CepMax Uygulamadan Para Kazan ÜCRETSİZ

liderdomain

Kayıtlı Üye
CepMax Nedir ? Kısaca
CepMax Kayıt

Kayıt Sayfası - CepMax

Kısaca CepMax

CEPMAX KAZANÇ YAPISI

Uygulama içerisinde günlük 24 görev yapılacaktır. Görev başı 15 kuruş kazanılacaktır.

Bir kişinin günlük kazancı:
24 Görev X 0,15 kuruş = 3,6 TL günlük kazanç
3,6 TL X 30 gün= 108 TL aylık kazanç.
Aylık bir kişinin net kazancı 108 TL dir. (Bu rakamlar başlangıç için )

tablo.jpeg

Sponsor kazançları:
Sistem unilevel olarak çalışır ve 10 Derinlikte kazanç dağıtır. Yana doğru kayıtlarda herhangi bir sınır yoktur. Yani bir işi direk referansına istediği kadar kayıt yapabilir.
Her görev sistem 0,01 kuruş sponsorlara verir. 24 görev X 0,01 kuruş = 0,24 kuruş bir kişiden günlük kazanç
Bir sponsor ekibindeki her kişinin 24 görevi yapması halinde günlük 0,24 kuruş kazanır.
0,24 Kuruş X 30 gün = 7,2 TL bir kişiden gelen aylık kazanç. Buna göre;
Bir sponsor ekibinde 100 kişi varsa ; 100 Kişi X 7,2 TL = 720 TL aylık kazanç elde eder.
Bir sponsor ekibinde 500 kişi varsa ; 500 kişi X 7,2 TL = 3600 TL aylık kazanç elde eder.
Bir sponsor ekibinde 1000 kişi varsa ; 1000 kişi X 7,2 TL = 7200 TL aylık kazanç elde eder.

CepMax Kayıt

Kayıt Sayfası - CepMax

Henüz iki günlük Şirkette Alttaki başarıyı yakalayan arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
tablo.jpg

Üstteki Tabloyu hak eden arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Henüz iki günlük Şirket ve kazanclar
CepMax Kayıt

Kayıt Sayfası - CepMax

Bilgilendirme: Bu Site Sponsorların ekip kurmakiçin hazırladıkları tanıtım sayfasıdır. Sponsorunuz yoksa yada Sponsorsuz kayıt olmak isteyen kayıt olabilir kendi tercihidir.Sponsor kaydıyla ekip çalışmamıza dahil olacaksınız tercih sizindir....

Son düzenleme:
Sistemin herhangi bir yerinde para yatırma var mı ?
Edit: örneğin: Neptün olmak için 15 bin verin vs. tarzında.
Edit2: şahsi görüşüm: titancı genaaann :)

Son düzenleme:
TC no istemesi bile bu uygulamaya "güvenmemem" gerektiğini gösteriyor.
Dolandırıcılığın tavan yaptığı günümüzde, resmi uygulamalar haricinde TC no veremem.
Vergi filan deniyor ama hikaye gibime geliyor.
Dikkatli olmanızda fayda var.

Az önce indirdim baktım. 15 kuruş kazanmak için karşıma sorular çıktı ve başladım cevaplamaya.
1-)Verdiğim cevaplar doğru fakat sistem hatalı sorulara yanlış diyor.
2-)150 tane falan soru cevapladım baktım bitecek gibi değil kapattım.

Ben zaten okadar sürede 1.5 tl kazandırmışımdır adama. Atlanamayan reklamlar, ödüllü reklamlar, geçiş reklamları.. Soruları tamamlamadığım içinde 0.15 kuruşu bile vermedi. 24 saat boyunca kafamı kaldırmam görevleri yaparım derseniz siz bilirsiniz.

'Bu çakallara kadar düştüysek hep youtube'nin yüzünden' şarkısı ile sözlerimi noktalıyorum :)

Son düzenleme:
Az önce indirdim baktım. 15 kuruş kazanmak için karşıma sorular çıktı ve başladım cevaplamaya.
1-)Verdiğim cevaplar doğru fakat sistem hatalı sorulara yanlış diyor.
2-)150 tane falan soru cevapladım baktım bitecek gibi değil kapattım.

Ben zaten okadar sürede 1.5 tl kazandırmışımdır adama. Atlanamayan reklamlar, ödüllü reklamlar, geçiş reklamları.. Soruları tamamlamadığım içinde 0.15 kuruşu bile vermedi. 24 saat boyunca kafamı kaldırmam görevleri yaparım derseniz siz bilirsiniz.

'Bu çakallara kadar düştüysek hep youtube'nin yüzünden' şarkısı ile sözlerimi noktalıyorum :)

Bu yeni eklediğim kazanc tablosunu incelemenizi tavsiye ederim.oradaki amaç soruları cevaplamak değil. video reklamları izlemek.Reklamlar belli aralıklarla geliyor ve izlediğinizde görev tamamlandı yazısı çıkacaktır görev tamamlandı yazısını görmeden çıkmamak gerekiyor sistemin işleyişi bu şekilde şimdilik.

Ayrıca eksiklikler olabilir henüz iki gunluk şirket yeni versiyonlarda eksikler düzenlecektir.

Ayrıca Çok duygulandım nerden öğrendiniz edebiyat yapmayı boyle... Çakal olduğumuzu nerden çıkardın

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Sistemin herhangi bir yerinde para yatırma var mı ?
Edit: örneğin: Neptün olmak için 15 bin verin vs. tarzında.
Edit2: şahsi görüşüm: titancı genaaann :)

Para Yatırma hiçbir yerinde sistemin yoktur.Tamamen ücretsiz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri