Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncelikle YTPara ailesinin tüm bireylerine iyi kazançlar diliyorum. Uzun süredir bu işin içinde amatörce zaman geçirdim, taaki bu forumla tanışıncaya kadar profesyonelleşememiştim. Daha doğrusu bir türlü aradığım kazanca erişemiyordum. Bunlardan önemlisi aslında gözümün önündeki birçok ayrıntıyı göremiyordum. Bu forum sayesinde özellikle [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ve [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dostlarımın açtıkları konular ile birlikte tecrübelerimi pekiştirebildim. Forumların ana amacı farklı düşünceleri (karşıt-paralel) aynı platformda özgürce paylaşabilmek olmalı ve bu forumda bilgi alışverişi optimum düzeyde sağlanıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Burada şöyle kazandım şu kadar kazandım bakın benim kazançlarım diye resim paylaşmak istemiyorum kesinlikle. Bence herkes bu işten para kazanabilir, bizler kazanabiliyorsak herkes kazanabilir. Ancak kazanç arttırabilmek için bazı etkenlerde şart.
Öncelikle bu işin en büyük başarı anahtarı sizin bu işi sevmeniz ve azim göstermeniz olacaktır. Benimsemeniz, devamlı kanallarınızı düşünmeniz, ve kendi çapınızda inovasyonu yapabilmeniz gerekmekte. Bunu sizden başka kimse size veremez.
İkinci olarak eğer ki daha fazla kazanmak istiyorsanız ve SPAM çalışacaksanız mutlaka VPS+BOT almanızı öneririm.
Üçüncü olarakta biraz şans biraz araştırma ile bir asgari ücretin kat kat fazlasını kimseye hesap vermeden kazanırsınız. Dünyada herkes kazanırken genç arkadaşlarımın yada ek gelire ihtiyacı olan arkadaşların kazanmasını da canı gönülden istiyorum. Bu forumda sahte telif atan kişilerin konularını gördükçe resmen içim parçalanıyor ancak bizim insanımızda da ne yazık ki bu hırs ve çekememezlik oldukça bu sorun düzelmez.
Bu kadar yazının neticisinde, asıl konunun özetine gelirsek;
Birçok bot kullandım, yazılım ile haşır neşir olduğum için bu sistemlerin ne kadar zorluklar ile kurulduğunu çok iyi biliyorum. Tüm bu tür hizmetleri sağlayan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim. Ancak ben başarıyı ve programdan sağladığım verimi en çok YOUPLOADER ile yakaladım. Özellikle IWOCAN hocamla aramızda ki diyaloğa ve samimiyete istinaden,
Youploader botunun 1 aylık lisansını 5 kişiye dağıtmak istiyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın amacım sadece bu botu denemeyen, kazanamayan yada daha kazandığı ihtiyacını karşılayamayan arkadaşlara yardımcı olabilmek.
Kura sonuçları başvuru saatinin sonlanmasından kısa bir süre sonra video çekilerek yayınlanacaktır.
Kura Başvuru Şartları : Katılıyorum Yazmanız Yeterli
Hediye Sayısı : 5
Katılım Başvuru Son Tarihi : 09/02/2014 23:59
Verilecek Hediye : 1 Aylık Youploader Bot Lisansı
NOT: Arkadaşlar hali hazırda youploader kullanan kullanıcıların çekilişe katılmaması rica edilir. Benim bunu kontrol etme gibi bir yetkim yada imkanım yok ne yazık ki. Bu bakımdan aktif youploader kullanıcıları daha önce kullanmamış kişilere çekilişte hak tanımaları tamamen vicdani bir olay diye düşünüyorum. Bu çekiliş şu an kullanmayan kişilerin bot sayesinde gelirlerini arttırması için düzenlenmiştir.
NOT: [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocamın kesinlikle marketing çalışması değildir. Konu tamamen bana aittir. Bu bakımdan yaşanılabilecek olası olumsuzluklarda kendisi kesinlikle muhattab alınamaz. Kendisine bir süreçte bana yaptığı destekten ötürü tekrar teşekkür ederim.
Hayırlısı olması dileğiyle herkese iyi kazançlar dilerim.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.