Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
satıcıya ne diyorsunuz saklaması için bende alabilirm canım çekti![]()
letv le1s tavsiye ederim
Bişey dememe gerek yokkiorda betul var o açık oldugu zamanı kolluyorum açık oldugunda telefon alıcam diyerek konuya başlıyorum o zaten gerekli işlemleri anlatıyor
bukadar bitti
haha
---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------
fiyatları biraz tuzlu o yüzden umi rome aldım hocam o cihazlar gerçekten çok iyi
evet ediyor türkde var içindeyardımcı oluyorlar resimde var ismi
dur linkide veriyim
![]()
ÖNCE BURAYI OKU
SATICI
650 liraya aldım türk birinden letv le1s cihaz çok güzel umi cihaz biraz çakma gibi duruyor letv ye bakarsanız resmi büyük bir firma çinde ve sürekli güncelleme çıkarıyor ilgililer
Vay be çok saol adamlar teşkilat kurmuşlar resmen![]()
[MENTION=48829]fatihcray[/MENTION];
hocam birde ürünün garantisi oluyor mu? bozulursa çin e mi garanti ye göndermem lazım![]()
[MENTION=48829]fatihcray[/MENTION];
hocam birde ürünün garantisi oluyor mu? bozulursa çin e mi garanti ye göndermem lazım![]()
resimde yazılanlarda anladığıma göre istanbulda teknik destek var
arkadaşlar güncel tavsiyelerinizi bekliyorum. Linkle birlikte atarsanız benim için daha iyi olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.