500 den fazla calısmayla ytpara daki en fazla referansıyla en fazla iş alan tasarımcı olmanın gururuyla.
Referans Ve Güvence
arkadaş gayet ilgili tasarımıda gayet güzel tşk çekiliş için
Tasarım hizmeti alındı, teşekkürler..
1 tasarım daha yapıldı 4*4 lük. Herkese tavsiye ederim.
intro ve kanal tasarimi yaptirilmiştir gayet başarılı herkeze tavsiye ederim
Cok kaliteli duruyorlar gercekten. Cekilisi alamasam bile paraya kiyip bi pp yaptiririm![]()
Tasarım yapıldı, kahrımı çekti, sabırlıymış bayaİşini temiz yapıyor başarılar
![]()
4 kanal için tasarım yaptırılmıştır...
arkadaşa youtube kanalı logo,kapak, intro yaptırıldı gayet uygun fiyat, iyi kalite ve muhteşem hız![]()
Teşekkürler emeğine sağlık.
Bir adet intro ve kanal resmi yaptırıldı gerçekten işini süper yapan ve güvenilir biridir.![]()
katılıyorum . Tekrardan Arkadaşımın Ellerine Kollarına Sağlık Kanalımın Tasarımı çok güzel oldu referansıyım ...
Cekilisten bir adet tasarim kazanmistim, arkadas cok ilgili tasarimi hizli bir sekilde teslim etti, bir kez daha tesekkur ederim kendisine![]()
Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu + Fligran + Subscribe Butonları
aldım arkadaştan çok kalitesli iş çıkardı teşekkür ediyorum ve bir sürü soruma sıkılmadan eksiksiz cevap verdi sağolsun.
Arkadaşa birçok kanal tasarımı, logo, küçük resim yaptırılmıştır. İşinde çok iyi ve yaptığı işler gerçekten mükemmel. Öneriyorum
Websitesi için logo ve banner tasarımları teslim aldım. Yine güzel tasarım hızlı teslimat makul fiyat ve herşeyden önemlisi ilgisi üst seviyedeydi. Teşekkür ediyorum Enes hocam
youtube kanal resmi , kapak resmi sorunsuzca alınmıştır tasarım yaptıracaklar arkadaş bu konuda usta gönül rahatlı ile yaptırabilirsiniz.
intro outro logo kapak resmi yaptırılmıştır, intro kapak resmi falan yaptırmayı düşünenler varsa kendisini şiddetle tavsiye ederim,
Eline, emeğine sağlık...Hızlı teslimat, özenli ve kaliteli çalışma, çok teşekkürler...
süper bir hizmet 2 saatte hızlı teslimat çok teşekkür ederim ellerine sağlık
2 tane çalışma yaptı güzel de oldu tavsiye ederim
güzel bi çalışma yaptırıldı ellerine sağlık ^^
Çok samimi bir arkadaş 2.ye çalışıyorum güvenilir. teşekkürler
Arkadasa yeni bir calisma yaptirilmistir. Her zamanki gibi cok ilgili ve basarili![]()
Enes kardeşimle 3 hesap için çalıştık kendisi gayet ilgili gayet samimi ve saygılı üstelik harikalar yaratıyor. Teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık.
Hayatımda ilk defa bir kanal için özeniyorum; Kanal tasarım, logo, intro, outro halinde paket aldım enesen4 hocamın yaratıcılığı sayesinde amatör kanalım profesyonel hale geldi başarın daim olsun hocam ellerine sağlık![]()
Kanal tasarımı yaptırıldı.Ilgili bir arkadaş.
( Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu+ Kanal Outrosu + Fligran + Subscribe Butonları) yaptırılmıştır. Ellerine sağlık kardeşimin
Arkadaş ile çalıştım süper bi intro yaptı kendisi güvenilirdir ve işinde gerçekten başarılıdır flaglanmayacağını bilsem koyardım introyu fakat kanalımın gitmesini istemiyorum
Bu adam işi biliyor![]()
![]()
enes kardeşime kanal tasarımını yaptırdım çok ilgilendi ve güzel bi çalışma yaptı kanalımızı ayarladık kendisine burdan tşk ederim.
bu kadar kisa sürede bu kadar iyi bi tasarim gormedim ben kolay gelsin buyuk ustad
tasarım ve intro hizmeti alınmıştır gerçekten cok güzel oldu eline sağlık
süper bi hizmet, işini layıkı ile yapıyor emeğine sağlık
Kendisi ile çalıştım işini çok düzgün ve tam zamanında teslim etti teşekürler. Tekrar çalışmak isterim.
arkadaşla daha öncede çalışmamız olmuştu memnun kaldığım için yine arkadaşı seçtim bir full paket daha yaptım işinin ehli bir arkadaş siz ne derseniz onu önünüze sunuyor teşekkürler
evet arkadaslar enes kardesımız gercekten ısınde basarılı bır arkadas hem dedigi sürede teslım ediyor hemde gercekten cıkardıgı işler profesyonelceOnla bu üçüncü calısmam oldu ve yaptıgı 3 iştende gercekten cok memnun kaldım . Kısacası ıhtıyacınız warsa hıc dusunmeden yaptırabılırsınız .
ikici kez kanalima tasarim yaptirdim. Arkadas cok ilgili, hizli ve basarili. Umarim tasarim yapmayi birakmaz ve ileride yine calisiriz.
arkadaşımız bana intro hediye etmişti gayette güzel isteklerim doğrultusunda birşey olmuştu başarılı bir arkadaş..
İlgili ve hızlı, çalışmanızı öneririm. Çok başarılı arkadaş.
Arkadaşa çok teşekkürler işinin hakkını verdi gayet ilgili birisi kısa sürede işi teslim etti.Sonraki çalışmalarımdada hocamla çalışacağım.Tekrardan teşekkürler
arkadaş çok güzel bir tasarım yaptı tekrar teşekkürler@enesen4
Arkadaş bu işe gerçekten emek harcıyor ve tamamen size özgü iş yapıyor. Tam istediğim gibi iş yaptı, kendisine teşekkür ederim.
Başka kanal işlerinde muhakkak kendisiyle çalışacağım. Başkasını aramaya gerek yok![]()
Arkadaş intro logo konusunda yardımcı oldu. Çalışmalarını gayet başarılı buldum.Prof. tasarım isteyen arkadaslar hiç düşünmeden sipariş verebilirler. Teşekkürler kardeşim
![]()
logo filigran kapak foto yaptırdım 10 numara iş çıkarttı teşekkürler
kanal resmi ve logo yaptırıldı gerçekten güzel iş çıkarttı![]()
Logo + Tasarım + outro çalışması yaptırılmıştır. Son derece ilgili ve işinde gayet profesyonel.
Ne yani ben kampanyasız mı aldım şimdi)) Şaka bir tarafa gayet güzel bir intro da bana hazırladı..emeğine sağlık çok beğendim.
Çok Profesyonel Arkadaştır öneririm her türlü yardımcı olur
Çalışma yapıldı. Kendisi çok ilgili ve tecrübeli. Eline emeğine sağlık kardeşim
referans amaçlı intro yaptırıldı ve arkadaş işinde profesyonel biri tavsiye ederim.
Özgün kanalımın logo ve tasarım işleriyle ilgili doğru adresin kapısını çalmışım. Hem benle hemde işiyle çok ilgilendi sağolsun ve şüphesiz verdiğim ücretin çok çok fazlasıyla karşılığını aldım. Tasarım işleri için kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.
Allah işlerini rast getirsin Enes hocam.
Yaptığı işe göre bedava çalışıyor. Hizmeti on numara kişiliği on numara ne desem az kalır. İyi ki analar sizin gibi insanları doğurmuş.
Enes hocam çekilişte kazandığım kanal tasarımımı ve kanal resmimi çok ilgili bir şekilde hemen halletti çokda güzel oldu![]()
Çok saygılı ve ilgili bir insan müşteri olduk sırada arkadaş olmak teşekkürler. çok başarılı alanında. hayırlı satışlar.
Herzaman güzel iş çıkaran güvenilir bir kardeşimdir,işinde titiz ve başarılı oldukça profesyonel iş yapmaktadır
Arkadaşa kapak fotoğrafı ve profil resmi yaptırdım. A Kalite...
@enesen4 hocam ellerine sağlık gerçek'den çok kaliteli tasarımlar oldu Sağolasın)
Kanal LinkOynuyoruz Abisi
Profil Resmi :
![]()
Kapak Resmi :
![]()
Buda Kanalın Görünüşü Süper Oldu Hocam Ellerine Sağlık .
![]()
kendisi çok iyi biri tasarımları çok güzei işi bilen biri kendisi bana intro yaptı + kapak resmi + icon da yaptı çok başarılı biridir herkeze tavsiye ederim ++++
Tasarım ve intro yapıldı arkadaş Çok ilgili ve ortaya çok güzel bir çalışma cıktı kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar bol kazançlar.![]()
çok güzel bi tasarım oldu. eline koluna sağlık hayırlı işler![]()
Kanal tasarimi ve logo yaptirildi , Enes hunerini konusturdu yine , tesekkurler.
Arkadaşa logo,kapak ve intro yaptırıldı. Gayet hızlı, ekonomik ve kaliteli. Tekrar çalışacağım.![]()
Tasarım ve intro yaptırılmıştır. Yapıcı ve sıcak konuşmalarından ötürü teşekkür ederim. Tavsiye ederim.
Enes kardeşle çalıştım ilgi alaka ve saygısın dan gerçekten memnun kaldım. Hiç düşünmeden işlerinizi profesyonelce yaptırabilirsiniz![]()
kanal kapak ve logo yaptırıldı çok kaliteli iş yapıyor... aklınızda hiç bir soru işareti olmasın
cimri bir insan olduğum için 5 gündür çekiliş için 10 kişi olsun diye bekliyorum 7 kişide kaldı mecburen parasıyla yaptırdım artık.
şaka bir yana arkadaş işinin ehli istediğiniz tasarımı gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.
çok zor beğenen biri olarak yorum yapıyorumarkadaşa sadece örnek gösterdim ve çok mükemmel bir çalışma çıkardı ortaya, gerçekten bu işi biliyor işi bilene verince sonuç beklediğindende fazla oluyor demekki, eline sağlık kardesim tekrar görüşmek üzere, ( benimki zor beğenenler düşünmeden alın derim
)
Hizmeti satın aldım. Arkadaş çok ilgili. İlgi alakası için ayrıca teşekkür ederim.
Efendiliği iş ciddiyeti verdiği hizmet ile bu forumda tek geçtiğim arkadaştır. Kendisinden sosyal medya intro tasarım facebook twitter vb. Karışık bir iş talep edilmis ve saolsun en profosyonel şekilde ve zamanında gerçekleştirmiştir. Bu konunun dışında diğer çalıştığımız projelerde de yaptığı işin hakkını sonuna kadar vermiştir. Guven hususunda kesinlikle problem yasamayacaginiz bir arkadaş. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum
Tasarım yaptırıldı eline sağlık hocam bol kazançlar
Kanal tasarımı ve logo yaptırılmıştır @enesen4 tekrardan teşekkür ederim.
kanal tasarımı ve logo yaptırdım her zaman ki gibi harika iş çıkardı teşekkürler...
2 Gün önce intro, logo yaptırıldı. Çok güzel yaptı sağolsun. İlgisine teşekkürler
Logo + Banner yaptırdım sorunsuz ellerine sağlık uygun fiyata profesyonel tasarım.
Arkadas sanirim 4. tasarimimi yapti. Her zamanki gibi cok basarili. Tesekkürler![]()
gerçekten ilgili birisi fazlasıyla yardımcı oldu 1 adet kanal tasarımı logo outro profil çalışması alındı teşekkürler hayırlı işler
@enesen4 hocam çekilişten çıkan youtube tasarım işini hallettik tekrar tşk![]()
1 adet intro outro logo kapak filigram vs şeklinde tam paket yaptırıldı.. istediğim tasarımı harfi harfine yerine getirmiş.. parasını kuruşuna kadar hak ediyor.. kolay gelsin dostum..
full pakaet teslim alında tam istediğim gibi güzel iş çıkardı arkadaş
@enesen4 eline sağlık.. Bir website projemin ve sosyal ağlarının profil resmi - logo - banner ve kanal tasarımlarını kısa sürede halletti. Güzel bir çalışma oldu. Her daim alışveriş yapılabilecek uzun zamandır tanıdığım güvenilir arkadaştır.
Arkadaştan önceden tasarım yaptırmıştım gerçekten güzel yaptı şuan bir işim düştü ve hemen halletti kendisini herkese öneririm.
Arkadaşla kanal logo + kapak fotoğrafı siparişi verdim çok kısa sürede teslim etti ve çok iyi iş cıkardı teşekkür ederim
Enes hocam logo ve lower third etiketi yaptı. Memnun kaldım, tavsiye ederim arkadaşlar.
Full paket yaptırıldı çok memnun kaldım. Ellerine sağlık teşekkürler
Kanal tasarımı, intro ve logo yaptırıldı ilgisinden ve hızından dolayı teşekkürler.
arkadaşa logo ve kapak resmi yaptırılmıştır tekrar tşk ederim
kanal tasarımı ve logo yaptırdım her zaman ki gibi harika iş çıkardı teşekkürler![]()
Arkadaşla kanal logo + kapak fotoğrafı + intro için anlaştık.
Uygun fiyat ve güvenilir olduğu için herkeze tavsiye ederim.
Edit:Arkadaş 3 ünüde kısa sürede teslim etti.
arkadaştan paket halinde bir iş alımı oldu ellerine sağlık...
2 adet logo tasarımı yapıldı tşk ederim
Arkadasa full paket siparişi verildi. Başarıkı güzel bi iş çkkarmış ilgili arkadaş sizin aklında olmayan seyleri bile soruyor ilgileniyor teşekkür ettim kendisine
kanal tasarımı ve logo son derece hızlı ve kaliteli bir şekilde halledildi.![]()
1 kanal için tasarım yaptırıldı 10 numara iş çıkardı ortaya teşekkürler![]()
Son düzenleme: