Cennet Vatan Projesi ( Havadan Görüntüler )

Az önce CNN TÜRK de tanıtımı yapıldı.
Emeği geçen herkese teşekkürler :)

bu aletin şehir içinde kullanım sınırları nedir?
nereye kadar yasak.

nereye kadar yasak.

Abi Max 200 metre sınırı var nerde olursan ol, havaalanı çevresinde yasak bi de, çok pilotaj yoksa insanların üstünde uçmayı tavsiye etmem kul yapımı herşey olabilir

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

Tebrikler, çok güzel olmuş

Saolun hocam :)

nereye kadar yasak.

Kanun bu hususta derki;

Havada ucuracagin hersey için ilgili mercilerden izin almalısın

Aklıma hava alanı bölgesinde kaldırılan quardcopter geliyor her zaman. Uçaklar rötar yaptı. İnmesi gereken uçak geç indi. V.s vs. Ve ceza kesildi sahibine

Kanun bu hususta derki;

Havada ucuracagin hersey için ilgili mercilerden izin almalısın

Aklıma hava alanı bölgesinde kaldırılan quardcopter geliyor her zaman. Uçaklar rötar yaptı. İnmesi gereken uçak geç indi. V.s vs. Ve ceza kesildi sahibine

yok reis bu 3,5 kilo altı oyunca sayılır herhangi bi izin felan gerektirmiyo istediğin yerde uçur kimse gelip diyemez uçurma diye ama havaalanları ve hava trafiği kapalı alanlarlarda yasak, phantom 3 pro mesela yasak olan bölgede çalışmıyo

yok reis bu 3,5 kilo altı oyunca sayılır herhangi bi izin felan gerektirmiyo istediğin yerde uçur kimse gelip diyemez uçurma diye ama havaalanları ve hava trafiği kapalı alanlarlarda yasak, phantom 3 pro mesela yasak olan bölgede çalışmıyo

Doğru anladım değilmi cihaz yasaklı bölgeleri biliyor kendisi çalışmıyor

Sonuna kadar izledim, Doğancan yıldız da bilir atalarımın hindistan çevresinde yaptıkları moğolistan azerbaycan vs. Atalarımın yapıtlarını gezmek için para topluyorum bu videoyu izledim sonuna kadar. Ağrı'mı öyle güzel çekmişler ki :) Keşke İshak Paşa Sarayına çıkan yolu da çekseydiler.. Cidden aşırı beğendim. Geziye rest çektim para toplayıp bende phantom alcam cidden çok çok beğendim.

ellerinize emeğinize sağlık harika olmuş... video 24 saat sürse yinede izlerim..

Doğru anladım değilmi cihaz yasaklı bölgeleri biliyor kendisi çalışmıyor
aynen hocam uygulaması çok gelişmiş p3 ün
Sonuna kadar izledim, Doğancan yıldız da bilir atalarımın hindistan çevresinde yaptıkları moğolistan azerbaycan vs. Atalarımın yapıtlarını gezmek için para topluyorum bu videoyu izledim sonuna kadar. Ağrı'mı öyle güzel çekmişler ki :) Keşke İshak Paşa Sarayına çıkan yolu da çekseydiler.. Cidden aşırı beğendim. Geziye rest çektim para toplayıp bende phantom alcam cidden çok çok beğendim.
her türlü yardımcı olayım haci abii :)
Bence güzel değil çok amatörce çekimler.
saolun hocam :)
ellerinize emeğinize sağlık harika olmuş... video 24 saat sürse yinede izlerim..
yok abi o kadar da :D :D 24 saat ben bile sıkılırım yav insan acıkır :D ALLAH razı olsun abi
Tek Kelima: HARİKA
saolun hocam :)

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] videonuzu daha demin kanal d haberde gördüm başarılarınızın devamını dilerim hocam.

Az önce TRT haberdede gördüm hocam.
Cidden muhteşem olmuş :) sürekli izlyesim geliyor sanki ben yapmış gibi grur duyuyorum :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri