Cazip Fiyatlara Up/Down VPS Hizmeti Lokasyon : Almanya - GalaxyShell İnternet Teknolojileri

belirli aralıklarla, 2 gün bağlanamamaya kadar sorun yaşadım. makine hızı da tartışılır. memnun kalmadım.

belirli aralıklarla, 2 gün bağlanamamaya kadar sorun yaşadım. makine hızı da tartışılır. memnun kalmadım.

Yorumunuz için teşekkür ederim , fakat sizi tanıyamadım. Belirli destek talebinde bulundugunuzda kimseyi geriye çevirmediğimiz forumdaki post atan ve bizden hizmet alan kişilerlelede belli oluyor.Destek talebinde bulunsaydınız bu gibi düşüncede bulunmayabilirdiniz.

Ayrica şöyle bir durum vardir. Herkez her hizmeti beğenecek diye bir kaide yoktur. Yinede güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim , fakat sizi tanıyamadım. Belirli destek talebinde bulundugunuzda kimseyi geriye çevirmediğimiz forumdaki post atan ve bizden hizmet alan kişilerlelede belli oluyor.Destek talebinde bulunsaydınız bu gibi düşüncede bulunmayabilirdiniz.

Ayrica şöyle bir durum vardir. Herkez her hizmeti beğenecek diye bir kaide yoktur. Yinede güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Buradaki yorumlara bakarak satın aldım bende paketinizi zaten. Yazılanlarla alınan hizmet arasında fark var. Skype adresinizden destek talebinde de bulundum. "ssd hdd'de genel bir problem olduğu için" 2 kere format atıldı hatta. Dediğiniz doğru, herkes her hizmeti beğenecek diye bir kaide yok.

Buradaki yorumlara bakarak satın aldım bende paketinizi zaten. Yazılanlarla alınan hizmet arasında fark var. Skype adresinizden destek talebinde de bulundum. "ssd hdd'de genel bir problem olduğu için" 2 kere format atıldı hatta. Dediğiniz doğru, herkes her hizmeti beğenecek diye bir kaide yok.

Kusura bakmayın böyle olmasını istemezdik ama her donanımda problemler olabir , donanımsal sorunlarda bizimde yapabileceğimiz birşey kalmıyor.Yapabileceğimiz tek şey giden donanımın yerine yenisi getirmek.Sizinki bir talihsizlik.

edit sorunu çözdü saolasun arkadaş.

Son düzenleme:
Stoklarımız güncellenmiştir. Sınırlı sayıda stok mevcuttur , kampanyamız tüm hızıyla devam etmektedir.

Arkadaştan 1 numaralı paketi alıp 1 ay kullandım, gayet memnun kaldım, ne zaman sorunum olsa hemen yardımcı oldu, aldığımda camtasia youtube downlander gibi programlar da hazır yüklüydü, teşekkürler :)

bende 40 tllik paketlerden almıştım bazı 1-2 gün dışında gayet memnun kaldım lakin hafıza benim için yetersizdi.fakat render up down kötü değil.40 tl verilirmi o pakete.evet verilir eğer yt işini çözdüysen :) bakalım kafamıza göre başka vds bulabilecekmiyiz :)

Arkadaştan 1 numaralı paketi alıp 1 ay kullandım, gayet memnun kaldım, ne zaman sorunum olsa hemen yardımcı oldu, aldığımda camtasia youtube downlander gibi programlar da hazır yüklüydü, teşekkürler :)

Güzel düşünceniz ve menmuniyetiniz için teşekkür ederim.

bende 40 tllik paketlerden almıştım bazı 1-2 gün dışında gayet memnun kaldım lakin hafıza benim için yetersizdi.fakat render up down kötü değil.40 tl verilirmi o pakete.evet verilir eğer yt işini çözdüysen :) bakalım kafamıza göre başka vds bulabilecekmiyiz :)

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim , şunuda belirtmek isterim biliyorsunuzki hiçbir sorunu olmadan devam eden sunucu yoktur. Elbet bunlar olucaktir ama desteği esirgememekk gerekiyor.Biz hiçbir zaman bunu esirgememeye çalıştık ve gördüğümüze göre bunun filizlendiğini ve menmuniyetinin eserlerini sizin gibi değerli kişilerle dahada çok anlıyoruz.Buda bizi çok mutlu ediyor.

Eğer bir başka arayış içindeyseniz ve hdd yeterli olmadıgını düşünüyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim.Hatta daha önce belirtmiş olsaydınız daha öncede hdd konusunda yardımlarımızı esirgemezdik.Size yardımcı olmaktan mutluluk duyariz.

Kampanyamiz tümhızıyla devam ediyor.

SONY XPERIA Z

1 Adet alındı, oldukça ilgili bir arkadaş,tavsiye ederim :)

VDS hizmet aldım. Öncelikle vds den bahsedeyim çok aktif kullanmama rağmen hiç kasma donma yaşamadım on numara kalitede bir vds. Firmaya gelince skype den her konuda destek oluyorlar sağolsunlar herkese tavsiye ederim kesinlikle.

VDS hizmet aldım. Öncelikle vds den bahsedeyim çok aktif kullanmama rağmen hiç kasma donma yaşamadım on numara kalitede bir vds. Firmaya gelince skype den her konuda destek oluyorlar sağolsunlar herkese tavsiye ederim kesinlikle.

Bu güzel düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim, hizmetinizi güle güle kullanmanız dileği ile ;

Kampanyamız devam ediyor. http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/38421-15-tlden-baslayan-ssd-vds-paketleri-up-down-render.html i7-920 İşlemcili kampanyalı paketlerimiz'de stoklardadır.

WİN-VDS2
•Intel® Core i7-920 @2.67 GHz
•2048 MB Ram
•60 GB SATA
•1 Gbp/s-Port ( 300 Mbps Garanti)
•Sınırsız Trafik Kullanımı
•1 Adet İp Adresi
Almanya Lokasyon

Aylık : 25 TL

Yukardaki paketimizi size sunabilirim , yada burdan http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/38421-15-tlden-baslayan-ssd-vds-paketleri-up-down-render.html kampanya linkimizi kontrol edebilirsiniz.

hocam bu paketten varsa bende almak isiyorum :D skype bakarmısınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri