ÇEKİLİŞ ! 3 Kişiye ABD Fırsatı ! ÜCRETSİZ - ABD'ye Gitmenin Tek Yolu

Burası Tam Benlik :D

Sizlerden önce d1d3m adlı üye ile 15 kişilik kontenjan kapanmış.

Arkadaşlara haksızlık olmasın diye üzülerek çekilişe sizleri ekleyemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Green card için rez

bende başvurmak istiyorum rez

bende düşünüyorum

Green Card için rez

admin onayla lütfen hemen bende katılıyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=JQmU37b1wVI&feature=youtu.be

Kazanan arkadaşlar
[MENTION=11498]Satoblack[/MENTION];
[MENTION=12809]dogilim[/MENTION];
[MENTION=13848]alxfatih1[/MENTION];

Bana pm atarlarsa başvurularını tamamlayalım.

Ayrıca şimdi 5 kişiye 10 TL den , daha sonra 10 kişiye 20 TL'den danışmanlık yapılacak ve hizmet sonlandırılacaktır.

Başlığı öyle bir atmışsınki ABD'de patronsunda 3 kişiye iş verip ABD'ye alacaksın sanırlar.
:D

Başlığı öyle bir atmışsınki ABD'de patronsunda 3 kişiye iş verip ABD'ye alacaksın sanırlar.
:D

3 kişiye , ABD fırsatı üstelikte ücretsiz yardımcı oluyorum. Başlığı abartmadım inanın :) abartmış olsam ve içeriği boş vaatlerle süslesem şuan bana bilgilerinizi iletmiş başvuru sonucunuzu merakle bekliyor olurdunuz.

3 kişiye abd ye gitmeleri için ücretsiz yardımcı oluyorum. Çekilişle yapıyorum bunu.

Başlıkta çekiliş , 3 kişiye abd fırsatı , ücretsiz.

Keşke herkese dediğiniz gibi iş bulup abd ye göndersem ama neredee

Hocam 10 tl değil mi bu? Ücreti var sonuçta. 16. kişi olsa ne olacak ki? Mümkünse ben danışmanlık almak istiyorum..

Hocam 10 tl değil mi bu? Ücreti var sonuçta. 16. kişi olsa ne olacak ki? Mümkünse ben danışmanlık almak istiyorum..

Şirketler gibi fiyatları 200+ TL yapmadım, para için çok sıkıntım yok. O yüzden 30-40 kişiye verip kendimi yormak yerine 15 kişiye yardımcı olmak istedim. Faydalanabilsinler diye.

Arkadaş sağolsun çok ilgili. işi olduğu halde başvuruyu hızlı olarak yaptı. Teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuç çıkar :D

Arkadaş sağolsun çok ilgili. işi olduğu halde başvuruyu hızlı olarak yaptı. Teşekkür ederim. Umarım olumlu sonuç çıkar :D

Bu sene ayrı bir heyecan var, hayırlısı bakalım çıksa da yüzümüz gülse :)

Ayrıca eskişehir adlı üyeninde başvurusunu tamamladık.

Şuanda 10tl den destek 3 kişi kaldı

sizin başvurunuzla kimseye nasip oldumu acaba?

Daha değil hocam , toplamda 70-80 kişiye başvuru yaptım. Sayı az olduğu için piyangoyu denk getiremedik, sayıyı arttıralım sizinle çıkma olasılığı artsın ne dersiniz ?

Başvurunuzun bizim kendi başvurumuzdan farkı nedir acaba ? Sonuçta sorular standart ayrıca kaç kişiyi kendi yönteminizle abdye gönderdiniz ki ?

Başvurunuzun bizim kendi başvurumuzdan farkı nedir acaba ? Sonuçta sorular standart ayrıca kaç kişiyi kendi yönteminizle abdye gönderdiniz ki ?

Hocam şaka mı yapıyorsun ? Yoksa okuduğunu algılama sorunu mu ya da konu baltalamaktan yana aldığın bir haz mı var ?

Son düzenleme:
Hocam şaka mı yapıyorsun ? Yoksa okuduğunu algılama sorunu mu ya da konu baltalamaktan yana aldığın bir haz mı var ?

Hayirdir alkollu musun ? Yaptigin hizmet hakkinda soru sordum. Cevabin yoksa cevap yazma. Ayrica kimsin ki konunu baltalamak icin bir cabam olsun. Saygili olmayi ogren once. Gerek kalmadi istedigini yap simdi cevap lazim değil.

greencarda geçen yıl verdiğimiz resim ile bu yılkı aynı olmamalı mı?

Resim aynı olabilir sorun yok.

Hayirdir alkollu musun ? Yaptigin hizmet hakkinda soru sordum. Cevabin yoksa cevap yazma. Ayrica kimsin ki konunu baltalamak icin bir cabam olsun. Saygili olmayi ogren once. Gerek kalmadi istedigini yap simdi cevap lazim değil.

Şimdi bak güzel kardeşim, ağzımı açıp ağır kelimeler söylerim ama sana o kelimeler bile değmeyecek bunu sende biliyorsun.

1- Ben müslümanım , sen beni alkollü olmakla nasıl suçlarsın ?
2- Burası sokak ağzıyla konuşabileceğin yer değil, edep öğren. ''Hayırdır'' gibi kelimelerini kendine sakla.
3- Demişsin ki '' kendi yönteminde kaç kişiyi gönderdin'' , herhangi bir yöntemden bahsedilmiş mi ? Yoksa o küçük beyniniz , karalama yapmak için kendi çıkarına olabilecek şeyleri mi algılamaya mı çalışıyor ? Yöntem filan yok ne ortada ne de yazımda. Bir yerlerinizden uydurmayın.
4- Koskoca ABD Hükümetinin yaptığı çekiliş tek ve bir form üzerinden yapılıyor, bu çekilişe bizlerden birinin hile yapabileceğini kendi yöntemi ile kazandırabileceğini mi düşündünüz gerçekten ?
5- Hadi hepsini geçtim , bir kazandırma yöntemim olsa bunu 10 liraya mı satarım bu kadar mı düşünce kabiliyetiniz sizin ?
6- SENİN YAPTIĞIN , BALTALAMAKTAN ÖTE DEĞİL, SEN HADDİNİ BİLECEKSİN SONRA BURAYA YAZI YAZACAKSIN. Öyle forumda önüne gelene '' sen kimsin ki '' diye çingene ağzıyla yazıp dolaşamazsın. Verirler böyle cevabını hem ban yediğinle , hem rezil olduğunla hem de yaptığın hatayı anladığınla kalırsın.
Forum kuralları gereği banlanacağını da tahmin edebilirsin sanırım.

Son düzenleme:
Resim aynı olabilir sorun yok.

Şimdi bak güzel kardeşim, ağzımı açıp ağır kelimeler söylerim ama sana o kelimeler bile değmeyecek bunu sende biliyorsun.

1- Ben müslümanım , sen beni alkollü olmakla nasıl suçlarsın ?
2- Burası sokak ağzıyla konuşabileceğin yer değil, edep öğren. ''Hayırdır'' gibi kelimelerini kendine sakla.
3- Demişsin ki '' kendi yönteminde kaç kişiyi gönderdin'' , herhangi bir yöntemden bahsedilmiş mi ? Yoksa o küçük beyniniz , karalama yapmak için kendi çıkarına olabilecek şeyleri mi algılamaya mı çalışıyor ? Yöntem filan yok ne ortada ne de yazımda. Bir yerlerinizden uydurmayın.
4- Koskoca ABD Hükümetinin yaptığı çekiliş tek ve bir form üzerinden yapılıyor, bu çekilişe bizlerden birinin hile yapabileceğini kendi yöntemi ile kazandırabileceğini mi düşündünüz gerçekten ?
5- Hadi hepsini geçtim , bir kazandırma yöntemim olsa bunu 10 liraya mı satarım bu kadar mı düşünce kabiliyetiniz sizin ?
6- SENİN YAPTIĞIN , BALTALAMAKTAN ÖTE DEĞİL, SEN HADDİNİ BİLECEKSİN SONRA BURAYA YAZI YAZACAKSIN. Öyle forumda önüne gelene '' sen kimsin ki '' diye çingene ağzıyla yazıp dolaşamazsın. Verirler böyle cevabını hem ban yediğinle , hem rezil olduğunla hem de yaptığın hatayı anladığınla kalırsın.
Forum kuralları gereği banlanacağını da tahmin edebilirsin sanırım.

Arkadaş şunu soruyor hocam. Bireysel başvuru ile sizin başvurunuz arasındaki fark nedir?
Ortamı gerecek bir durum yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri