Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
belirli aralıklarla, 2 gün bağlanamamaya kadar sorun yaşadım. makine hızı da tartışılır. memnun kalmadım.
Yorumunuz için teşekkür ederim , fakat sizi tanıyamadım. Belirli destek talebinde bulundugunuzda kimseyi geriye çevirmediğimiz forumdaki post atan ve bizden hizmet alan kişilerlelede belli oluyor.Destek talebinde bulunsaydınız bu gibi düşüncede bulunmayabilirdiniz.
Ayrica şöyle bir durum vardir. Herkez her hizmeti beğenecek diye bir kaide yoktur. Yinede güzel düşünceniz için teşekkür ederim.
Buradaki yorumlara bakarak satın aldım bende paketinizi zaten. Yazılanlarla alınan hizmet arasında fark var. Skype adresinizden destek talebinde de bulundum. "ssd hdd'de genel bir problem olduğu için" 2 kere format atıldı hatta. Dediğiniz doğru, herkes her hizmeti beğenecek diye bir kaide yok.
Sipariş için skype eklendi acil donus bekliyorumMerhaba suan icin forum kapsaminda jumana haricinde kampanyadan yararlanan olmadi.İsterseniz kampanyamzdan yararlanabilirsiniz.Yada test edebilirsiniz.
hocam yazmayı düşünüyormusunuz
Arkadaştan 1 numaralı paketi alıp 1 ay kullandım, gayet memnun kaldım, ne zaman sorunum olsa hemen yardımcı oldu, aldığımda camtasia youtube downlander gibi programlar da hazır yüklüydü, teşekkürler![]()
bende 40 tllik paketlerden almıştım bazı 1-2 gün dışında gayet memnun kaldım lakin hafıza benim için yetersizdi.fakat render up down kötü değil.40 tl verilirmi o pakete.evet verilir eğer yt işini çözdüysenbakalım kafamıza göre başka vds bulabilecekmiyiz
![]()
Merhaba suan icin forum kapsaminda jumana haricinde kampanyadan yararlanan olmadi.İsterseniz kampanyamzdan yararlanabilirsiniz.Yada test edebilirsiniz.
daha düşük paketleriniz yokmu acaba?
60tl lik paketten istiyorum paypal bilgilerini gönderir misin
VDS hizmet aldım. Öncelikle vds den bahsedeyim çok aktif kullanmama rağmen hiç kasma donma yaşamadım on numara kalitede bir vds. Firmaya gelince skype den her konuda destek oluyorlar sağolsunlar herkese tavsiye ederim kesinlikle.
WİN-VDS2
Intel® Core i7-920 @2.67 GHz
2048 MB Ram
60 GB SATA
1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
Sınırsız Trafik Kullanımı
1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon
Aylık : 25 TL
Yukardaki paketimizi size sunabilirim , yada burdan http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/38421-15-tlden-baslayan-ssd-vds-paketleri-up-down-render.html kampanya linkimizi kontrol edebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.