Cem Yılmaz ALS Ice Bucket Challenge

ben bişey anlamadım bu işten arkadaş.kafasından aşagı kova dolusu buzlu su dökünce noluyor,hastalara ne faydası var bunun?ahmete,mehmete,veliye meydan okuyorum diyince karşı taraf da ya kafasından buzlu su dökecek yada para mı vericek?öyleyse mantıklı oluyor biraz.sonuçda ortada dolaşan videolara bakarsak yüklü bi miktar para toplanmış olması gerek ama toplanan para devede kulak.bu kadar çok videoya karşılık bu kadar para toplandıysa,dedigim gibi oluyor heralde para vermemek için bu videoları çekiyorlar :)

ben bişey anlamadım bu işten arkadaş.kafasından aşagı kova dolusu buzlu su dökünce noluyor,hastalara ne faydası var bunun?ahmete,mehmete,veliye meydan okuyorum diyince karşı taraf da ya kafasından buzlu su dökecek yada para mı vericek?öyleyse mantıklı oluyor biraz.sonuçda ortada dolaşan videolara bakarsak yüklü bi miktar para toplanmış olması gerek ama toplanan para devede kulak.bu kadar çok videoya karşılık bu kadar para toplandıysa,dedigim gibi oluyor heralde para vermemek için bu videoları çekiyorlar :)

Her zaman ki gibi işi şova döktük ülke olarak. Yardım falan hikaye oldu tek dert meydan okuyup eğlenmek. Özellikle istanbul gibi su stoklarinin bittiği bi yerde, hayvanların bitkilerin bu sıcakta kavrulduklari bi yerde bos bos israf yapmak zevkli geliyo iste. Sorsaniza o video cekenler kac kere bi kaba su koyupta sokağa bırakmış ?

normalde amaç bağış toplamak bu şekilde de ilgi çekmek istendi sanırım. olay özünde bu şekilde ortaya çıktı.

insanların olayı yanlış anlaması gibi bir durum da ortaya çıktı tabi. cem yılmaz'da onlarla sanırım bu şekilde dalga geçmek istedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri