.gayet güzel ;)

mobil mesaj

logoalt.png

12 x Intel Xeon E5-1650 v2 @ 3.50GHz VDS Paketleri Stoklara Ayrılmıştır

WM-VDS 1 Paketi
•Intel® Xeon E5-1650 v2 @3.50GHz ( 1 Çekirdek)
•4096 MB Ram
•20 GB SSD - 75 GB SATA DİSK
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

AYLIK : 40 TL

WM-VDS 2 Paketi
•Intel® Xeon E5-1650 v2 @3.50GHz ( 2 Çekirdek)
•8192 MB Ram
•30 GB SSD - 75 GB SATA DİSK
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
almanya.png
Almanya Lokasyon

AYLIK : 60 TL

SPEEDTEST SONUCU :
3604568676.png
Müşteri Panelinden yapabilecekleriniz ;
Yeniden Başlatma , Kapatma , Açma
panel.png

HİZMET ŞARTLARI:
1•) Paketlerimizi sadece Windows 2008 R2 işletim sisteminde kullanabilirsiniz.
2•) Paketlerimiz'de kesinlikle geri iade garantisi yoktur.
3•) Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. Firmamız bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
4•) Sanallaştırma Sistemi Olarak Virtuozzo Kullanılmaktadır.
5•) İlk 2 Formattan sonra format ücreti alımaktadir.Format bedeli 8 TL dir.
6•) Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
7•) VDS Paketlerimiz Up/Down , Torrent , Video Convert vs, gibi işlemleriniz için uygundur.
8•) Siparişlerinizi web sitemizden geçebilirsiniz. Ekstra olarak [ PM ] , Skype ilede geçebilirsiniz.
9•) Paketlermiz stoklarla sınırlı olup istege göre arttırabilir.

Güncel Kampanyalarımız :

2 Ayrı İşlemci 2 Ayrı Performans, SSD ve SATA Seçenekleri Up/Down VPS-VDS Paketleri GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum
Up/Down İçin Uygun Winsows VPSler Virtuozzo Sanallaştırma İle Hızınıza Hız Katıcak. GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum

iletisim.png

hocam 20 liralık paketiniz kalmadı mı ? 2 gb ramliydi sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri