CBS Telif Yiyenler Bakabilir mi ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YpC

Kayıtlı Üye
CBS den telif yedim. sadece 1 videoma. partner kanal olduğu için daha atmadan mail attımda. geri dönmediler şimdilik. daha önce mail atıpta geri cektirebilen varmı ?
Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

CBS den telif yedim. sadece 1 videoma. partner kanal olduğu için daha atmadan mail attımda. geri dönmediler şimdilik. daha önce mail atıpta geri cektirebilen varmı ?

Bu CBS, NBC vs. telif atan hiç bir şirkette fark etmez. Telifi geri çekmezler, boşa deneme bile...

haber içerikli çalışken çok teliflerini yedim :) bırak kaldırmayı tenelzül edip cevap bile yazmaz böyle büyük şirketler ;)

koskocaaa firma gelip senin mailine bakacak hadi baktı diyelim okuyacak hadi okusun bakcakki telifi geri çek diyosun adam yt ye giriş yapacak da ohoo boşver ya :D

CBS'ten bende dizi için yemiştim sağolsunlar 8 videoma telif atmışlardı. Yani sil gitsin.

Videonun derdinde değilimde. freedom atarsa hoş olmaz. İzlenen videolarıma telif atamaz hak sahibi değil izlenmeyen birtane yanlsılıkla arada kaynamıs fark etmemişim.

Geri çekiceklerini hiç sanmam üşenmeden 80 videoya telif atmıslardı :D
En acımasız CBS sanırım :D

bakalım rahatsız edeceğim onları geri dönerlerse iyi olur gidecek güzelim kanal yoksa.
sen bu söylediğine inanıyormusun :D Adam videoya telif yollamış bu benim hakkım demiş sen bi mail atıcan ve geri çekiceler :D
ihtimal dahi vermiyorum ama sen şansını dene :D

sen bu söylediğine inanıyormusun :D Adam videoya telif yollamış bu benim hakkım demiş sen bi mail atıcan ve geri çekiceler :D
ihtimal dahi vermiyorum ama sen şansını dene :D

Yani kimse bilemezki neyin ne olacagını. belli olmaz. Tek video olduğu için biraz daha sans oluyor hem. Freedom atarmı onda tereddütteyim.

Bundan 1 yil önceydi sanirim. CBS den 2 videoma telif yedim. Telifi geri cekmelerini ricaa da bulundum. Geri dönüs baya uzun sürdü ama CBS in avukatindan su cevap gelmisti:

Sizi anliyoruz, sevdiginiz programlari kanalainiza yüklemek istiyorsunuz ama telif hakki buna musade etmiyor. Birdaha CBS videolari yüklmeyemceginize söz verirseniz telifi geri cekebiliriz.

Lakin bu mailden 3 gün sonra kanal spamdan kapandi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri