Cep telefonundan silinen resimleri kurtarma?

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Android telefonumdan bazı fotoları yanlışlıkla sildim ve kurtarmaya çalışıyorum Google dan arayıp bulduklarım hiç bir işe yaramadı. Daha önce kurtarma işlemi yapıp başarılı sonuç elde eden arkadaşlar varsa program önerisinde bulunabilir mi ?

Teşekkür ederim

fotoğraf klasöründe gizli bir thumbnail adlı klasör oluyor her çektiğin fotoğrafın küçük boyutlu olanı orada oluyor en kötü ihtimali söyledim

Android için programlar var ücretli ancak işe yarayacağını sanmıyorum, ben almıştım bir ara en iyi diye ama işe yaramamıştı.

Harici sd var ise, ordan kurtaracaksanız kolay ama dahili hafıza için veri kurtarma merkezlerinden yardım alın derim, belgeleriniz önemli ise.

fotoğraf klasöründe gizli bir thumbnail adlı klasör oluyor her çektiğin fotoğrafın küçük boyutlu olanı orada oluyor en kötü ihtimali söyledim

Thumbnail klasörü boş, bi kaç program buldum da küçük firma üretimi resmi buluyor ama geri almak için yüksek meblağlar istiyor.

lost.dir klasorune bı bakmanı öneririm
ana hafızada yada sd karttaydı bu klasör ve içinde silinen resimler bulunuyor.

Recuva programı işinizi görür hocam hem türkçe ve kullanışlı.

Android telefonumdan bazı fotoları yanlışlıkla sildim ve kurtarmaya çalışıyorum Google dan arayıp bulduklarım hiç bir işe yaramadı. Daha önce kurtarma işlemi yapıp başarılı sonuç elde eden arkadaşlar varsa program önerisinde bulunabilir mi ?

Teşekkür ederim

pc için easy recovery var daha önce 300 gb veriyi geri getirmiştim

Teşekkür ederim

CGSecurity - Data recovery: TestDisk & PhotoRec adresinden Photorec progamını indirip kullanmanı tavsiye ederim. Seçenekler arasında en iyilerden biridir.

pc için kullanılan recovery programları telefon belleğini tanımıyor, bu yüzden telefonu pc ye direk değil de

Ayarlar - Kablosuz ve Ağ - USB Yardımcı Uygulamarı - Belleği PC'ye bağla

dedikten sonra USB kablosunu bilgisayara bağlayınca telefon hafızasını 2 ayrı harici bellek (Flash bellek) gibi görüyor ve pc programlarıyla ancak bu şekilde işlem yapabiliyorsunuz. Benim kullandığım program recover my files dı. Fotoğrafların ön izlemesini verdiği için daha pratik oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri