Cem Yılmaz ALS Ice Bucket Challenge

bizim sazan ünlülerimiz batı ne yaparsa hemen aynısını yaparlar, gazzedeki o masum insanlar için neden buna benzer bişey yapılmadı?

Hocam Batı doğu ayırmana gerek yok Batı da şuan bu hastalık için Milyar dolarlara yaklaşan bi para toplanmışken TR de 100 bin i lirayı bile geçmedi :) bizimkilere şov olsun

Forumda nekadar çok çekemez insan varmış. Herkes bir eleştiri bir eleştiri. Adam challange ını yapar bunun yanında isteyen bağışını yapar isteyen yapmaz. Her bağış yapanda bakın ben şukadarlık bağış yaptım demek zorunda değil. Siz sonuca bakın milyonlarca dolar para toplandı bu kampanya sayesinde. Biraz büyük görün resmi küçücük şeylerden dağlar çıkarmayın.

gezze için neden böyle bişey yapmadılar acaba?

İşte cem yılmaz vermiş mesajı sadece viskilerini yudumlayıp popüleriteye uyuyorlar bağış falan umurlarında değil göstermelik şovlarını yapıp kenara çekiliyorlar bağış falan yaptıklarından değil :) gazze için gerçekleşen bi olay onlara bu kadar prim vermez. gazze ne batının umrumda ne asyanın

beyler olaya show olarak bakmayın.Biz şuan bu konuyu konuşuyorsak,mesaj amacına ulaşmış demektir zaten.

Amacım konuyu siyasete çekmek değil ama aklım almıyor, ihtiyaç olmadığı halde seçim için yaklaşık 50 milyon tl bağış yapıldı. Ciddi bir hastalık için anladığıma göre 15 bin tl...

Amacım konuyu siyasete çekmek değil ama aklım almıyor, ihtiyaç olmadığı halde seçim için yaklaşık 50 milyon tl bağış yapıldı. Ciddi bir hastalık için anladığıma göre 15 bin tl...

İhtiyaç var mı yok mu?
Genel seçimlerde para devlet hazinesinden dağıtılıyor partilere.
CB seçimlerinde harcanmayan para hazineye geri dönüyor.
Biz alışık değiliz ama diğer ülkelerde de seçimler bağış kampanyalarıyla işliyor.Tabi ülkelerin ekonomisine göre toplanan paralar milyar dolarlara çıkabiliyor.

Cem Yılmaz'ın videoya gelince kendisinin yaptığı iğneleme kendisine de batar kaçışı yok.Belki de bi dışavurumdur?

Alayı artistlik Türkiye de toplanan toplam para 15 bin liraymis. Bu kampanya nin amacı yardım toplamak bizim ünlüler(!) prim peşinde

Küresel Dünya Düzeni Bilmezsen,Bu tarz yapılan işlerdende anlam erdiremezsiniz.Küresel Para Sermayesi,Uluslararası Siyaset Birçok Progandalar Mevcut....

Ör : Dünyada ölen masum insanların katedilirken , çoluk çocuk, kafa kesme, vb.. Küresel Dünyadan buna hiçbir sosyal ordamda haykıracak kimsenin olmadığı...Bakın biz masumca ALS hastaları ile Küresel Dünyada milyonlarca insanın nasıl tepkisi verebileceğini göstermek.....(dilim döngünce anlatmak istedim)

Manası Derin mesaj verilmek istenen ülkelere verilmiştir :D

BodaQp.png

Yazını görmüs galiba

İzlemeden koptum pet şişeye :D

ahaha adam zeka küpü : )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri