Çekiliş ile 3 kişiye Bedava VDS!

• Kullanıcı VDS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
[MENTION=5505]VDS[/MENTION] hocam ben pm atamıyorum mesaj sınırı var mümkünse siz atarmısınız. Tşkler tekrar

---------- Mesaj saat 21:44:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:41:51 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=5505]VDS[/MENTION] mail adresim r1_primo @ hotmail pm atamıyorum.

gule gule kullan

Mail geldi banada. Tşkler kardeş. Daha bende 2 gündür kuveyttürk gecen bir site arıyodum malum hafta sonu eft olmuyor. Hızır gibi yetiştin saol.

arkadaşın e-mail'i gelmiştir.Tekrardan teşekkür ederim

şifreniz: XZE=6dEdA*R

ip adresini kimseye vermeyiniz. gonderdigim dosya ile gule gule kullanın

dosya indirme için internet explorer ayarları ile oynamanız gerekmektedir daha once vds kullandıysanız bilirsiniz zaten

şifreniz: XZE=6dEdA*R

dosya indirme için internet explorer ayarları ile oynamanız gerekmektedir daha once vds kullandıysanız bilirsiniz zaten

sıkıntı yok hocam biliyorm

sıkıntı yok hocam biliyorm

girdiniz mi hocam?

---------- Mesaj saat 22:07:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:35 civarında gönderildi. ----------

30 dk içinde ses gelmez ise [MENTION=5054]ytoguzhan[/MENTION]; arkadaşa geçicektir hak [MENTION=1701]xFactoria[/MENTION]; !

girdiniz mi hocam?

---------- Mesaj saat 22:07:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:35 civarında gönderildi. ----------

30 dk içinde ses gelmez ise [MENTION=5054]ytoguzhan[/MENTION]; arkadaşa geçicektir hak [MENTION=1701]xFactoria[/MENTION]; !

Hocam 30 dakika çok değilmi ya :)

Mail geldi banada. Tşkler kardeş. Daha bende 2 gündür kuveyttürk gecen bir site arıyodum malum hafta sonu eft olmuyor. Hızır gibi yetiştin saol.

Şifreniz: v=9-Mkd?xo

giriş yaparsanız soleyin :)

VDS yanlış anlamada foruma vds dağıtmak amaçlımı katıldın? Daha 10 mesajın var ve çekliliş yapıyorsun ilginç geldi. Çekilişe katılan arkadaşlar bu konuda dikkatli olunuz. Arkadaşımız belliki iyi niyetle bir çekiliş yapıyor. Fakat bunun sonrasında gelebilecek virüs şikayetleri vb. olmasın. Tekrardan söylüyorum yanlış anlaşılmasın fakat vds'nizin referanslarını belirtiniz. Müşterileriniz varmı hangi firmasınız?

VDS yanlış anlamada foruma vds dağıtmak amaçlımı katıldın? Daha 10 mesajın var ve çekliliş yapıyorsun ilginç geldi. Çekilişe katılan arkadaşlar bu konuda dikkatli olunuz. Arkadaşımız belliki iyi niyetle bir çekiliş yapıyor. Fakat bunun sonrasında gelebilecek virüs şikayetleri vb. olmasın. Tekrardan söylüyorum yanlış anlaşılmasın fakat vds'nizin referanslarını belirtiniz. Müşterileriniz varmı hangi firmasınız?

bunu yorumlardada belirttim şimdi uydurmuyorum 1sene once kapadı bu hizmeti amazon. isterseniz panelin resmini de atabilirim dilerseniz team viewer ile gelebilirsiniz. yok gene olmaz dersen forum mod u olarak vds leri silebilirim amacım bana youtubeden para kazandıran siteye bir katkım olması sadece

bunu yorumlardada belirttim şimdi uydurmuyorum 1sene once kapadı bu hizmeti amazon. isterseniz panelin resmini de atabilirim dilerseniz team viewer ile gelebilirsiniz. yok gene olmaz dersen forum mod u olarak vds leri silebilirim amacım bana vds kazandıran siteye bir katkım olması sadece

Yanlış anlamayın dedim. Dediğim gibi iyi niyetlisiniz büyük ihtimalle. Şuan bulunduğum pc'den kontrol etme şansım yok. Diğer arkadaşlardan birisi kontrol edebilir. Biz uyarımızı yapmak zorundayız.

Yanlış anlamayın dedim. Dediğim gibi iyi niyetlisiniz büyük ihtimalle. Şuan bulunduğum pc'den kontrol etme şansım yok. Diğer arkadaşlardan birisi kontrol edebilir. Biz uyarımızı yapmak zorundayız.

farketmez virus total den dosya yı taramayı unutmayınız vds lere anti de yukleyiniz bi arkadaş mail adresini yazsın veriyim team viewer bilgilerini

---------- Mesaj saat 22:25:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:09 civarında gönderildi. ----------

Hocam 30 dakika çok değilmi ya :)

mail adresinizi pm leyin hocam

farketmez virus total den dosya yı taramayı unutmayınız vds lere anti de yukleyiniz bi arkadaş mail adresini yazsın veriyim team viewer bilgilerini

---------- Mesaj saat 22:25:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:09 civarında gönderildi. ----------

mayver.31 @ hot... 15 mesajım olmadığı için gönderemiyorum hocam siz gönderirmisiniz ? bi boş mail atarım

hocam şu dönemde ne antinin nede virustotalın yakalayamayacağı tonlarca trojan keylogger mevcut yanlış anlaşılmasın ama bu vpsleri forumda bilir kişi kontrol etmeli bence kesinlikle yanlış anlamayın siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bunlar şart

hocam şu dönemde ne antinin nede virustotalın yakalayamayacağı tonlarca trojan keylogger mevcut yanlış anlaşılmasın ama bu vpsleri forumda bilir kişi kontrol etmeli bence kesinlikle yanlış anlamayın siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bunlar şart

şuan hocam 2kişi şifre felan verdim girdiler de kullanıyorlar şuan 2 uyede eski zaten bole bişi olsa solerler giriyirorlar vds ye dedigim gibi kullanmak istemeyen solesin vds leri boşa açık kalmasın

VDS aldığınız yeri Pm ile gönderir misiniz ? Araştırdım biraz ama bulamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri