Cep Telefon Önerisi

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Teknik Sorunlar
şu bazı apple fanlarına hayranım, adamlar hiç düşünmeden bütün android telefonları bir kalemde silebiliyorlar. dünyanın en güzel telefonunu onlar kullanır, kalanlar ise enayidir. mesela ben gerizekalı olduğum için android kullanıyorum.

şu bazı apple fanlarına hayranım, adamlar hiç düşünmeden bütün android telefonları bir kalemde silebiliyorlar. dünyanın en güzel telefonunu onlar kullanır, kalanlar ise enayidir. mesela ben gerizekalı olduğum için android kullanıyorum.

dostum al bendende o kadar aylık 200bin tl kazansamda gidip hiç bi apple ürünü almam açık kaynak candır

LG'ye bulaşmada ne alırsan al hocam

bu LG size ne etti. :)
birşeyi alma derken sebebini belirtin en azından.
G2 gibi bir devrim yaptı adamlar. Samsung'un yerini aldı nerdeyse bir modelle.
Samsung s6 ile tekrar çıkış yakalayacak o ayrı. 3 bine android satıyor adamlar ve satılıyorda.

apple ı tercih edemem bana uymaz :)

daha düne kadar aklımda z3 vardı ama son zamanlarda bu telefonu görünce biraz araştırma yaptım bataryası dışında gayet güzel telefon

Geçtiğimiz pazar z3 aldım ve gerçekten sony kalitesini konuşturmuş. Özellikle sarjı gayet başarılı.

bir daha bende samsung alırsam 2 olsun varya telefon ilk 2 3 ay süper sonra pert oldu resmen bi kasılmalar kıvırmalar amanın bi nazlanmalar yeter ya valla şuı yaşıma kadar samsungda samsung dedim kullanmaya başlladıktan sonra pahalıda olsa apple diyorum

bu LG size ne etti. :)
birşeyi alma derken sebebini belirtin en azından.
G2 gibi bir devrim yaptı adamlar. Samsung'un yerini aldı nerdeyse bir modelle.
Samsung s6 ile tekrar çıkış yakalayacak o ayrı. 3 bine android satıyor adamlar ve satılıyorda.

2 iyi de 3 berbat. Adamlar sanki 3'ü deneme sürüm olarak çıkarmışlar, yazılımı o kadar hantal ki olur olmadık yerde donuyor. 2, 3'e göre daha stabil. Ayrıca aşırı ısınıyor

Neden hocam bende lg g3 almayı düşünüyordum ama karar veremedim sony z3 iksinin arasında kaldım ama lg alıcam herhalde
Hocam üstte belirttim ben açıksası tavsiye etmiyorum, dh'de de çok pişman olan kişiler var.

bende karar veremiyordum bir türlü ithalat garantilimi normal mi alsam diye baya bir araştırdım en sonunda gittim istanbul bilişmin kendi mağazasından Lg G3 aldım adamlar en azından kendi garantilerini veriyorlar ayrıca diğer ithalat firmaları gibi uygun fiyatları telefondan gayet memnunum tavsiye edebilirim.

bir daha bende samsung alırsam 2 olsun varya telefon ilk 2 3 ay süper sonra pert oldu resmen bi kasılmalar kıvırmalar amanın bi nazlanmalar yeter ya valla şuı yaşıma kadar samsungda samsung dedim kullanmaya başlladıktan sonra pahalıda olsa apple diyorum

Aynen hocam iPhone küçük diye almıyordum artık 5 incleride çıktı, elimdeki telefon eskisin androidden vazgeçeceğim. Şahsen aşırı sıkıldım..

Ben androide karşı değildim hala da değilim ama anneme aldığım z2den sonra bir daha android telefona 1.500 den fazlasını vermem. Seveni var allah mutlu mesut etsin ama iphonedan sonra attan inip eşeğe binmek gibi geliyor bana alışamıyorum hiçbir türlü özellikle ip6+ a geçtikten sonra şarj ve büyük ekran sıkıntısı da gitti haliyle.Yine de alıcak olsam note 4 alırdım sanırım

Android alacaksan Z2 yada Z3 başka oluru yok. Z2 yi aktif kullanıyorum en önemlisi şarj Full kullanımda bi gün cok rahat gidiyor. 2 ayda bi güncelleme de geliyor. Android alcaksan şiddetle öneririm.

yumi nasil sana uymaz iphone? iphone gibisi var mı yav? hiç kullanmamışlar genelikle iphone işe yaramaz der .. kullanınca da " kullanmıyanlara sizde kafa yok " derler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri