Çember Daralıyor..

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sen hangi tarayıcıyı kullanıyorsun hocam ?

ruslar amerikanın düşmanı :) yandex dolayısıyla google ninde düşmanıdır diye düşündüm

Bu arada sen hdd ıd değiştiriyor musun ve değiştirirken sorun yaşadın mı? metodun nedir

Son düzenleme:
Bazıları yandex kullanıyormuş arkadaşlar
Yandex Chrome tabanlı bir tarayıcıdır

Bazıları yandex kullanıyormuş arkadaşlar
Yandex Chrome tabanlı bir tarayıcıdır

chrome tabanlı olması google ile ortak calıştığı anl***** gelmez ki aynen samsung lg ya da sony philips bağlantısı gibi oluyor birbirlerinin teknolojisini çalıyorlar değiştiriyorlar sunuyorlar bizim yaptığımız gibi tamamen spam... daha çok örnekleri de var

Ha bu arada yandex i kurarken chrome dan eşitleyip sistemi de işaretlerseniz o da tehlikeli olabilir.. Ben bu işlere epey yabancı kaldım bilenler vardır elbet..

Botları bırakın bot kullanmayın videolarınızı kendiniz yükleyin yani kendinize ait sisteminiz olsun kateoriniz olsun ünlem aşma teknikleriniz olsun çerceve gibi sanal trafik hakkında bilginiz olsun ....

Öyle üstü körü para kazanayım olayı yok artık
günlük 5 bin video yüklediğimi hatırlıyorum ama o videolardan eser bile yok ama ondan önceki tek tek özenle yüklediklerim duruyor 10 aylık hemde :)

Siz video yükleme olayı kavramazsanız daha çok dolanırsınız ha bide partner de yalan adsense gibisi yok söylüyüm ben size

O değilde bu arada Google Dünyanın en iyi 1.firması oldu geçen seneye oranla yüzde 40 büyümeyle Apple ikinci sıraya attı 3 yıldır yerini vermeyen Apple'ı, hemde Youtube sayesinde, Youtube ile google şirketi 2008-2009-2010 ve 2011 yılına kadar sürekli bi getiri sağlayamadığı için zarar ettiiğini belirti ta ki 2012 yılına kadar.. yani Youtube şahlanması Adwords reklam verenlerinin youtube da dönmesiyle başladı..

arkadaşlar bunlar ufak şeyler değil göz ardı etmeyelim lütfen spam biter mi bitmez mi yerine artık bende bu pastadan bi dilim daha yiyeceğim diyin ve mücadeleye devam edin :)

Hiç bir şey kolay değil demek doğru olmazdı 1 yıl öncesi her şey kolaydı at yansın izlet para yağsın, ama şimdi diye bilirizki hiç bir şey kolay değil yolunu bulmak lazım sadece kimsenin de sizi karamsarlığa itmesine izin vermeyin youtube konusunda.

Son düzenleme:
Hocam ozgunlukten kastiniz nedir? Studyo ve ekipmanlari alip kollari sivazlayip video cekmek mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam uygun konuyu bulup bilgisayar başında yarım saatte bile özgün video hazırlayabilirsiniz. İş ilerlerse tabiki dediğiniz kıvama gelir.

soyle dusunun sizin bir sirketiniz olsa biri dese ki ben sizin icin calismak istiyorum ve calistigimin bircok kismini size vermek istiyorum dese kabul etmez misiniz

bizim yaptigimiz da bir nevi ayni degil mi sirket icin calisiyoruz bizden zaten aylik bi kesinti yapiyo ayrica para kazanmalarimiz gidiyo kanallariniz kapaniyo yok o yok bu tamam biz kazaniyoruz ama bir cogunu da yt ye kazandirmiyor muyuz

bence boyle bir elemani bi sirket niye dislamak istesin

ayrica

ytnin bu yaptiklarina yt gozunden bakmakta fayda var adamlar tabiki de kendilerini dusunecekler gunluk milyon belki milyarlarca video yukleniyo ve bir o kadar da masraflari cogaliyo ayrica aklima gelen dizi olsun film olsun sirketleri hic mi yt ye sikayette bulunmuyo videom koplayalandi diye belki gunde binlerce sikayet aliyor bunlara tedbir amaciyla bu guncellenemelerin geldigini dusunuyorum

her zaman ilk once kendimi dusunur her sirket.

sonuçta youtube bize verdiği paranın üçte birini indirmiyor mu cebe, kapatmaz gardaş :)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] senin bu yazdıklarını kaale alarak kimbilir kimler karamsarlığa düşüp bıraktı bu işi. Azıcık kötü düşüncelerini kendi içinde paylaş bence hacım.diğer insanlara zararın olmaz en azından ;)

inş herşey hepimizin lehine devam eder, yılmadan çalışmaya devam, ben olanları söyledim inkar edenler çıkmış yine :)

Yeni uyandım şimdi çalışmaya devam her gün ki gibi kolay gelsin herkese.

ruslar amerikanın düşmanı :) yandex dolayısıyla google ninde düşmanıdır diye düşündüm

Bu arada sen hdd ıd değiştiriyor musun ve değiştirirken sorun yaşadın mı? metodun nedir

abi evet değiştiriyorum çünkü hdd id yi ele geçirebirebilirler rahatlıkla hdd serıial changer kullanıyorum. Tamamen farklı sayılar girip farklı hdd gibi gösteriyorum vs.

Abi bu arada yandexte chrome tabanlı ama :D

Bırakın ya özgünmüş, tertemiz kanala kendi telefonumla çektiğim videoyu attığımda bile direk ünleme düştü.. aslında bu iyiye işaret, youtube kafayı yemiş bu fazla sürmez...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri