Çekilişli Prof. Tasarım-İntro Hizmetleri

heyacanlandim ilk defa bisey kazaniyorum elim ayagim titriyor ama ihtiyacim yokki benim buna :D spamciyi ilgilendiren bi projeyle degistiremezmiyiz bunu:)

Edit:beyin bedava

mobildeyim.

Son düzenleme:
Arkadaş çok yardımcı oldu teşekkür ediyorum artık benimde bir telefon onay sistemim var :D:D

bilgisayar sandalyesi, 300Lira
Sırt çantası, 30lira
güneş gözlügü, 45lira
Yeni bir telefon sistemi, paha biçilemez :D

270.post şerefine istesem şimdi enes kardesimiz verir sistemi ama telefon sistemi değil tasarım sözü verdi ondan dolayı istemem :D İyi bir insandır enes gibi olun :D

Kanal kapak fotoğrafı intro ve profil otoğrafı pm den bekliyorum fiyat. teşekkürler

kanal resmi ve logo yaptırıldı gerçekten güzel iş çıkarttı :)

Çok saygılı ve ilgili bir insan müşteri olduk sırada arkadaş olmak teşekkürler. çok başarılı alanında. hayırlı satışlar.

Ustam siteye logo yaptircaktim orta sekerli bisey kaca yaparsin
Pm kutun dolu burdan yazdim

hocam yaklasık calısma 3-4 saat arası sürüyor 15-20 tl arasında tutar gelen arkadaslarada cok profesyonel bir calısma olmadıgı sürece(6-7 saat süren var) bu miktarda veriyorum

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

Ustam siteye logo yaptircaktim orta sekerli bisey kaca yaparsin
Pm kutun dolu burdan yazdim

logo demişsiniz kanal tasarımı anladım hocam siz bana skypetan ulasın gene dedigim rakamdan yapmaya calısayım ancak logo konusunda cok profesyonel olmadıgımı söylemek isterim

Tamam suan disardayim hatta pm kutunuz bosaltirsaniz burdanda siparisi veryim zaman kaybetmemis oluruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri