Az önce CNN TÜRK de tanıtımı yapıldı.
Emeği geçen herkese teşekkürler
Emeği geçen herkese teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az önce CNN TÜRK de tanıtımı yapıldı.
Emeği geçen herkese teşekkürler![]()
bu aletin şehir içinde kullanım sınırları nedir?
nereye kadar yasak.
Tebrikler, çok güzel olmuş
bu aletin şehir içinde kullanım sınırları nedir?
nereye kadar yasak.
Kanun bu hususta derki;
Havada ucuracagin hersey için ilgili mercilerden izin almalısın
Aklıma hava alanı bölgesinde kaldırılan quardcopter geliyor her zaman. Uçaklar rötar yaptı. İnmesi gereken uçak geç indi. V.s vs. Ve ceza kesildi sahibine
yok reis bu 3,5 kilo altı oyunca sayılır herhangi bi izin felan gerektirmiyo istediğin yerde uçur kimse gelip diyemez uçurma diye ama havaalanları ve hava trafiği kapalı alanlarlarda yasak, phantom 3 pro mesela yasak olan bölgede çalışmıyo
aynen hocam uygulaması çok gelişmiş p3 ünDoğru anladım değilmi cihaz yasaklı bölgeleri biliyor kendisi çalışmıyor
her türlü yardımcı olayım haci abiiSonuna kadar izledim, Doğancan yıldız da bilir atalarımın hindistan çevresinde yaptıkları moğolistan azerbaycan vs. Atalarımın yapıtlarını gezmek için para topluyorum bu videoyu izledim sonuna kadar. Ağrı'mı öyle güzel çekmişler kiKeşke İshak Paşa Sarayına çıkan yolu da çekseydiler.. Cidden aşırı beğendim. Geziye rest çektim para toplayıp bende phantom alcam cidden çok çok beğendim.
saolun hocamBence güzel değil çok amatörce çekimler.
yok abi o kadar daellerinize emeğinize sağlık harika olmuş... video 24 saat sürse yinede izlerim..
saolun hocamTek Kelima: HARİKA
saolun hocam çok teşekkür ederimçok güzel olmuş ellerinize sağlık...
Allah razı olsun reis saolasın[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] videonuzu daha demin kanal d haberde gördüm başarılarınızın devamını dilerim hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.