Çekilen videoları hızlı yüklemek

• Kullanıcı Rayjon32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rayjon32

Kayıtlı Üye
Web sitesi
preaccs.com
Merhaba arkadaşlar kafama çok takılan ve çözümünü sizden istediğim ufak bir sorum var. Arkadaşlar ben şimdi kendi kanalımda ufak ve özgün videolar çekiyorum. En uzunu 4-5 dakika. Fakat ben 30 dakikalık video çektiğimde bu videonun boyutu 5gb oluyor. Ben kalitesini düşürmek istemeden bunu youtube'a upload etmek istediğimde 24 saatten fazla sürüyor 5gb lık video. Bunun için vps al vds al dediler vesaire dediler. Fakat ben bu 5gb'lık video kendi bilgisayarımda bunu nasıl vds'e vps'e aktaracağım ve o aktarım ne kadar hızlı olur ne yapmam gerekir video convert et düşür boyutunu diyorlar hem kalitesi düşüyor hemde converti zaten 5gb lık videonun 1.5 2 saati buluyor. Yardım arkadaşlar.

Videoları Format Factory'den kalitesini düşürerek 20-30 katına kadar indirebilirsin. Örneğin 5 GB video ortalama 200 MB'a düşer. Kalite düşmesini istemiyorsan 10 Mb Upload hızı lazım ama o da Türkiye'de yok :)

Videoları Format Factory'den kalitesini düşürerek 20-30 katına kadar indirebilirsin. Örneğin 5 GB video ortalama 200 MB'a düşer. Kalite düşmesini istemiyorsan 10 Mb Upload hızı lazım ama o da Türkiye'de yok :)
Format factory orjinal video 720p görüntü kalitesi olan videoyu ne kadar düşürür ortalama ?

hocam fraps format factory işinize yarar fazlasıyla küçültüyor kaliteyide bozmuyor

benimki 7*8 gb olarak çekiyor daha hd bir şekilde 480 p ile çekiyorum 720 p ile dönüştürüyorum 8 gbtan 150 - 200 mb arasında düşüyor 1-2 saat sürüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri