admin onayla lütfen hemen bende katılıyorum![]()
katılıyorum
Son 1 kişi daha lazım çekiliş için
Edit : Toplam 15 olmuş
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
katılıyorum
Burası Tam Benlik![]()
Rez diyorum
Yerimizi alalım
Green card için rez
bende başvurmak istiyorum rez
bende düşünüyorum
Green Card için rez
benide ekleyin![]()
katılıyorum
rezzzz
rez benden de
Rezz diyorum![]()
Green Card
katılıyorum
Başlığı öyle bir atmışsınki ABD'de patronsunda 3 kişiye iş verip ABD'ye alacaksın sanırlar.
![]()
Başlığı öyle bir atmışsınki ABD'de patronsunda 3 kişiye iş verip ABD'ye alacaksın sanırlar.
![]()
Hocam 10 tl değil mi bu? Ücreti var sonuçta. 16. kişi olsa ne olacak ki? Mümkünse ben danışmanlık almak istiyorum..
Arkadaş sağolsun çok ilgili. işi olduğu halde başvuruyu hızlı olarak yaptı. Teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuç çıkar![]()
sizin başvurunuzla kimseye nasip oldumu acaba?
Başvurunuzun bizim kendi başvurumuzdan farkı nedir acaba ? Sonuçta sorular standart ayrıca kaç kişiyi kendi yönteminizle abdye gönderdiniz ki ?
Hocam şaka mı yapıyorsun ? Yoksa okuduğunu algılama sorunu mu ya da konu baltalamaktan yana aldığın bir haz mı var ?
İlk 15 yorum yazan kişiden 3üne ücretsiz çekiliş ile yardımcı olacağım, sizleri çekilişe ekliyorum
greencarda geçen yıl verdiğimiz resim ile bu yılkı aynı olmamalı mı?
Başvurunuzun bizim kendi başvurumuzdan farkı nedir acaba ? Sonuçta sorular standart ayrıca kaç kişiyi kendi yönteminizle abdye gönderdiniz ki ?
Hayirdir alkollu musun ? Yaptigin hizmet hakkinda soru sordum. Cevabin yoksa cevap yazma. Ayrica kimsin ki konunu baltalamak icin bir cabam olsun. Saygili olmayi ogren once. Gerek kalmadi istedigini yap simdi cevap lazim değil.
Resim aynı olabilir sorun yok.
Şimdi bak güzel kardeşim, ağzımı açıp ağır kelimeler söylerim ama sana o kelimeler bile değmeyecek bunu sende biliyorsun.
1- Ben müslümanım , sen beni alkollü olmakla nasıl suçlarsın ?
2- Burası sokak ağzıyla konuşabileceğin yer değil, edep öğren. ''Hayırdır'' gibi kelimelerini kendine sakla.
3- Demişsin ki '' kendi yönteminde kaç kişiyi gönderdin'' , herhangi bir yöntemden bahsedilmiş mi ? Yoksa o küçük beyniniz , karalama yapmak için kendi çıkarına olabilecek şeyleri mi algılamaya mı çalışıyor ? Yöntem filan yok ne ortada ne de yazımda. Bir yerlerinizden uydurmayın.
4- Koskoca ABD Hükümetinin yaptığı çekiliş tek ve bir form üzerinden yapılıyor, bu çekilişe bizlerden birinin hile yapabileceğini kendi yöntemi ile kazandırabileceğini mi düşündünüz gerçekten ?
5- Hadi hepsini geçtim , bir kazandırma yöntemim olsa bunu 10 liraya mı satarım bu kadar mı düşünce kabiliyetiniz sizin ?
6- SENİN YAPTIĞIN , BALTALAMAKTAN ÖTE DEĞİL, SEN HADDİNİ BİLECEKSİN SONRA BURAYA YAZI YAZACAKSIN. Öyle forumda önüne gelene '' sen kimsin ki '' diye çingene ağzıyla yazıp dolaşamazsın. Verirler böyle cevabını hem ban yediğinle , hem rezil olduğunla hem de yaptığın hatayı anladığınla kalırsın.
Forum kuralları gereği banlanacağını da tahmin edebilirsin sanırım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.