CCTV_BCTV midir nedir düş yakamızdan artık :)

Ytubepara_Tatlıdır

Kayıtlı Üye
Bu adamların bir çoğumuzun canını yaktığımdan şüphem yok arkadaşlar.Varmıdır bu dümbüklerden kurtulma yolu dostlarım,sanmıyorum ya içimde kalmasın sorayım dedim.Resmi sayfalarına baktığımda da 18,25 yaş arası genç bir ekip olduklarını gördüm tam hacker tipi var alayında kızlı erkekli :)

kimin nesi bunlar varmi sitelerinin linki.

Bunlar yt bun çavuş askerleri diyebiliriz,yt ile lisansı olan resmi bir grup dostum.Görevleri spam yapanların kökünü kazımak :D adamlar tuttuklarını mıncıklıyo resmen boş geçmiyorlar :D

Bu arada yanlış yazmışım ekibin ismi budur yaz google görürsün sayfalarını '' BBTV_AETN ''

bu dizileri izlerken a&e diye bi logo çıkıyor ya bunlar onların yayınladıkları diziler snaırım çok görürüm dizi izlerken her dizide var amblemleri

Ben dizilerde dikkat etmedim ancak adamlar işini sağlam yapıyor her an yakalaya bilirler.Korkun bu ekipden sabah uyandığınızda yeni bir telif yemiş olma olasılığınız üzgünüm ama çok yüksek ( spamcı kardeşlerim için geçerli )

Dostum şu linkteki konuya bakmanı öneririm. Bu BBTV_AETN başta ben olmak üzere çok kişinin canını yaktı ve işin kötüsü durdurulamıyorlar da.

http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/29296-ozgun-videolarima-bbtv_aetn-tarafindan-telif-gonderildi.html

Yanlız sen resimlerini nereden gördün bunların google da bu adamlar ve kim oldukları hakkında birşey yok benim bildiğim. Bahsettiğin resmi sitenin linkini alanbilir miyim.

Yurt dışından bir arkadaşım göndermişti 3,5 ay önce kadar şimdi bende bulamadım işin aslı.Ama uyansın en geç öğleden sonra ona ulaşıcam sırf senin gönlün olsun diye ve vericem linki dostum.Ama tiplerini görünce öfken 2 kat daha artıcak benden söylemesi :D

cctv diyince aklıma uydu kablosu geldi direkt. diyorum adamlar nası isim almış böyle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri