Cebini Doldur - Android Telefonlarınızdan Para Kazanın

• Kullanıcı Shrin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

Shrin

Kayıtlı Üye
edit/////////////

Son düzenleme:
güncelleme 1.5 ;

-giriş yap ekranı eklendi. Artık mail ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz.
-hangi uygulamaya yorum yapmışsınız sağındaki tik sayesinde görebileceksiniz.

Güzel düşünce ben de böyle bir program yaptırmak istiyorum aslında :)
Bu arada büyük bir mobil kategori sitesinde konunun aynısını açtım referans kodu ekleyerek ;)

indirdim deniyorum bakalım bende böyle uygulama yapmak isterdim ama programlama bilgim yok işte :D

Güzel düşünce ben de böyle bir program yaptırmak istiyorum aslında :)
Bu arada büyük bir mobil kategori sitesinde konunun aynısını açtım referans kodu ekleyerek ;)

Program yaptırma konusunda veya düşünürseniz devir üzerine görüşebiliriz.

ios yok malesef.

indirdim deniyorum bakalım bende böyle uygulama yapmak isterdim ama programlama bilgim yok işte :D

Kullandığınız için teşekkür ederiz. Düşünürseniz devir edebiliriz sistemi.

Program yaptırma konusunda veya düşünürseniz devir üzerine görüşebiliriz.

ios yok malesef.

Kullandığınız için teşekkür ederiz. Düşünürseniz devir edebiliriz sistemi.
Devir fiyatı olarak ne düşünüyorsunuz bir de Reklamları nasıl alıyorsunuz.
Uygulama başı kar oranı nedir?

Şunu sormak istiyorum indirme başına 0,50 kuruş ile 1,00 lira kazanıyoruz ya günde en fazla kaç uygulama indirebiliyoruz?

Şunu sormak istiyorum indirme başına 0,50 kuruş ile 1,00 lira kazanıyoruz ya günde en fazla kaç uygulama indirebiliyoruz?

Arkadaşın yerine ben cevap vereyim. Gördüğüm kadarıyla kota bulunmuyor tabi uygulamalarin indirme limitlerinin bitmemesi lazım. R10 daki konusuna bakınca yorum ve yıldız hizmeti verdiği anlaşılıyor. Yani ne kadar çok reklam veren olursa o kadar iyi.

hocam uygulama gayet güzel ama bu tür uygulamalarda aklımda hep bi soru oluşuyor sanal pc ile yüzlerce hesap açsak az uz bişey verse bile (tek hesaptan aylık 10 tl gibi) yine de haksız kazanç oluyo bunun önüne nasıl geçiliyor acaba yada bu şekilde bi işlem yapılırsa bunu anlamanız nasıl mümkündür ?
Sadece soru amaçlıdır baltalama vs olarak algılanmasın lütfen

hocam uygulama gayet güzel ama bu tür uygulamalarda aklımda hep bi soru oluşuyor sanal pc ile yüzlerce hesap açsak az uz bişey verse bile (tek hesaptan aylık 10 tl gibi) yine de haksız kazanç oluyo bunun önüne nasıl geçiliyor acaba yada bu şekilde bi işlem yapılırsa bunu anlamanız nasıl mümkündür ?
Sadece soru amaçlıdır baltalama vs olarak algılanmasın lütfen

ip numaralarından anlayabiliyoruz çoklu hesapları vs.

Sisteme yeni uygulama eklenmiştir. Herkese bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri